Магията на изтока - тема 70

• 28 663
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
Шош, английският превод ли е зле, че аз го гледах на бг и не ми е направило такова впечатление.
Kim Ok Vin и Kim Ji Hoon със сигурност си ги гледала в някой от по-старите им сериали - Hello God, Bride from Hanoi, Stars Falling From the Sky. Може би в началото, когато в списъка "не гледам" са влизали по-малко сериали Smile.

Скрит текст:
В момента имам 4 или 5 различни Бос-а Blush. The Scent е един от тях Wink. Фен съм си от години.

# 106
Сонг Джун в Shut Up Flower Boy Band, I Need Romance 3 (тук с Намгунг Мински преди да стане оборотния Намгунг Мински) и Madam Antoine.
Shut Up Flower Boy Band му беше големия пробив. И Мин Ки също "блесна" в този сериал - утрепаха го в началото в сцена с камион на пешеходна пътека (обичайната смърт за герой в корейски сериал). Елчето и то блесна тук, милото. Infinite започнаха да набират слава/успех и покрай неговите дървени изяви в сериали, но Хоя... Ехх, Хоя... Хоя беше друга Infinite-бира.

Сонг Джун имаше смелостта да си признае преди няколко години, че има жена и дете, които е пазел в тайна. Това сложи край на главните мъжки роли за него. Вече не е оборотен за фенките, не се "харчи" и продава както лъскавите корейски ергени. Обаче талантът си е талант, и слава богу, започна отново да снима, макар и не в главна мъжка роля, където му е мястото.
Бъзнах първите два епизода на Call It Love заради него, но е тъжна картинка да го гледам в невзрачна роля. Няма нищо от това, което помня, още повече, че и героят му е някакъв скучен аптекар, на който са му дали поредната пияна корейска глупачка.

Голяма азиатска скука. Прехвърлям японския оркестър колкото да видя финала, а Исей съм го спряла, че е прекалено кратък и нямам нерви да чакам.
В сряда, ако не забравя, ще бъзна и новите два епизода на Сонг Джун. И Сонг Кьонг ми е неприятна от ден 1 на кариерата ѝ и сериала, в който се появи през 2014 г. за първи път, а видът ѝ в Call It Love е направо смразяващ. Анорексичка.

Чакам пролетта да излезе японския филм Aru Otoko, който японците онзи ден отличиха с най-големите си филмови отличия. Много го хвалят, но ще видя дали си струва.
Актьорският състав е ясен, но историята малко ме притеснява да не е от тези с новата японска вълна в стил "Да се харесаме на западняците."

# 107
  • вятърничава
bb6, изгледа ли  Alice In Borderland?
Не още, тъкмо нямам японско в момента и ми домъчня за Кенто и Ямапи.

Шош, аз също гледам с бг превод и съм доволна. Освен това са и доста бързи с този превод, заслужават да им благодарим 🤗

# 108
  • MJF
Да , за английския превод говоря 2в1. В самия 8-и епизод имаше на няколко пъти гафове. И то не превод близък а просто неточен, ами просто аз чувам едно нещо че се казва а чета като превод съвсем друго.
И сега не се сещам какво друго гледах от тях скоро но пак имаше този проблем. Засичам хронична тенденция. Почвам да мърморя.

Thinking брей тези и трите - Hello God, Bride from Hanoi, Stars Falling From the Sky -не съм ги гледала назад във времето. Аз при проверката ми за  главното трио "реагирах" леко само на  Kim Ji-Hoon, като видях че е участвал в един епизод на Behind Every Star и се сетих че го гледах там насред плеадата камеоучастия в този сериал и всичките бяха много приятни Satisfied

# 109
bb6, изгледа ли  Alice In Borderland?
Не още, тъкмо нямам японско в момента и ми домъчня за Кенто и Ямапи.
Какво чакаш?
Ямапи е в първите епизоди и ролята му е ... не е съвсем извратен.Просто е хипи и обича да е гол.

И аз нямам японско.Нямам и корейско.Редувам два китайски сериала.

# 110
  • вятърничава
Не ми остава много време в последно време.

# 111
Konya, Sekai Kara Kono Koi ga Kietemo - филм

Нелош филм в стила на Koizora, Sekai no Chuushin de, Ai wo Sakebu, Boku no Hatsukoi wo Kimi ni Sasagu и още, и още японски филми и сериали.
Позитивизъм дори в най-трудните и тежки моменти за всяко едно семейство, в което има болно дете. Тук бяха две. Срещнаха се, свързаха съдбите си, изживяха най-красивите си моменти заедно, но едното почина...
Симпатични главни герои и любими японски актьори във второстепенните роли. Типична японска продукция с много човещина и добър пример за подрастващите.
Докато гледах сцените с фойерверките, се сетих за Исей и това, което каза в един от последните епизоди на 6 Byoukan no Kiseki, че траекторията на една фойерверка трае точно 6 секунди.

# 112
  • MJF
Честита Баба Марта на цялата ни дружина! Здрави и засмяни.
Hug

# 113
Честита Баба Марта! Бъдете здрави!
Аз напоследък само ви чета, нямам много време за гледане на азиатско, надявам се скоро да успея да наваксам.

# 114
Честита Баба Марта!
Бъдете здрави, спокойни и ежедневието ви да е пълно с приятни моменти.

# 115
  • MJF
Love to Hate You изгледан. 2в1, мерси че ми обърна вниманието на него. Такова мога да гледам на кор-фронта. Към момента. Май завършиха всички линии, че и логично и положително. Туй не е малко за knit както си знаем.
Скрит текст:
По едно време в 8/9-и епизод направо се възгордях. Двете приятелки - ГГ и стюардесата си говореха и слушаха музика "от младините им " и ГГ си и припяваше. Та разпознах и аз конкретната песен, със сигурност е от ost-то на някой сериал който съм гледала. Smile . Но сега пък кой е и коя е песента, туй вече не е по силите ми да се сетя. Mr. Green
Agency 10-11 изгледах.
Скрит текст:
Тез снимки сами по себе си чак пък "толкоз да говорят". Виж друго щеше да е ако онзи дето подслушваше тез двамцата преди да излезат към общината бе записал разговора им.
Jeon Kuk-Hwan в образ много подобен на онзи му в Еve- там беше пълен психопат а този го изграе с пародиен привкус/комичен.

# 116
  • вятърничава
Честита ви Баба Марта!
Не е петък,не е дори и четвъртък днес,но не мога да чакам до петък,за да ви пусна това от Love to Hate You
Скрит текст:

# 117
Честита Баба Марта!

Не е петък,не е дори и четвъртък днес...

То и без това сряда е малкия петък Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 118
.....................
По едно време в 8/9-и епизод направо се възгордях. Двете приятелки - ГГ и стюардесата си говореха и слушаха музика "от младините им " и ГГ си и припяваше. Та разпознах и аз конкретната песен, със сигурност е от ost-то на някой сериал който съм гледала. Smile . Но сега пък кой е и коя е песента, туй вече не е по силите ми да се сетя. Mr. Green[/spoiler]
......................................

Шоши, направо ме разби smile3555. Да не си посмяла да кажеш, че си разсеяна и не помниш. Дори не съм отразила песента, камоли  пък да си я спомня. Но, заради теб, я потърсих и вЕрно е от сериал Hands Thumbsup.

Goong/Princess Hours

Hands Clap

# 119
  • MJF
Bowtie
Точно тази Satisfied. Ееее, 2в1, мерси че се "разтършува". Аз чак преди като писах се сетих за тази ми "домашна работа". Обаче като се сетих, че първо ще трябва да диря в кой епизод е /къде е сценката......Blush . Все пак 8-12 ги минах анблок.
Хехе и Goong/Princess Hours сме го гледали нааазад във времето.

Общи условия

Активация на акаунт