Лидл 172 - февруарска винено-любовна

• 85 689
  • 1 424
  •   1
Отговори
# 15
А те приемат ли все още да върнеш нещо просто ей така защото не ти харесва или не го искаш вече? Имам спомен че се бяха запънали и не приемаха по едно време използван уред. Или да си е в първоначалния вид, или рекламация ако нещо не му е наред.

# 16
  • Sofia
А те приемат ли все още да върнеш нещо просто ей така защото не ти харесва или не го искаш вече? Имам спомен че се бяха запънали и не приемаха по едно време използван уред. Или да си е в първоначалния вид, или рекламация ако нещо не му е наред.
В първоначалния си вид е.

# 17
А, моя грешка, бях останала с впечатлението че си го изпробвала и нещо не ти е харесал.

# 18
  • Sofia
Тигана изпробвах. Simple Smile

# 19
Забравих да ви питам, в случай че някой знае - за първи път ям от гръцките кори от портокал - много ми харесаха, но ми направи впечатление, че някои са съвсем меки (като плод, сварен в сироп), а някои бяха жилави и малко твърди и повече приличаха на кори (те ми бяха по-вкусни) - по принцип каква е нормата - трябва да са меки или по-жилави?
Също, дали такова нещо може да се приготвя в домашни условия, или по-добре да не опитвам, защото корите от портокалите в магазинната мрежа, са с пестициди?

# 20
Как изглеждат тези кори от портокал?
Има и нетретирани портокали/лимони в магазините, трябва да гледаш какви купуваш.🙂

# 21
Ето тези:

Ще взема пак, ако има.

# 22
В Лидл има био портокали, чиято кора може да се използва за такива неща.

# 23
Баба ми мнооого отдавна правеше сладко от портокалови кори. Но сега трябва да са от био портокали. Ето една рецепта:
https://-spam238-/sladko-ot-portokalovi-kori/amp/

# 24
Не се отваря рецептата...

# 25
Не се отваря рецептата...
Линкът е верен, но форумът го отчита като спам и го променя. Ключови думи - домашни хитрини, сладко от портокалови кори. Има и куп други рецепти в мрежата.

# 26
  • Велико Търново
Благодаря за темата, брадичке!
Чак сега видях новата брошура и... Не е за мен!
Май и верото1+1 е продукт от които Лидл иска да се отърве Simple Smile направо така да го продават!

# 27
Здравейте,
 Днес купих охладени пилешки дробчета и 100 пъти съжалих. Никога не бях виждала толкова жлъчка, пръсната навсякъде. Абсолютен ужас.
 Имайте едно наум.

# 28
......
Май и верото1+1 е продукт от които Лидл иска да се отърве Simple Smile направо така да го продават!
Ами с право искат да се отърват, не е хубаво изобщо.

# 29
Аз го ползвам верото и ми харесва. Но не мия някакви много мазни неща, защото по принцип не използвам много мазнина.

Общи условия

Активация на акаунт