Какво повече НЯМА да купя - 22

• 89 922
  • 778
  •   1
Отговори
# 375
Онзи ден си взех много симпатични чорапки от Пепко, ами те за 2ро носене почти не стават вече… :/ много е зле качеството, а не бяха толкова евтини

# 376
Добре де, не се ли вижда след прането ,че не стават? Да тръгнеш някъде само с нови гащи ок, ама...

# 377
Аз от чорапите съм доволна. Не са ми мръднали, бельото е под всякаква критика.

# 378
истината е, че качеството на бельото и дрехите в пепко наистина е много ниско. тенджери и подобни никога не бих си купила от такова място, държа на качеството.

# 379
  • Сф
Аз не влизам в Пепко. Само в началото взех два потника за мен. Нищо особено, но са живи. Има достатъчно магазини в мола и намаления на много по- качествени марки. Но гледам съседката с малки деца, все там влиза. Може би , ако се мажат постоянно има смисъл , ама пак не бих. Едно време Липненски не беше ли подобен боклучарник? Избягвам. То хубаво евтино, ама като е боклук...не върши работа. А и не виждам кой от нашето семейство ще облече нещо от Пепко. Еле пък тинейджърката - абсурд!

# 380
За малки деца, които растат като гъбки си заслужава петте пранета.

# 381
Евтините им тигани и да ми ги подаряват не бих ги взела. Един път се излъгах, стига ми. Не, че нещо, то 6лв. къде не съм ги дала и по принцип не би трябвало да го правя на въпрос, щото за тази цена очаквания не би трябвало да имаш, ама за протокола да си кажа. Сигурна съм, че тиганче от детска кухня би издържало повече. Sunglasses
Изгодно е само, ако си на полеви условия и нямаш подходящ тиган под ръка. Ей, тъй, за еднократна употреба. Wink

Трябва ми мъничко тиганче само за 1-2 пържени яйца (само аз ги ям) и обмислях да си купя от техните, но явно трябва да потърся нещо по-добро

# 382
Mariiva, то и аз за тази цел го бях взела(да пържа яйца на мъжа ми, че у нас той е по яйцата), но просто не си заслужава, пари на вятъра са това.
Малко повечко пари, добро качество, предполагат дълго ползване, пък ако не е и често, за някой друг лев отгоре тигана може да достигне и до ползване от наследниците. Joy Wink

# 383
На дъщеря ми купувам от известно време боксерки и бикини от Пепко (едните са от детската номерация, другите са ХS от дамската)- всички се държат доста прилично, няма скъсано от носене. Но поне два чифта имаха малки дупки, защото зашиват картона към бельото (лепих дупките със секундно лепило😅). Забележките ми са към този вид опаковане само...Но купувам само определени видове бикини и боксерки. От бикините, от които има оплаквания, не смея да купя.😅
От дрехите, които имаме, като цяло съм доволна- но пак подбирам какво да купя. Като беше по-малка дъщеря ми, имахме големи попадения с поли и тениски, клиновете не ми харесваха особено (но пък ги купувах по около 3 лв на намаление). От домашните потреби съм доста доволна. Тиган за палачинки имам и съм доволна и от него, но струваше 15 лв и се държи много прилично.
Има обаче доста неща, които още като ги видя в магазина, изобщо не бих купила...😃

Последна редакция: чт, 06 апр 2023, 20:37 от dolce miele

# 384
  • Варна
Mariiva, в ИКЕА има, имам и аз, 15 см да е. Като съм сама у дома ми е идеален. Никак не е лошо тиганчето, погледни ги. Сега е в мивката, иначе бих го снимала.

# 385
  • Sofia
Това и други подобни пастетчета от Лидл.
Странна комбинация от вкусове.
Сладко,солено,мазно...

# 386
  • София
Едно време в Лидл имаше сирене Deluxe в метални кутии. После го преименуваха и съсипаха. И като цяло Deluxe продуктите отдавна ги прецакаха май.

# 387
Свинско накълцано или смляно в бурканче на Pikok преди време взех, но
не ставаше за ядене - прекалено солено, лепкаво и сладнеше.
Представях си нещо като старото ни Русенско варено, но не би.
От тогава в бурканче никакво месо не съм купувала.
Иначе на Pikok луканката без консерванти беше хубава, но и нея отдавна не съм опитвала.

# 388
Вече толкова години не съм срещала никакво месо, което дори малко да наподобява някогашното русенско варено.

# 389
Имаше едно в тенекиени правоъгълни консерви от Лидъл и наподобяваше на Русенското варено.
Харесвах го и често си зареждах в къщи от него.
Обаче после го промениха и по-скоро приличаше на полупастет. Преди година изхвърлих едно от
вторите.

Общи условия

Активация на акаунт