Магията на изтока - тема 70

• 28 811
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
Каме се завърна отново, за да раздава справедливост по японски. Уаку уаку суру.
Слава на всички богове, че поне не е рус.
Още сънувам кошмари и се събуждам ужасена от русата му коса в Shoutai.
Брррррр Confounded

# 436
  • вятърничава
А беше рус,за да не се набива на очи,понеже нали избяга от затвора и да не го хванат полицаите.

The Real Has Come еп.14 - наваксах
Скрит текст:
Вече за моя изненада започнаха да ми харесват лошите жени в сериала,по-убедителни са - бабата и бившата годеница.Майката на тази бившата е ужасна кресла,щом я видя на екран и веднага намалям звука,но никога не е достатъчно.Баща и (Kim Chang-Wan в ролята,помня го с добро от Coffee Prince) го съжалявам с тази жена,много спокоен и търпелив човек.А двойката бъдещи родители на Чинча трябва да се вземат в ръце,като са решили да лъжат,че са влюбени,да вземат по-добре да го изиграят.Гледат се точно като непознати.Не смеят да се докоснат.И да си сменят вече кода на вратата,че само аз не съм влязла в пристройката.Всички роднини и някой нероднини влизат у тях по всяко време,ще ги хванат как доктора спи на стола,пък бил той и дизайнерски.Тази наша девица как може да го остави там да спи,какво ще и направи,ще я забремени ли?Да го прибере в спалнята,да не се мъчи момчето.Толкова направи за нея -търпи роднините и,пазарува посред нощ,готви,пише в чата:joy:
ross,оказва се Че Де Чол съм го гледала в Jugglers,както и Cha Joo-Young,Kim Chang-Wan,както и Min Jin-Woong,Yoo Ji-Tae.Нямам никакъв спомен,честно казано.От там помня само и предимно Daniel Choi и Baek Jin-Hee.
Кой победи Soccer

Последна редакция: ср, 10 май 2023, 18:10 от bb6

# 437
JoyJoyJoy

Сега го осъзнавам.
Това е гениален ход от негова страна.Полицията ще реши,че е косплей фен на Fullmetal alchemist (примерно) и се е маскирал на Едуард Елрик и ще продължи да търси чернокос рецидевист. Joy

# 438
Ким Чанг Уан е за Ким Хье Ок. Сега, като се разведе с алчната си съпруга, ще го съберат с нашето мамче.

Махиро се върна при Хару. Спокойна съм.

П.П. Никой не победи, 1:1, но голът на Де Бройне е предимство за реванша другата седмица в Манчестър. Шити ще отстранят прима балерините.

# 439
  • вятърничава
Ким Чанг Уан е за Ким Хье Ок.Аха, ами те са си един за друг. Поне семейството на майката на Чинча е нормално и приятно за гледане. Много ще се омешат трите семейства - братя, сестри, бивши, учители.
Шити ще отстранят прима балерините.
Шош ще има да се чуди за какво си говорим.
JoyJoyJoy
Сега го осъзнавам.
Това е гениален ход от негова страна.Полицията ще реши,че е косплей фен на Fullmetal alchemist (примерно) и се е маскирал на Едуард Елрик и ще продължи да търси чернокос рецидевист. :joy
За това не се бях сетила.Ти ми помогна да разбера,че е логично. Не е лесно с тези японци.

# 440
Ким Чанг Уан е за Ким Хье Ок. Сега, като се разведе с алчната си съпруга, ще го съберат с нашето мамче.

Махиро се върна при Хару. Спокойна съм.

П.П. Никой не победи, 1:1, но голът на Де Бройне е предимство за реванша другата седмица в Манчестър. Шити ще отстранят прима балерините.

Здравейте, извинявам се, че нахлувам в темата може ли да подскажете къде гледате новите серии в деня щом излязат? Предварително благодаря Flowers Rose

# 441
Имам японски телевизии. А ако изпусна епизода свалям от японски сайтове.
Има и много китайски онлайн сайтове за японски сериали.

# 442
За това не се бях сетила.Ти ми помогна да разбера,че е логично. Не е лесно с тези японци.
Защото логиката ми е по-бърза от дъжда в Банкок през дъждовния сезон Joy Joy Joy

# 443
  • вятърничава
За последно да оспамя, обещавам!
ross, нека силата бъде с вас! Soccer

# 444
Aigooo, I hope so. Arigatou. Rossoneri siamo noi.
Hwaiting.

Биру от Рьохей.

# 445
  • вятърничава
Radostina, на какъв език гледаш?

# 446
Здравейте, на английски и руски. Интересно ми е да го гледам и без субтитри. Благодаря Flowers Cherry Blossom

# 447
  • MJF
Шо  още вчера се чудеше "за кво аджеба си говорите" Thinking
Мда Wink
Тоз сезон 2 на Seigi no Tenbin ме хвърли в чуденка. Гледам го аз Каме на постера и ми се струваше че съм го виждала такъв. Рус обаче не помня да съм го , както и да е . Та прочетох аз сюжета на тоз Seigi no Tenbin, напънах се и ....нищо. Хайде на търсачката тук и ....какво да кажа?! Гледан март 2022 - 67 тема и ....нищо не помня. Хем си прочетох коментарите.
Rolling Eyes

LelqtaNaPesho , за "Д-р Ча"
Скрит текст:
Не съм оптимист по сценария. Може да се заемат с рехабилитация на мухльото "по корсериалски". С което ще си бият дузпата knit . Да видим.
На мен сина не ми много допада. Самия факт че има връзка с такава персона като неговата старша колежка....Само щерката има някакво оправдание пред мен за цялото си поведение в епизодите до тук само заради ЕГН-то си и по-малкия житейски опит. Само заради това ми е малко по-симпатична от семейството на Ча. Свекървата 100 на 100 ще загази финансово с тоз нейния приятел.
А в цялата работа ми е най -интересно как ще процедира нашата героиня тепърва със сградата , която за свое голямо учадване разбра че притежава.
Да видим какво предстои с тази бойна рокля от епизод 8

# 448
Здравей, Радостина.
В дорамата ги качват почти вднага след излъчването. Както и в драмакуул.
Погледни на първа страница. Там има линкове и за други места за гледане.

# 449
Шо  още вчера се чудеше "за кво аджеба си говорите" Thinking
Мда Wink
Тоз сезон 2 на Seigi no Tenbin ме хвърли в чуденка. Гледам го аз Каме на постера и ми се струваше че съм го виждала такъв. Рус обаче не помня да съм го , както и да е ....
Щастливка,но не за дълго Smiling Imp
Всъщност той е рус в друг сериал -Shoutai,но няма да те оставя в неведение.
Тадам....
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт