Магията на изтока - тема 70

• 28 670
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
  • вятърничава
Шош,не е ли 10епизода Love to Hate You?
Или за друг пишеш? Thinking

# 121
  • MJF
Ти изгледа ли го? Като нищо може да съм сбъркала с жокера за епизодите , защото последните 4 ги гледах анблок. Но 2в1 може да каже като издирила момента. Smiley
Лошото ми качество е, че ако не изкоментирам/посоча/запиша и т.н. въпросното нещо веднага ,  след това ....Лошо качество спор няма, пречи ми.

Последна редакция: ср, 01 мар 2023, 18:09 от Шошулчо

# 122
  • вятърничава
 10-ти финален ми остана,реших да го оставя за днес,защото ми се доспа.Но това не е защото е приспивен,напротив.И сега като писа 12, започнах да се чудя дали всички са с бг превод.

# 123
  • MJF
Blush охххх, отивам да се срамувам. 10, 10 се епизодите на Love to Hate You.
Няма да се връщам и редактирам туй "8-12". За назидание да стои.
Ама ей на , така е като вместо заветното 16 вече какви ли не вариации. Naughty

# 124
  • вятърничава
Извинявай, Шош HugНяма нужда от назидание.
Наистина Нетфликс промениха стандартите Smile

# 125
Чета сега корейските новини от днес и гледам, че Ю А Ин се оказал голям любител фармацевт. Марихуана, пропофол, кокаин, кетамин...
Дотук беше. Каквото засне - засне. Ще е чудо, ако отърве затвора, макар че му е нужен лекар, а не решетки.

# 126
Първоначално гръмна само марихуаната си казах,ето сега ще му измислят алиби - Нидерландия-Амстердам-кофишоп-Cheese и е мислен,че е нов вид гауда,която се пуши.Ама сега и тежки наркотици и анестетици.

The Samejima Incident
Принципно не коментирам хоръри,защото как може да се коментира хорър? Обаче тук има нещо дълбоко погрешно,героите,местата,действията.Всичко.

И да се похваля.В офиса се появиха нови пъзели.
Успяхме да сглобим един от 500 части за цели три месеца (+ -)
Скрит текст:

Не си го копувайте.Някакъв ужас е.Само бели и кафеви части.

# 127
По бтв лейди повтарят Легенда за Синьото море. В момента тече първи епизод. Започнал е в 20:00.

Дали не са решили да започнат повторения на излъчени корейски сериали в по-приемлив час?

# 128
Има слухове,че Goodbye Earth може да не види бял свят заради Yoo Ah In.
 Научно фантастичен сериал,който разказва историята на свят в пълен  хаос,защото остават  200 дни до сблъсъка на астероид със Земята и хората, които преживяват оставащото време.

Беше ми обяснено,че закона за наркотиците в Ю.Корея  забранява употребата им дори в държави където е разрешено.Нямат право да пушат марихуана в Амстердам.

Уволнен е от проекта Hellbound  и вероятно Нетфликс ще го заменят или направо ще канселират сериала.

# 129
За Hellbound вече е заменен с Kim Sung Cheol.

Жалко за Бясното. Имаше талант, но явно не издържа на корейската шоубизнес въртележка. Че ще го накажат е ясно, но дано да се опитат и да му помогнат, защото той определено се нуждае от медицинска и психологическа помощ.

# 130
Супер.
Kim Sung Cheol игра чудовище в Sweet Home.Ще се справи като религиозен лидер в сериал с чудовища.

За Yoo Ah In няма как да му помогнат,ако не иска сам да си помогне.Зависимостта е нещо страшно и края на кариерата му е най-малкия му проблем.

# 131
  • вятърничава
Жалко за Yoo Ah In, харесвам го много,но е малко вероятно да го видим пак на екран.То последните му проекти не ми и допадаха, все се бореше с извънземни чудовища,тъмни сили, зомбита (да го бяха изяли тези зомбита,по-бързо и безболезнено щеше да му приключи кариерата).Дано поне изплува от дупката.

# 132
Много се развълнувах от епизод 1 на Midnight Museum
Още от трейлърите ( 1 и 2 )  ми хареса,но не очаквах,че още след първи епзиод ще искам да гледам останалите 14 веднага.
Харесвам Тор и Гън,но в епизода има и Лий Танат Heart Eyes като гост артист.
Скрит текст:

# 133
  • MJF
Честит 8 март.

Crash Course in Romance изгледан. Бива. Но можеше къде къде по-добре и стегнато.
Хареса ми тази част която беше жанр human drama. Хем на тема която по изключение сядам да гледам на далекоизточния фронт. Добре я засегнаха и показаха и добре я приключиха финално. Чак ме изненадаха с последното. Приятно.
Oh Eui-Sik хваля специално как игра в тази си роля.

# 134
Честит празник.

И аз приключих с Crash Course in Romance. Съгласна с Шоши. Не е шедьовър, но става за гледане. Roh Yoon Seo отново направи хубава роля, както и в Our Blues. Девойчето ми харесва как представя героините си и май ще ми стане една от любимките.

Изгледах и Agency. Доволна. Не разводниха с излишна романтика или странични драми и си останаха основно в руслото на бизнеса.

Шоши, да ти обърна внимание на едно заглавие - Divorce Attorney Shin. Още не съм го поглеждала и не мога да дам мнение, но пък каста си заслужава да му хвърлиш едно око.

Общи условия

Активация на акаунт