Лидл 172 - февруарска винено-любовна

• 86 720
  • 1 424
  •   1
Отговори
# 60
Вече и на такива цени не знам дали бих си купила от Лидл, те просто не стават. Материите по-тънки и рехави, шевове се изплюват на първото обличане, обуваш нещо а крачолите му с 2 пръста различно дълги... тия всичките изброени неща не по отзиви от темата (не че не е пълно и тук с такива), а от мен и сестра ми впечатления от последните ни покупки от там.
В началото съм си купувала неща от там не само заради цената, ами и знаех че ще е добре изработено. Сега пестят и от качествен контрол явно.

# 61
Свърших с пазара за седмицата и няма да ползвам тези купони и седмичните.  Подарявам ги
Скрит текст:

# 62
  • София
Има картофи мрежа 5 кг. за 5,99.
Хубави са.
Има и насипни по 2,99 лв.

# 63
  • София
Има ли картофи в Л и на каква цена са?
В К няма при нас.

Сутринта купих няколко картофа. Водят се четкани, цена 1.79 лв., сега погледнах дигиталната бележка. Не съм гледала цената, все пак не търгувам с тирове картофи.
На ММ му трябват за супа топчета тази вечер.
Имаше и мрежи с по  5 кг картофи. Сигурно са по-евтини, но не мога да мъкна тежко.
Морена, а защо сипваш  мазнината в буркан?

# 64
  • София
Преди се смеех на ел. ренде за зарзават, ама сега мисля да взема. Това на лидл скоро не е пускано, дали става?
В т-лис гледах имаше две, но едното беше с отвор 2-3см... т.е. при тиква или зеле няма да е много ефикасно.

# 65
И аз нямам лента,а достигнах максималното 290лв,наистина максимата им “избрано за теб” издиша 😒😒😒😒 Даже вчера пазарувах за 45лв и им писах защо нямам точки за Парксайда,пък то било ако купиш продукти на парксайд…😂🤣 И къв е смисъла да земеш ваучер 250лв,като предварително ги изхарчиш. 😐

# 66
Ел.рендето става за тиква и зеле , но трябва предварително да са нарязани на парчета с големина на отвора. За  Парксайт играта доколкото разбрах на 10 лв похарчени за техни продукти дават 1 точка и с 4 събрани точки участваш в томбола т.е. участваш с кратни на 40 лв покупки.  Мен ме е яд защото ММ миналата седмица купи поредната парксайщина за 80 лв , ама. .. здраве да е, нямаше как да знаем за играта.

# 67
  • Sofia
В ПА.

Преди се смеех на ел. ренде за зарзават, ама сега мисля да взема. Това на лидл скоро не е пускано, дали става?
Не знам кое визираш, аз от моя Силвър крест съм много доволна.

Морена, а защо сипваш  мазнината в буркан?
За да не е в канала, не е добре.

# 68
  • софия
В К няма при нас.
Скрит текст:
В Била днес гледах по 0.99 лв.

# 69
  • София

Не знам кое визираш, аз от моя Силвър крест съм много доволна.
 нямам идея какво е било в лидл, има ли модел да го видя в немския как изглежда? Тия дето гледах може един морков среден да влезе, 150W, но явно е съобразено с мощността...
А колко върви като цена? Щом и за зеле става - екстра.
Пп. Идеята дойде като мелях орехи с нутрибулета...не стават добре, както ръчната с барабан, която някъде замина и сега ни трябва (много орехи се събраха), та предполагам и това ще се раздробява.

Последна редакция: пт, 03 фев 2023, 19:32 от Starrydream

# 70
Здравейте! Спалните чувалчета за бебета знаете ли дали се водят зимни? Имам едно подарено на Lupilu, но ми се струва тъничко. Сега видях, че ще пускат пак.

# 71
На мен лично ми харесват. А и са памучни. Колко трябва да е дебело за едно дете? Предполагам не е голо под чувалчето. 🤭
Здравейте! Спалните чувалчета за бебета знаете ли дали се водят зимни? Имам едно подарено на Lupilu, но ми се струва тъничко. Сега видях, че ще пускат пак.

# 72
  • София
Е, колко да са зимни чувалчетата?
Все пак се предполага, че децата спят в постоянно отоплено помещение. Двама внуци изгледахме на 20 градуса нощем. Пуфтяха, скимтяха  и се мятаха в чувалчетата, не им беше приятно спането. Като ги оставя по памперс, боди и отгоре пижамка си спят като пичове. Така си останаха неизползвани чувалчетата.
Всъщност с големия внук ползвахме едно с крачоли, като шалвари. С него си спеше, въртеше се и переше крака във всички посоки.
Но то си зависи от детето.

# 73
Тъкмо мислех да ви питам за кантар за хора, не знам кога ще има, но дали да го чакам?
Моят е на Краун от Зора, вече не знам коя година, но не мери добре. Случвало се е с 1кг разлика да даде при две поредни качвания. И си мислех да пробвам с лидълския.

# 74
Как да няма по-дебели спални чувалчета? Има, моята дъщеря имаше такова и при нас беше много използвано (много се въртеше нощем и все се отвиваше). Даже, когато порасна и и' окъся чувалчето, отдолу го удължихме, пришихме допълнителна част (от старо яке).🙂 Когато порасна още, даже си ходеше с чувалчето, когато станеше сутрин.😅 Ние обаче спяхме на температура около 17 градуса, нямаше начин без завивка или чувалче. Вярно е, че си зависи от детето. Дъщеря ми чувалчето го обожаваше, обаче никаква сила не можеше да я накара да стои с шапка на главата...☺️

Общи условия

Активация на акаунт