Alessa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 11 тема

• 49 800
  • 782
  •   1
Отговори
# 345
Красиво изглежда Posh ,на мен ми харесва ,дано копчетата да издържат

# 346
Копчетата са скандални. Моят съвет е да се оплачете. Така има шанс да ви вземат сакото за тяхна сметка, да ги оправят и да се постараят другите да не са така. Всеки като си мълчи, няма смисъл да се стараят.
Posh явно имаме еднакъв вкус 😁 и аз поръчах гащеризона и роклята и сега се чудя за блейзера   и панталонките ,моля те пусни  отзив ако имаш време след като ги получиш

Утре, най-късно в другиден трябва да са при мен, ще ви ги покажа ☺

Сега си взех и блейзъра в екрю, малко пак… копчетата лимбизяви ми се струват, дано не изпонападат…За тия пари е можело да обърнат малко повече внимание на детайлите….

# 347
Красиво изглежда Posh ,на мен ми харесва ,дано копчетата да издържат

И наистина си отговаря на размера, ръкавите са ок, дължината им е супер, не са някакви супер тесни като при друг блейзър, с който имах такъв проблем.. Btw, сега случайно си намерих един панталон на луси, който така стои нов с етикета, ама пък същия цвят като блейзъра! Перфектен сет стана, аз мислех да търся някакви кецове, ама с този панталон се е видяло, че ще е с ток 😄

И даже все още е наличен, ако някоя от вас си търси, пасва идеално.

Копчетата са скандални. Моят съвет е да се оплачете. Така има шанс да ви вземат сакото за тяхна сметка, да ги оправят и да се постараят другите да не са така. Всеки като си мълчи, няма смисъл да се стараят.

Вече честно казано нямам нерви и сили да се разправям… Надявам се да няма проблеми и да изкара поне до есента…..

Последна редакция: ср, 15 мар 2023, 18:24 от posh95

# 348
Wow Posh ,панталона и блейзера са убийствена комбинация ,наистина е като сет .Супер им се изкефих как се съчетават перфектно.Панталона е прекрасен .Чуден аутфит стана ,без да си го искала 😊

# 349
  • София
Понеже и аз имам блейзъра, аз го оставих на шивач да му подсили малко копчетата. Моите също бяха хлабави. Аз много се надявах, че ще пуснат панталона, с който е в комбинация, на снимките с Мими, но го няма в новата колекция, за жалост.

# 350
В описанието на блейзъра го съчетават с този панталон. Може би Мими е с него.

# 351
  • Варна
Vanya е права... Как може да давате 250лв за сако и после да трябва да го носите на шивач... Давайте им обратна връзка да си ги оправят те.

# 352
Аз си харесах три тениски, но се колебая все още… Сега пролетта под яке и сако си ходя само с къс ръкав и смятам, че ще ги нося.., но са едни цени вече 🫣
Въпреки, че имам 15% отстъпка и се чудя дали да не я използвам за тях. Излизат по 76 лв, горе-долу. Интересни принтове са.
Разколебайте ме за някоя от тях 🤣🤣🤣🤣
Л размер сложих в кошницата, че качих няколко килограма и не знам дали М ще ми е добре.. Иначе имам и техни в М размер и са ми добре, седят чудесно.. Но пък ако не, ще ги върна.

# 353
Тези им модели ги водят “oversized”, та може и М да ви е ок.

А някоя от вас изкуши ли се да поръча тази пола-панталон? Харесва ми, ще я съчетая с някоя тениска, но ми се искаше и нещо връхно към нея, а този тренч “look what i found” за мен не си заслужава 305 лв… джобовете нещо ми стоят странно? Нямам нищо връхно, с което да мога да я съчетая 😒

Без тия джобове щеше да е по-добре.

Последна редакция: ср, 15 мар 2023, 22:17 от posh95

# 354
И на мен тези джобове не ми харесват нещо …..

# 355
Джобовете са му най - малкия проблем. Изобщо не си представям да тръгна с това клоунско нещо по улиците.
Между другото Луци вече имат индивидуални размери за всяка дреха и всякакви номера. Кристине фешън ми ушиха рокля по мои размери. С право на връщане след като се примери. После не харесах дължината
предложиха да я скъсят. Така че  Алеса имат конкуренция и единствено безплатно връщане и  доставка са ок, но не е добре да е доживотно. Аз лично не искам да нося дреха стояла в гардероба на някой друг с години

# 356
Така е, обаче пък и при лусито и при кристин стана един мазалак с тия размери… на лусито влизам както в техни блузи С размер (имам даже една в ХС, явно дооста уголемена), така и в Л (стоят по един и същ начин, а са два размера разлика!). На Кристин си бях поръчвала рокли бременна, и двете уж за М размер, един и същ модел, различни цветове - ами наложени една върху друга имаха 1 см и горница разлика ? Няма ли да е по-лесно ако просто се шие по някакъв горе-долу стандартизиран размер, а не на всеки както му дойде…. Аз честно казано в момента вече ако ме питате не знам на алесата какъв размер съм, нито на тези другите марки. Задължително звъня да питам да ме ориентират или искам размери, че ми писна…

# 357
  • Варна
Тези им модели ги водят “oversized”, та може и М да ви е ок.

А някоя от вас изкуши ли се да поръча тази пола-панталон? Харесва ми, ще я съчетая с някоя тениска, но ми се искаше и нещо връхно към нея, а този тренч “look what i found” за мен не си заслужава 305 лв… джобовете нещо ми стоят странно? Нямам нищо връхно, с което да мога да я съчетая 😒

Без тия джобове щеше да е по-добре.
Мен много ме кефят тия панталони, ако можех да ги нося сега, щях да ги поръчам. Потникът за мен е направо сутиен, не мога да изляза така. А сакото ми е ту мъч и като модел и като цена. С бялото дънково яке или с друго дънково яке може да се съчетаят, или с бежов блейзър.

# 358
Аз харесах тези неща
Скрит текст:

много ми харесват тези клин-панталони, сега пуснаха и нови и направо не мога да избера. Спира ме това, че са черни, а имам. Червения панталон съм на крачка да го поръчам, виждам го с едни кецове, които ми пристигнаха вчера.
Скрит текст:
А бялата рокля е жестока, имам повод лятото и смятам да я взимам, че до тогава нищо чудно да й вдигнат цената

# 359
Този с вградения колан е хубав , аз имам черен клин и не ми трябват още . Хубава е роклята , за слаби жени с плосък корем , сигурно и в други цветове ще я има . Интересно ми е какво модели ще има още .

Общи условия

Активация на акаунт