Звездни компромати - Февруари' 23

• 312 625
  • 3 103
  •   1
Отговори
# 2 715
Не знам дали Петканова ще продаде и една снимка, както продаваше със старата си визия.
И за голямата сцена не е с тая визия- такива много...
Много изгуби тя с тези корекции - мое мнение.

Не мога да се сетя сега на коя точно певачка ми прилича. Изгуби си индивидуалността жената, ама......

Толева - не е лошо, че е висока, но е много, много слаба. Като болестно състояние ми се вижда. Лицето ѝ е изпито като на 80-годишна баба.

# 2 716
Очевидно имат проблем с ръстовете си, защото на всяка тяхна снимка целят да изглеждат що годе равни.
На тези папарашните се вижда къде е чаталът на Толева застанала до Андрей

# 2 717
Толева и Андрю като Крачун и Малчо 😃
Това няма никакво значение. Очевидно са заедно, не се притесняват от това как изглеждат визуално, тоест фактът, че тя е по-висока от него. Познавам още две такива двойки, щастливи семейства, но и двете живеят извън БГ.
Няма никакво значение кой къде живее и колко е щастлив.

# 2 718
Всъщност има значение кой къде живее, защото предразсъдъците и фиксацията по външния вид у нас все още са на ниво голямо село.

# 2 719
  • Down south
Скрит текст:
Daylily от години четеш и пишеш тук и все казваш, че българските звезди са ти мътни. Аз живея в България и все пак 90 % от обсъжданите гротески ги срещам само тук.
Трябва да си ги запомнила вече 😉
Поне всеки път се намиранякой да й обясни. Не че помни нещо.
И по-добре! Ако помнех, всичко или дори част, от това, което ми мине пред погледа в тази тема, би било истински кошмар Stuck Out Tongue Winking Eye

Female pop artist of the year - Shakira
Жена поп изпълнител на годината, става дума за снощните Латино награди.
Получи още една награда, но не обърнах внимание коя точно.
С две думи, тук си е харесвана.

# 2 720
От преди няколко страници - Марк Антъни е всичко на всичко 45 кила с дрехите, обувките и бижутата. Ужасно слаб! Новата му е страхотна. Как се е хванала с тоя съсухрен чичак идея нямам, нали беше май някаква мис, сигурно има достатъчно пари и заможни ухажори, които и визуално да дават повече… сигурно си е любов 😄

# 2 721
  • Rock & Roll feeling ...
Омайва ги с думи и отношение.
На Коко Динев слабата версия в испански вариант.

# 2 722
  • Down south
Цитат
От преди няколко страници - Марк Антъни е всичко на всичко 45 кила с дрехите, обувките и бижутата. Ужасно слаб! Новата му е страхотна. Как се е хванала с тоя съсухрен чичак идея нямам, нали беше май някаква мис, сигурно има достатъчно пари и заможни ухажори, които и визуално да дават повече… сигурно си е любов 😄
Nadia Ferreira беше Miss Universe 2021, ако Марк Антъни не се беше загледал в нея, можеше и да остане, като име в списъка на конкурсите. А сега ще е поредната госпожа Марк Антъни Kissing Heart
Осигурена завинаги. Тя, детето иМ, семейството и и пр.

Скрит текст:

Цитат
Иии съпругът ми Батинков пак избухна с вечерята: любимата ни последно време салата tuna nicoise, сельодка под шубой и medium rare стек от риба тон 👸🏼👑✨👨‍🍳

Последна редакция: пт, 24 фев 2023, 21:43 от Daylily

# 2 723
  • При семейството си
Сельодка под шубой не се ли продава точно в този вид в Берьозка магазините?

# 2 724
Сельодка под шубой не се ли продава точно в този вид в Берьозка магазините?

Да, точно така изглежда. И кой яде салата с риба тон и после стек от риба тон?!?

# 2 725
  • Rock & Roll feeling ...
Единствената и неповторима Тоци.

# 2 726
Моника Белучи на наградите Сезар
Скрит текст:

# 2 727
  • София
Страхотна Моника!
Толкова е хубава като не е в черно.

# 2 728
Не е комплекси - свободен избор е.
За мен си знам, че е абсурно и няма никакъв шанс да се влюбя в по-нисък мъж. Слаб, дебел, богат, беден - ок. Но по-нисък - не.
Андрей и жена му са ми мега странни. Тя е странна. И не само заради ръста. Просто са странна двойка. Не лъха любов от тях.
Ето на Марк Антъни жените му също са по-високи, но някак си по- си отиват.

# 2 729
Бербатов направи уникално шоу при Цитиридис.
Имитираше Дон Корлеоне и е Дон Барбатоне.

Общи условия

Активация на акаунт