Alessa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 11 тема

• 49 126
  • 782
  •   1
Отговори
# 120
Мм не може ако пускаш намаление, дрехите да са по-некачествени или недоизкусурени, защото са намалени. Ако е намалена заради дефект, то тогава да кажат, че е заради това…

# 121
Вчера звънях и попитах дали заради намалението е така с перата и казаха, че си е редовна бройка. Уговорихме се да изпратя снимка и да сравнят с другите 2 броя, които имат налични от моя размер. Днес ми се обадиха, че и те не са като на снимката с Мая и предложиха да ми сложат още, надявам се да се получи добре. 🙂

# 122
  • София
Вчера звънях и попитах дали заради намалението е така с перата и казаха, че си е редовна бройка. Уговорихме се да изпратя снимка и да сравнят с другите 2 броя, които имат налични от моя размер. Днес ми се обадиха, че и те не са като на снимката с Мая и предложиха да ми сложат още, надявам се да се получи добре. 🙂
Имам я и аз и същото се зачудих. Но от лудницата не съм успяла да звънна. Но следващата седмица задължително ще го направя! Да не говоря, че отдолу, където са перата, няма еластичност роклята и не мога да си скръстя краката. Ще ги питам дали не може да се преправи, освен добавката на пера. Защото роклята на размер ми е точна роклята, а ме спъва отдолу.

# 123
  • Варна
В "Един за друг" пак има една отгоре до долу в Алеса.

# 124
Тъкмо снощи и аз това забелязах. Едната беше с блузата изцяло с мечета по нея, ама тя си им е фенка, май това са тия “trip couple”…другата пък с шапката с мече.

# 125
Новите тренчове, особено екюто е май като стария. Единствената разлика май е емблемата на ръкава и може би материята.

# 126
Тренчовете в тези цветове са ми като домашни халати.

# 127
За колко време ви връщат паричките по сметка за върнат артикул? Пише 5 работни дни, но те минаха 😁

# 128
Стандартния срок е до 14 дни мисля, изплащат ги по-рано, но само 3-4 дни им трябват да преминат през ОТК отдела им. Като се връща стока се гледат много обстойно, ама като пращат с петна… отк отдела спи 😁

# 129
При пристигане на на върнатата пратка при тях, аз си получих парите след 3-4 дни.

# 130
Скоро почти нищо няма  , някой нещо не е ли разбрал за нова колекция , миналата година кога беше ?

# 131
  • Варна
Не е ли раничко? Аз помня че пролетните неща като ги получих беше станало 30 градуса навън.

# 132
И сега ще е станало 30 градуса като гледам. То всъщност  в пролетната имат и доста летни неща .

# 133
Някъде април трябва да е , не знам защо реших че беше март .

# 134
Светло бежовите дънки от последната колекция ги взех за 133лв с морано преди 2 месеца и малко.. любими са ми, ама не се спират да ги вдигат тези цени.

Общи условия

Активация на акаунт