Какво повече НЯМА да купя - 22

• 89 910
  • 778
  •   1
Отговори
# 390
  • Sofia
Бяха много вкусни тези в металните кутии.
Няма ли ги вече?
 /почти не пазарувам в лидл,далече ми е,иначе харесвам доста неща от там/

Взимала съм русенско варено на различни фирми,но не помня кое ми хареса и кое не.

# 391
  • София
Няма ли ги вече?
 /почти не пазарувам в лидл,далече ми е,иначе харесвам доста неща от там/

Взимала съм русенско варено на различни фирми,но не помня кое ми хареса и кое не.
И аз почти не пазарувам от Лидл, но сиренето в металните кутии беше вкусно. После смениха кутията, промениха името няколко пъти, и накрая стана едно нищо.

# 392
Ако имаш предвид кръглите кутии на Мilbona с парчета на шайби, засега все още го предпочитам
пред другите. Първото май беше на Софра, после някакво турско име, струва ми се.
Единственият според мен недостатък е малкото количество саламура. Извадиш
първата шайба и следващата остава наполовина непокрита. За всекидневно консумиращите
сирене е удобно, но в другия случай непокритата част пожълтява.
Цитат на: Doli
link=topic=1521437.msg46257154#msg46257154 date=1680846965
Няма ли ги вече?
След като промениха консистенцията, а вероятно и състава, не съм се заглеждала дали
ги има.
Следващия път ще погледна.

# 393
И аз основно за детето купувам дрехи(Пепко),трябвят ми много😁🙈 голяма чистница е малко да се накапе всичко сменяме,харесвам им якетата също, купих две зимни и едно пролетно-детско.Едниствено обувки за дете не бих взела от там!
Иначе за себе си купувам често чаши от там и тениски,разни такива дребни нещица.

# 394
Преди седмица купих от Пепко пролетно яке за детето , наистина страхотно и само за 20.00 лв.
Направо не повярвах, като видях цената.
Вчера гледах пролетни якета в Лидъл, цената е 30.00 лв., а качеството е поне два-три пъти под това от Пепко.
Може би е въпрос на конкретни попадения, но аз от това яке съм много доволна.
Купувала съм и панталони и да речем от 80% от покупките нямам оплаквания.
От домашните потреби също съм доволна- купих от там форма за мъфини, преса за чесън и 2 бр. белачки / за картофи, моркови, тиквички и др./ и съм доволна за сега.

# 395
Аз съм доволна от Пепко.
Бюджетните детските дрехи са екстра като десен и качество.
Пижами и нощници, които имам оттам са топ за цената си.

# 396
Събота сутрин, лидл, отидох за картофи, избор - богат /забележете произхода/

Ми не си купих, отивам на пазара.

# 397
А на пазара откъде са ?Тук поне са упоменали произхода.

# 398
  • София
Абсолютно! Баща ми е производител, а отделно продава и на тържище, ами яко лъжат масово. Сигурно има 5 производителя на цяло тържище и масово са прекупвачи и лъжат че е българско, че вече лъжат че е и гръцко 😂та не си мислете че от пазарите купувате българска стока ако ще и да прилича на такава 😉

# 399
От Пепко,бях купила чаши за вино много хубави,за 15лв.Измих ги и започнах да ги подсушавам,и едната е спуках леко JoyJoy(явно съм много здрава в ръцете-не знам) но за 15 лв,какво да очаквам.

# 400
Само аз ли не знам какво е това Пепко?

# 401
  • Sofia
Подобен на Джъмбо.
И аз не съм влизала още там 😁

# 402
Джъмбо повече го харесвам,има и сполучливи неща там.SmileSmile зависи дали имаш късмет

# 403
Hа полските картофи какво им ?

# 404
Каквото и на тези от Франция, Египет и Чехия т.е. не са български. Wink

Общи условия

Активация на акаунт