Alessa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 11 тема

• 49 075
  • 782
  •   1
Отговори
# 720
# 721
Еее ...пуснах поръчка преди два дена, отложена до 11ти, за да дойде всичко наведнъж, направо да я анулирам хаха.

# 722
Че то нещо под 50 лв има ли изобщо….

# 723
Че то нещо под 50 лв има ли изобщо….

Точно това беше първото нещо, което си помислих Joy

# 724
Това може да го направят за да имат поръчки и пак да няма печеливши .
Не ми се оставят пари там .
Купих си много хубави неща от мохито и веднага пристигнаха .
Явно няма много пазаруващи .

# 725
  • Варна
Е  много ясно, че е за поръчки. Паднала им е работата. Или по-скоро са спаднали нещата, които хората си оставят наистина, а не да поръчват и да връщат.

# 726
  • София
Posh, ще ти спра виното вечер 😁 За какво са ти панталонки с огромни висящи джобове, които стоят все едно са взети от друга дреха?
Ето ти снимка на модела, но в друг цвят.

Аз пропускам играта, просто на този етап няма какво да поръчам, особено пък от пролетната колекция.

# 727
  • Варна
И аз. Сърдита съм Grinning Дори нямам отговор на мейла, който им писах.

# 728
И аз ще пропусна. Не ме грабва нищо сега. Иначе изтеглих приложението да видя за какво става дума и като търся ризи излизат само 10-12 и то изчерпани. Наличните не излизат изобщо. Ядосах се и го изтрих - ще мине и без мен..

# 729
Posh, ще ти спра виното вечер 😁 За какво са ти панталонки с огромни висящи джобове, които стоят все едно са взети от друга дреха?
Ето ти снимка на модела, но в друг цвят.

Аз пропускам играта, просто на този етап няма какво да поръчам, особено пък от пролетната колекция.

Е тия снимки не ги видях 🫣😂 Ама благодаря, след твоя пост и без вино, вече не ми харесват 🤭😁 Трябва да почерпя даже по едно вино, ами да не поръчаме и двете нещо подобно после 😄 Иначе за “гивъуейя” им… най ме дразнят такива “просения” за поръчки и и да искам да поръчам, само може да ме откажат…

# 730
Според мен целта им е да накарат някак хората да им ползват приложението, защото след толкова бъгове, вече никой не го отразява. А така се събира много маркетинг информация, която по друг начин трудно се набавя.

Аз наскоро пак опитвах да разгледам нещо от там, то бъг след бъг и повече дори не го отварям. Много от нас дори са го деинсталирали. Едно приложение трябва да е единствено бързо и лесно за ползване, тяхното не е нито едно от двете.

А и вижте каква смешна сума 50лв са сложили, само и само някакво условие да има. Те, ако целят поръчки, ще целят и оборот и сумата няма да е 50лв само. Поне аз така си разсъждавам..

# 731
Tedi Angelova, да и аз мисля, че целта е да се насочат клиентките към приложението. На мен ми е най-удобно да си поръчвам на сайта им през тел... Бях го инсталирала това приложение да видя за какво става въпрос, но го махнах почти веднага. За мен преживяването беше идентично, но явно за тях е важно да се използва. Аз между другото много печеля награди от подобни игри, даже наскоро се регистрирах в последния момент за един уебинар за работа (B2B) и спечелих ваучер за 100 долара в Амазон Heart Eyes Ще взема да се пробвам, но не ми се анулира готова поръчка, не искам и нищо друго в момента.

# 732
Emerald ,браво имаш хазартен късмет 😁.Каква ти в поръчката която чакаш ?

# 733
Даа Grinning, иначе тази поръчка чакам, и не ми се анулира, да не ми вземе някой панталона под носа, че беше последния хаха ...

По принцип имам друг панталон хс, който се поотпусна след 1-2 носения и ми е добре в талията, но е без ластик или колан, да видим..., иначе в дънките съм с.

Последна редакция: ср, 03 май 2023, 20:08 от *Emerald

# 734
Емералд ,пускай си тото 👏😁,този панталон много ми харесва и на мен .В дънките еластичните С ми е голям .Дай мнение моля те ,като го получиш как стои .Иначе според мен ако я анулираш веднага ще го вземат .Ах свга видях ,че е наличен отново 😁.На мен утре ми пристигат полата office star в синьо и дантелената блузка call me senorita.

Общи условия

Активация на акаунт