Какво повече НЯМА да купя - 22

• 89 250
  • 778
  •   1
Отговори
# 660
  • софия

Аз съм много доволна от този, взимам го за 1.99 от КАМ

# 661
Неделя обядвахме на Славейков при един от спечелилите  хелс китчен, паеля, пържени картофи, вкусно беше, не казвам нищо, но много малки порции... аз дет съм 50 кила с мокри дрехи си останах гладна.. та ...май невър евър

# 662
Съмнявам се скоро да купя пак бонбони Амфора. Дълго време са ми били любими, но последните пъти вкусът им не ми харесва. Както и с други хранителни продукти, са се променили в негативно отношение. Вкусът на Амфора просто не ми е същият напоследък, почти е като кофти имитация.
Цените растат, а качеството на продукцията пада.

# 663
  • Mediterraneo
Излъгах се и купих арменски сладки и пасти Наполеон от един бг магазин. Пресни, в срок, но абсолютно нищо общо с последните, които ядох. Винаги на същата фирма съм вземала, вкусът е тотално променен и вече изобщо не ги харесвам.
За тези говоря

Сега осъзнавам всъщност, че са производство на една и съща фирма. Еднакъв вкус имаха, заклевам се. Иначе обожавам и двата вида сладкиши.

# 664
  • оттам, откъдето започва България
Любими са ми и двата вида продукти, които си споделила.
Дано е нещо извънредно като ситуация в производството. Hushed

# 665
Съмнявам се скоро да купя пак бонбони Амфора. Дълго време са ми били любими, но последните пъти вкусът им не ми харесва. Както и с други хранителни продукти, са се променили в негативно отношение. Вкусът на Амфора просто не ми е същият напоследък, почти е като кофти имитация.
Цените растат, а качеството на продукцията пада.

От бонбоните отдавна не купувам. Сухите пасти обаче ми напомнят за вкуса на бонбоните от едно време. За единично опакованите говоря.

# 666
Някой не писа ли наскоро, че вече е друг производителят на Амфора и съответно и вкусът не е същият? Само дизайна на опаковката май са оставили...😅

Последна редакция: ср, 17 май 2023, 20:39 от dolce miele

# 667
  • Велико Търново
Да, всичко произвеждано от Захарен Комбинат Кристал, Пловдив - амфора, Тримонциум, Марица, чаени бисквити и други, вече се произвежда по аналогични рецепти. Завода е купен от друг производител и стария вкус е променен.

# 668
  • до най-прекрасния мъж
Заводът вече не съществува. Фалираха го и на негово място ще строят поредният жилищен комплекс.

# 669
Сладолед макфлъри с кит кат от Макдоналдс ...никакъв вкус...🙈

# 670
Сладолед макфлъри с кит кат от Макдоналдс ...никакъв вкус...🙈
Мъжът ми преди редовно си взимаше такъв (ама и ягода слага). Винаги съм му се се чудила какво му харесва.
Сладоледи ям на Изида и на Рафи - течния шоколад Simple Smile

# 671
В Макдоналдс единственото което става за ядене е сметановия сладолед.

# 672
Шоколадите на Милка са с друг вкус от няколко седмици/месеци, не знам каква мазнина ползват, но я усещам и спрях да ги купувам.

# 673
  • София
Имаше едни бонбони Дръвчета,  не бяха лоши,  същата фирма ли е,
някой има ли наблюдения дали са ги развалили и тях?
 В Милката палмовата мазнина,  и аз я усещам, явно е в по- голям % от другите съставки,  защото във Ферерото например също има, но все още я прикриват умело.

# 674
  • София
Неделя обядвахме на Славейков при един от спечелилите  хелс китчен, паеля, пържени картофи, вкусно беше, не казвам нищо, но много малки порции... аз дет съм 50 кила с мокри дрехи си останах гладна.. та ...май невър евър
Ние днес бяхме в Angelo's и се сетих за твоя пост. Smiley За вкусно, беше вкусно, ама мъжете нещо не останаха очаровани от грамажа на порциите, хем поръчаха салати+основни+десерти. Осъзнавам, че такава е тенденцията, не се оплаквам, споделям.

На Рафи течният шоколад ми беше любим, но го направиха ужасно сладък.

Общи условия

Активация на акаунт