Какво повече НЯМА да купя - 22

• 89 341
  • 778
  •   1
Отговори
# 90
  • оттам, откъдето започва България
Този крем за ръце, закупен на промоция от Кауфланд:
Скрит текст:

Кожата на ръцете ми стана като шкурка. Anguished

# 91
Това е кремът, чиято опаковка е приблизително два пъти по-голяма от съдържанието?🤔🙂 Често се оплакват, че са купили промо крем със съдържание около половин тубичка, но аз добре ги огледах- всичките тубички бяха пълни до половината (а другите кремове с подобен размер тубичка си бяха с повече съдържание в мл). Те хората са си го написали колко е обемът, но защо са го сложили в тези заблуждава големи тубички...те си знаят.😅

# 92
  • София
Скрит текст:
Това е кремът, чиято опаковка е приблизително два пъти по-голяма от съдържанието?🤔🙂 Често се оплакват, че са купили промо крем със съдържание около половин тубичка, но аз добре ги огледах- всичките тубички бяха пълни до половината (а другите кремове с подобен размер тубичка си бяха с повече съдържание в мл). Те хората са си го написали колко е обемът, но защо са го сложили в тези заблуждава големи тубички
...те си знаят.😅
Знаят те много добре. Satisfied

# 93
То и ние се досещаме...😉

# 94
  • София
То и ние се досещаме...😉
Именно, ама един, двама ще се досетят, другите ще купят и даже няма да погледнат грамажа. 😉

# 95
Такива хубави кремове за ръце излизат на промоции из сайтовете, че никога не бих купила някакъв съмнителен крем, пълен до половина.

# 96
Видях аз колко са пълни тубичките, но поне кремът да ставаше.
И на майка купих, и тя не е доволна. Worried

Poni69, купувала съм и хубави продукти на Биофреш, може би затова се подлъгах.

Последна редакция: сб, 25 фев 2023, 22:05 от Ранобудна

# 97
Вече спамя яко, но за 5-6 лв. купувам крем за ръце на Nuxe, който е прекрасен. Следя намаленията в сайтовете и наистина се намира хубава козметика на много ниски цени.

# 98
Суха паста на"Престиж"-оставя гаден , мазен слой в небцето все едно си ял сланина.Спомням си в началото бяха уникални, но вече ги зачеркнах.

# 99
"Ядеш сега или гориш!"...😅 Май е по-скоро "Ядеш сега и гориш!"...😃 От доста години не съм купувала сухите им пасти, но голяма реклама им правят по тв.🤔

Последна редакция: нд, 26 фев 2023, 16:41 от dolce miele

# 100
За нищо на света повече не бих купила "планиран кашкавал" от топлата витрина на Била - мазно, твърдо, безвкусно нещо, което се продава за много пари. Никой ли не ги е вкусвал тези неща, че продължават да се продават?!

# 101
  • София
За нищо на света повече не бих купила "планиран кашкавал" от топлата витрина на Била - мазно, твърдо, безвкусно нещо, което се продава за много пари. Никой ли не ги е вкусвал тези неща, че продължават да се продават?!
"Ядеш сега или гориш!"...😅 Май е по-скоро "Ядеш сега и гориш!"...😃 От доста години не съм купувала сухите им пасти, но голяма реклама им правят по тв.🤔

Е, то рекламата е 90% от себестойността на продукта в случая....

От топла витрина от години не купувамнищо, готви се предимно с продукти преди изтичане на срок на годност...

Последна редакция: нд, 26 фев 2023, 17:14 от Rima

# 102
Е как нали самият шеф Ангелов готви така за семейството си? Joy

# 103
  • Сф
На Била е много гадна топлата витрина. И аз днес видях рекламата със шеф Ангелов и ми стана не смешно , а трагично. Да се излагаш така за пари ..
Все си мисля,че на тия години човек трябва да има елементарни принципи. Дъно.

# 104
Satisfied Когато става въпрос за пари принципите отпадат.

Общи условия

Активация на акаунт