Alessa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 11 тема

• 49 780
  • 782
  •   1
Отговори
# 420
Има ли някой бежовата им ръфълс рокля?Много  й се чудя ,но пък много коментари ,че колана бил много къс и не отговарял на реална талия .Чудя се и на новия сет от синята пола и дантелената блуза,цвета много ме привлече

# 421
Сега отворих да погледна роклите на Laleto и честно казано принтовете изобщо не ми харесаха... Колкото и да се насилвам, никога нищо от Луси Фешън и Юнона не мога да си харесам също, въпреки че имат физически магазини близо до нас.

# 422
То не може всичко на всеки да му харесва. И на мен от сегашните им принтове ми харесват само 2-3. Идеята е каква устойчивост имат. Дори, са убедили Моника Ордовска, която аз много харесвам да ги рекламира. Ако Алесите я бяха навили, сигурно щеше да има и филм по темата в праймтайм по телевизията. Някой ако може да посочи дреха на Алеса, немръднала откъм цвят, материя и устойчивост повече от 5 години, да вдигне ръка! Юнона и Луси не ми допадат, също.
Сега отворих да погледна роклите на Laleto и честно казано принтовете изобщо не ми харесаха... Колкото и да се насилвам, никога нищо от Луси Фешън и Юнона не мога да си харесам също, въпреки че имат физически магазини близо до нас.

# 423
Има ли някой бежовата им ръфълс рокля?Много  й се чудя ,но пък много коментари ,че колана бил много къс и не отговарял на реална талия .Чудя се и на новия сет от синята пола и дантелената блуза,цвета много ме привлече

Ако става на въпрос за they say omg ръфълс роклята, май е със същия колан като тази с wild принта, аз имам нея, но колана наистина беше супер умален (като колана идва малко под бюста, тоест на ребрата едва ли не), с тик-так копчета е, може да се свие като се закопчае на по-предното, или да се отпусне, като закопчаеш само на последното, така идва около сантиметър разлика, ноооо е наистина страшно тесен и пак стяга…

Последна редакция: чт, 23 мар 2023, 16:47 от posh95

# 424
Иве, може ли снимка на дънките изцяло? Денимът изглежда хубав.
Леко разводнихме темата отново.

# 425
Благодаря Posh , точно за тази става въпрос,но в бежовия й вариант ,но сякаш и wild принта  ми харесва много .Чудя  се и в какъв размер да я поръчам ,казаха ми че била уголемена .Твоята в кой размер е ?

# 426
Благодаря Posh , точно за тази става въпрос,но в бежовия й вариант ,но сякаш и wild принта  ми харесва много .Чудя  се и в какъв размер да я поръчам ,казаха ми че била уголемена .Твоята в кой размер е ?

Моята е в С, надолу ми е по-свободна, ама в бюста пък почти няма място..

# 427
Ами освен и аз в С ще я поръчам ,по добре да е по -свободна ,отколкото да не може да дишаш😁 ,а иначе добре ли стои като модел ,заслужава ли си според теб ?

# 428
Ами освен и аз в С ще я поръчам ,по добре да е по -свободна ,отколкото да не може да дишаш😁 ,а иначе добре ли стои като модел ,заслужава ли си според теб ?

Ами аз тази в wild принта я поръчах да си я нося с бежовото палто от зимната колекция, обличала съм я точно 1 път, няма следи от това носене, материята е гладка (полиестерна), няма еластичност най обаче, и отдолу е с лъскава пак някаква бежова подплата, не прозира поне. И не е най-къса, средна дължина е. Тънка е, не е “зимна” рокля, ама на мен не ми е най-свежа, та най-вероятно следващото носене може да е чак другата есен/зима 😕

# 429
Аз също искам да поръчам бежовата за да си я нося с бежовото палто от зимната колекция 😁,ами освен ще я взема и ако не ми хареса ,ще им в върна .Определено есенно -зимната им колекция повече ми допада ,тази новата хич не ми е по вкуса нещо …..🫤

# 430
Взех си светлите дънки best I еver и много се харесах с тях. Някой поръчвал ли е от сините след преиздаването? Пише, че са от друг плат, но дали отново дават дефект?

# 431

Някой има ли я тази тениска и как я носи?

# 432
Не бих си взела , иначе така да тръгна е невъзможно, трябва да има нещо отдолу да прикрива . Мисля , че и другаде предлагаха такива горнища , но не се сещам къде .

# 433
  • Варна
Мисля че Pause имаха такъв модел.

# 434
Skims ,също имаха такъв модел рокля и топ преди .

Последна редакция: пн, 27 мар 2023, 16:37 от Наталия 83

Общи условия

Активация на акаунт