Магията на изтока - тема 70

• 28 685
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
Joy
Си иска Оскар,Си получава Оскар.
Милиони юани са отишли,за да финансират войната за газовите печки.

# 166
Си има властта, Си има народа, Си има балони, Си има и Оскари. Вселената на Си.

Учете мандарин.

# 167
И забравете за Мечо Пух.

Толкова много харесах Three-Body,че нямам желание да мрънкам и да пиша иронични забележки.След Оскарите е винаги толкова забавно - коментари,прически,рокли.

Мина месец.Катерицата дали е вече баща?

# 168
Преди две-три седмици видях техни снимки и видео от летище Инчон. Тя носеше в ръце едно ужасно грозно куче, но корем не ѝ личеше. В 4-5 месец е, предполагам.
В статията пишеше, че пътуват за Унгария, където той има снимки на нов филм.

# 169
Добре,че не е супер грозна котка.Ще ми е мъчно за котката.

Искам да гледам нещо леко. Ама не някоя тъпотия,а да има някакъв смисъл,нещо зареждащо,вълнуващо и вдъхновяващо.Не само целувка тук,целувка там и нелепа романтика.
Racket Boys става ли? Unicorn (този си го избрах,защото има балон на еднорогна постера)

# 170
  • MJF
Охх, Рос, смея се на глас, поздрав на Керанките ти , до една. Smiley . Ясно че минах през готварския преди тук и нагъвам сега виртуално няколко "моркова".

Tonbi 2022 изгледан, още предишния път като писах но нарочно не го изкоментирах финално веднага. Филма към финала имаше апогей и PS/епилог.
Скрит текст:
Култовата сцена/апогей за мен беше тази в кръчмичката на Taeko , нашия Yasuo , с неочаквано за него гостуване на сина му и кандидат-снахата. Цялата тази сцена с присъединяването / събирането на екрана на все по-голяма част от героите на филма я спирах на няколко пъти от сълзи през смях hahaha . Като се почне от началото ѝ, после тактиката на Таеко да извика/доведе Mitsumo  и съпругата му и номера който скрои Мицумо на нашия герой , който за пореден път показа как добре се познават тез двамцата Smile. Цялата сцена ми напомни на " Българи от старо време", " Чичовци" и от този род. Satisfied
Та нямам забележка към този филм.
Но иначе ако бях писала веднага впечатление щях да помрънкам по един аспект.
Скрит текст:
Yasuo и Mitsumo и по отделно и на куп в не един момент ми бяха "в повече" като тетралност/ преиграваха ми. Но туй си е мой дерт с така кръстената за мен си "японска театралност.

# 171
Tuon, на мен Ракетките ми допадна. Спорт, ученици, нови приятелства, първи романтични тръпки, добро и лошо, правилно и неправилно, малко хахав треньор, който обаче винаги е до подопечните си, живот в провинциално градче и колоритните му жители... като цяло в стил "човешка драма по корейски". Няма някакви големи трагедии.
Другият не съм го гледала.

# 172
Tuon, открих видеото. Това дори не мога да го нарека куче...

И с тая ще си хапе главата... Много. Повече отколкото с корейката.

# 173
В края на клипчето очаквах да се приземят извънземни и да си приберат домашния плъх.
То е много грозно.Горкото Cry

# 174
Той е извънземен и идва от Криптон, но и той би се изплашил като види този плъх.
Криптонецът има един прекрасен Кал, негов верен другар в живота.

Road Home го отложиха за утре.
Ах, тези китайци... И без да имат Оскари на Mainland-а ми опъват струните на цигулката.
И утре ще чакам за Боран.

# 175
  • вятърничава
Грозното е стресирано горкото,отвратително навиране в личното му пространство с тези камери.

Шош,аз скоро гледах Tonbi (TBS / 2013) и не мога да си представя друг освен Masaaki Uchino в ролята на бащата.
Не,че се съмнявам във възможностите на Hiroshi Abe да се превъплати в грубиян с нежно сърце.

Последна редакция: пн, 13 мар 2023, 16:25 от bb6

# 176
Той е извънземен и идва от Криптон, но и той би се изплашил като види този плъх.
Криптонецът има един прекрасен Кал, негов верен другар в живота.
И сигурно се пръска с Карбон на Прада.Не виждам с какво друго.

Грозното е стресирано горкото,отвратително навиране в личното му пространство с тези камери.
Нали,нали... всички си сложили маски,а то горкото Cry Всички да го видят.

Шош писа за Tonbi  и цъкнах линка,за да видя за какво става въпрос.Постерът много ми хареса,изглежда,че  ще е нещо лежерно.После пточетох резюмето....ще го оставя за по-късно.

# 177
Докато се чудиш коя корейска мехурка да изгледаш, за да убиеш мозъчни клетки, защо не изгледаш преди това сериала Tonbi от 2013 г. с Такеру, мм?
Това е най-добрият му сериал, а ти, неговата вярна почитателка, не си го гледала.
Версията, за която говорят е на филма, а той е от миналата година и със съвсем различни актьори.
Филмът не мина с голям успех в Япония. Хората си искаха сериала със Масааки Учино и Такеру.

# 178
  • MJF
Мне, Tonbi 2013 и Tonbi 2022 не трябва да се гледат "заедно"/ последователно/ от тези дето помнят единия който са гледали и ....от този род. Ясно какво имам предвид. И сериала и филма са сами по себе си бижута. Но не мисля че е удачно да се сравняват. Аз не ги. Хем сериозно смятам да прегледам пак сериала. Но аз съм казус , който е гледал едното 13 а другото 23 -а . И ясно колко помня след 10 години.
Tuon, ти кой Tonbi отвори /прочете? Не че има знамение де , шегувам се WinkSmile

Аз кучелюбителя остана да се застъпя за въпросното кутре. Видях го. Нормално гладкосместо, късокосместо, сиво , улична порода, ......., стига сте мяукали по него. Бау Crossing Arms

# 179
  • вятърничава
Това е най-добрият му сериал, а ти, неговата вярна почитателка, не си го гледала.
Тц,тц,тц...срамота!
Сериал пълен с топлина и обич,нещата от живота и почти като учебник за родители.

Също така Tuon ми вкара едни бръмбари в главата с тази нейна молба:
романтичен филм.Без значение от коя част на Азия,но главните да се гледат така все едно сърца излизат от очите им,а около тях пеперуди яздат еднорози,има розови облаци и лилави дъги.Само пух и сладост.
Та се замислих има ли такова животно на азиатската сцена - чиста романтика без драми,мами,смърт и болести,кредити,легени с кимчи и знаете сами,няма какво аз невръстната в темата да ви ги изброявам.
И подкрепете с примери де!

Общи условия

Активация на акаунт