Математически турнири 1-4 клас. Тема №61

• 92 266
  • 753
  •   1
Отговори
# 345
  • София
В района на СМГ сме, другите деца от класа ги има в списъка.
Много се притесних.

# 346
Сигнали за допуснати технически неточности и грешни отразявания в протоколите се входират чрез молба до директора на училището координатор не по-късно от 17:00 ч. на 31.03.2023 г.
Имате време да реагирате.

# 347
  • Sofia
А има ли фиктивни номера от вашето училище? Това, че сте с декларация, не значи, че не се е загубила и може да сте с номер.

# 348
  • София
И НПМГ качиха резултатите. Има дете със 100 т. в 4ти клас! Браво !

Последна редакция: чт, 30 мар 2023, 14:44 от Jiema

# 349
Аз не намирам публикувани разултати на сайта на НПМГ. Поне до момента.

В сайта на Дидева има всичко вече Simple Smile (надявам се този път референцията ми към сайта е коректна Wink

# 350
Европейското кенгуру има ли медали?

# 351
Май няма да ти кажа, грамоти дават май

# 352
  • Пловдив
Здравейте!
Заради сигналите за бомба, днес не се проведе МБГ за част от класовете в училище. Вчера по-малките минаха. Утре е неучебен ден, в понеделник също. От училището нищо не знаят. Срока е до 31.03 Много ще ме е яд, ако не допуснат децата. Толкова го чакаха.

# 353
  • София
Здравейте!
Заради сигналите за бомба, днес не се проведе МБГ за част от класовете в училище. Вчера по-малките минаха. Утре е неучебен ден, в понеделник също. От училището нищо не знаят. Срока е до 31.03 Много ще ме е яд, ако не допуснат децата. Толкова го чакаха.
На МБГ Зима, когато в Пловдив имаше обявена грипна епидемия и нямаше вариант в града да проведат МБГ законно в срока, сроковете бяха удължени от организатора. Вярвам, че и сега може да се уговори това за вашето училище, стига училището да ескалира проблема към организатора.

# 354
  • София
Едва ли децата "толкова са го чакали". По-скоро родителите.

# 355
  • София
Здравейте!
Знам за едно софийско училище, където също трябваше да се проведе днес, но е отменено поради същите причини и е планирано за 04.04.23. Явно има как да стане и след 31.03.

# 356
  • Пловдив
Едва ли децата "толкова са го чакали". По-скоро родителите.

И те го чакаха, сто пъти ме питаха на 31 ли ще е. Не сме от късметлиите, които им идва "от горе", всичко е труд и лишение от тв, игри и т.н за да решаваме задачи.

Иначе, аз сигурно повече  от тях, признавам си, искам да минава и да нямам ангажимент да помагам, на фона на всичко останало.

# 357
Може и през уикенда. Но вероятно ще дадат 3-4 дена удължаване на срока. Сигнализирайте на фондацията

# 358
Специално МБГ си го харесват децата. Предполагам, че ще го изместят другата седмица, щом е поради независещи причини. Имало е и други години, когато срокът на  провеждане е бил удължаван.

# 359
Понеже някак ми доскуча  след вчерашното екстремно преследване на кенгура, събрах няколко протокола от МБГ в едно и сортирах.

Общи условия

Активация на акаунт