Лидл 172 - февруарска винено-любовна

• 86 724
  • 1 424
  •   1
Отговори
# 75
  • до най-прекрасния мъж
И моята спи в чувал вече 1 г, и лято, и зиме. Имаме от последното пускане и много ме е яд, че докато се начудя, беше останало само 1 бр. Купих и едно на Лорели, което видимо е по-дебело. С лидлското спи на 21 гр нощем, с това на Лорели на 20, иначе й е топло. Отдолу е само по цяла пижамка и боса. Гледайте с какъв тог са и ще се ориентирате за кой сезон са. Това, което имаме, е 2 тог, мисля ги водят пролетно-есенни, но на нас ни е ОК за зимата. Това на Лорели е 2.5 тог.

# 76
Долче, 17 градуса е екстра за сън, браво.
Купих от този хляб живена. Хареса ми определено.

# 77
  • Sofia
И щерката е отгледана в чувалче.  Ако някой се интересува, мога да порверя дали ги имам.

Преди се смеех на ел. ренде за зарзават, ама сега мисля да взема. Това на лидл скоро не е пускано, дали става?
Не знам кое визираш, аз от моя Силвър крест съм много доволна.
 нямам идея какво е било в лидл, има ли модел да го видя в немския как изглежда?
Това е моят - Silvercrest SKM 500 B1, но е от няколко години.

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 03 фев 2023, 23:21 от Morena

# 78
Включих се тук в разговора за пуканките и ден-два след това ми пратиха купон за машината за пуканки. Мисли ли четат или какво? Sweat Smile Обаче последния път като ходих не видях да ги имат тези машини и сега не ми се ходи да проверявам има ли няма ли, и без това им се колебая. Гледах клипчета с тестване в ютюб и все повече ми харсева Thinking Мисля че ако я засека следващия път ще си взема Hug
Вчера при нас имаше машини за пуканки,не обърнах много внимание,но видях,че има.

# 79
Морена, това не го ли водеха "кухненски робот", а не "ел. ренде"?🙂

# 80
  • Sofia
Така е, Долче. Simple Smile

Идея за готвене... азиатско - Тайландско зелено рибено къри с басмати ориз  в купичка от Лидл. Simple Smile

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 04 фев 2023, 10:57 от Morena

# 81
Морена, изглежда много вкусно! Защо снимката не е линк към рецептата?😅🙂

# 82
Това, което имаме, е 2 тог, мисля ги водят пролетно-есенни, но на нас ни е ОК за зимата. Това на Лорели е 2.5 тог.
Точно за тоговете ми беше въпросът… на Лидл-ските пише ли го някъде?

# 83
  • София
Подарявам

Имами куп други, които вече видях, че се предлагат- тигани за палачинки, мъжки машинарийки, кисело мляко 2%, прясна мая (3+1), селски хлебчета (4+1) и т.н.

Днес купих от клементините от 3 кг. в мрежа. Много са кисели!

# 84
  • Sofia
Забравям да кажа, че върнах уреда за поничките без проблем.

# 85
Купих в петък мандарини в мрежа по 3кг и бяха сладки.
Желатин видях, че има (имаше напред питане)
Машина за пуканки също видях, че имаше.

# 86
Малко дежавю...от другата седмица в Кауфланд😉:

# 87
Парксайд инструменти вече и в кауфланд. Кутиите за съхранение, за които скоро имаше купон са 1:1, чукче за месо бяха пуснали на 5,99лв в К (1: 1 с лидълското което беше 12,99). Доста са се синхронизирали двете вериги.

# 88
  • Велико Търново
Уредите в К с марка парксайд ли ще са?
Останалите продукти като ернесто ли ще се предлагат в К? Независимо че са еднакви, бранда е важен.

# 89
Някой ако няма да си ползва купона за машината за пуканки,би ли ми го споделил на лични?Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт