Магията на изтока - тема 70

• 28 698
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
Не. Сериалът е в пародийно-трагикомичния корейски жанр.
Обичайният миш-маш с участието на любими актьори.

# 211
На мен ми намирисва на Мистър и Мисис Смит в корейски вариант Joy.

# 212
Миналата година имаше много сладко аниме на подобна тематика.Там главния е агент,жени са за убиец и за по-голяма достоверност си осиновяват момиченце,което пък може да чете мисли.

# 213
На мен ми намирисва на Мистър и Мисис Смит в корейски вариант Joy.
Точно същото си помислих.

# 214
Корейска трагикомедия с една торба досадни роднини.
В началото смях, по средата драма, а на финал локум. Един Хьок и една Нара.

# 215
  • вятърничава
Нашето слънце днес има рожден ден!

Слагайте слънчевите очила,да не ви ослепи Sunglasses

# 216
Честито на рожденика (тази снимка много ми допада ❤️ ) и честита ни пролет!

# 217
  • вятърничава
Flowers Cherry Blossom Честита пролет,bell! Flowers Cherry Blossom

https://www.tiktok.com/@japanstory16/video/7209081997736561946

Последна редакция: ср, 22 мар 2023, 12:26 от bb6

# 218
Ммм, кой призовава да изгасим светлините в събота на тазгодишния Час на Земята.
Земята наистина ще си отдъхне поне за час, ако неговите милиарди сънародници спестят от осветление.
Ние в България нямаме такъв проблем. Пестим от всичко. Цял живот.

Голяма азиатска скука. Снощи прехвърлих набързо новите два епизода на  Call It Love колкото да видя Сонг Джун.
Road Home го зарязах, че е голяма китайска тъпотия, ама много голяма.
Японското ми свърши и там няма нищо за гледане. Ще чакам старта на новия сезон в средата на април.

# 219
Ще дават от 4 април нов корейски сериал по BTV Lady. Казва се Паралелни светове и ще се излъчва всеки делничен ден от 19:30 до 21:00. Повторенията ще се предлагат на следващия ден от 10:00 до 11:30.

# 220
Привет, далеч съм от вашата способност да акумулирате информация и вашите познания, но ми  е приятно мълчаливо да ви следя. Хубава вечер!

# 221
Ще дават от 4 април нов корейски сериал по BTV Lady. Казва се Паралелни светове и ще се излъчва всеки делничен ден от 19:30 до 21:00. Повторенията ще се предлагат на следващия ден от 10:00 до 11:30.

Само уточнявам, че става въпрос за W: Two Worlds. По превода трудно човек може да се ориентира за кой сериал става въпрос.

Здравей victoria vassileva Simple Smile.

# 222
  • MJF
2в1, ти си факир. Аз вчера като прочетох туй българско заглавие даже се напънах да се сетя кой пък аджеба е тоз кор-сериал. То при мен това е кауза пердута де но ....сериозно се напънах Bowtie
Wink
victoria vassileva, привет. Включвай се без акумулиране .

Щях да ви поздравя с нещо от леда. Но записите от Сайтама са с такива дразнещи коментатори че нямам желание. А там където гледам без тях пък няма отделните изпълнения. Пфу. Neutral Face

# 223
  • вятърничава
Привет, vici! И аз съм от новите в темата, търпят ме 🤗

Знам, че Lee Jong-suk е харесван доста. Не съм го гледала, освен в Тайната градина. W: Two Worlds  бива ли го?

Последна редакция: сб, 25 мар 2023, 10:09 от bb6

# 224
bb6, поправи се с И Джонг Сок. Повечето от сериалите и филмите му стават за гледане. Виж го сега във W и, ако ти допадне като присъствие и игра ще даваме насоки Hands V.

Общи условия

Активация на акаунт