UNOde50 – испански ръчно изработени дамски и мъжки бижута и часовници

• 21 397
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 150
  • Ямбол
Харесвам ръчно изработени, различни и артистични сребърни бижута. Основно нося медальони и обици.

# 151
Нося злато и сребро, харесвам да са с камъни.

# 152
  • Хасково
Обичам да нося златни бижута, както и от медицинска стомана. Не харесвам сребро, защото потъмнява и изглежда захабено.

# 153
Харесвам сребърни и златни. Най-често това са пръстени и обеци. Избирам ги по дизайн (семпли, нежни и удобни) и цена.

# 154
  • Варна
Предпочитам сребро.

# 155
Харесвам, както злато, така и сребро. Винаги нося обеци, понякога пръстени, рядко колиета. Избирам ги най-вече по дизайн, цвят и цена.
Благодаря за удоволствието от играта!

# 156
  • UK
Харесвам и нося най-вече бижута от бял метал, главно бяло злато. Семпли, нежни и елегантни. Simple Smile

# 157
Харесвам всякакви гривни и има доста. Гривната с талисмани ми е любима и нося ежедневно, но напоследък се заглеждам и по други масивни и интересни гривни
Нося и сребро и злато

# 158
  • Пловдив
Определено предпочитам сребърните бижута.
Колкото по-хамаво, толкова по-добре Simple Smile
Обици като види, ципове или пък пистолети, пръстени и гривни змии, които се "увиват" около пръста/китката, шантави висулки - всичко нестандартно е точно моето нещо Simple Smile

# 159
  • Пловдив
Предпочитам стилни, семпли бижута от сребро. Харесвам флорални мотиви също Blush

# 160
Харесвам и сребърни, и златни бижута. Подбирам ги според модела (да е удобен и да ми харесва). Предпочитам нежни и семпли бижута - пръстени, гривни и колиета.

# 161
Винаги съм харесвала сребро, но се "наложи" да сложа златна халка. Но среброто ми е слабост. Харесвам гривни и пръстени.

# 162
Харесвам и нося сребро. Иначе обичам нежни и семпли бижута

# 163
Харесвам златни и сребърни бижута - лятото нося сребро, зимата - злато. Избирам бижутата да са с хубава изработка, нежни и ненатрапващи се  като визия. Харесвам бижута с различни камъни и перли. Обикновено нося пръстен и обеци, но харесвам колиета и гривни за по-специални случаи.

# 164
Обичам сребро и сребърни бижута с цветни камъни.

Общи условия

Активация на акаунт