Alessa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 11 тема

• 49 175
  • 782
  •   1
Отговори
# 540
Между другото сега видях, че някои изчерпани артикули са със статус "Очаква се". Това нещо ново ли е? Аз поне не го бях виждала преди.

Последна редакция: пт, 07 апр 2023, 12:43 от *Emerald

# 541
  • София
Не е нов този статус, поне от 1 година е. Въпросният топ с перлички от доста време е със статус “Очаква се”.

# 542
Ясно, мерси.
Не е нов този статус, поне от 1 година е. Въпросният топ с перлички от доста време е със статус “Очаква се”.

# 543
Момичета, аз дебна тази тениска от доста време, дали има шанс да я преиздадат? Трябва ми М, излезе една бройка, но има една бяла точка на принта и ме дразни и мисля да я връщам.

# 544
  • Варна
Диди, имам и от двата модела жилетки. От късия вариант имам черната. По-къса е от жилетката с металното лого, а плетивото е стегнато и на мен много ми допада като усещане и качество. Довечера ще имам възможност да я снимам.
Ако имаш възможност, много ще съм благодарна да качиш някоя снимка да видя материята

# 545
Тъкмо сега минах да си взема ръфълс роклята. На първо четене ми харесва, размера ще си отговаря, отдолу си има подплата, няма да прозира. Моята е в С, мисля че няма как да не ми стане, даже ще стои леееко свободно надолу със сигурност. И горе в раменете има ластичност, колана е ластичен, довечера ще я облека (стига да имам време) и ще ви я покажа и облечена.

# 546
Много добре изглежда роклята. Сигурна съм, че ще ти стои чудесно.

# 547
Надявам се, даже мисля, че и в ХС ще мога да се намърдам. Малко бях скептично настроена към принта, но е сладък на живо. Препоръчвам я по това, което виждам към момента, но с малкото човече, колкото и да нямам търпение, нямам и време да я пробвам 🫣

# 548
Харесва ми принтът на роклята, но толкова да ми напомня на този на Бершка

Тази блузка струва 16 лева между другото.

# 549
Да, ама Мими да ти се е подписала на няколко места по дрехата струва пари и е привилегия да носиш този подпис😅

В кръга на шегата, разбира се Simple Smile новият принт е свеж, харесва ми, при все, че нямам все още поръчка от новата колекция.
Моделите ми идват твърде много тийн и много по-малко класи.

# 550
Китайските символи не ми изглеждат като за скъпи дрехи .
Не се виждат логата на снимките по този принт , роклята е хубава , ама и цената и .

# 551
На Бершка принта малко ми бие на вестник работническо дело от навремето хаха... незнам защо направих тази асоциация. Иначе на Алеса принта и на мен ми изглежда по-свеж и рокличката изглежда много хубава, чакаме снимки как стои Heart Eyes

# 552
Да, ама Мими да ти се е подписала на няколко места по дрехата струва пари и е привилегия да носиш този подпис😅

В кръга на шегата, разбира се Simple Smile новият принт е свеж, харесва ми, при все, че нямам все още поръчка от новата колекция.
Моделите ми идват твърде много тийн и много по-малко класи.

Хахах, толкова бързах, даже не обърнах внимание на целия принт 😅 Гледах дали има ластичност в раменете, че ме притесняваше дали ще ли стане в бюста, ама мнооого се разтяга, и може пък да се свие и пт връзките. Абе, с такъв модел много трудно може да се сбърка размера. Евала! За ежедневна съм я поръчала, пролетно-лятна. Чудя се на ръфълс роклята в бяло с черни надписи и розовата панделка, която я има в мама&мини. Някой има ли я? Как е като размер? Отговаря ли си?

# 553
  • Пловдив
Аз я имам бялата. Отговаря си напълно на размера. Аз нося М и ми става. Няма никаква разтегливост за по-големи бюстове. Харесва ми много. Вече две лета ми е любима. 175 см съм висока

# 554
Posh ,роклята изглежда красива и свежа за лятото ,пусни снимка ,когато можеш ,ще е интересно да видим как ти стои .Аз си взех бежовата ръфълс и съм доволна ,стои добре и си отговаря на размера .Ръфълс роклите май са им най-сполучливи

Общи условия

Активация на акаунт