Лидл 172 - февруарска винено-любовна

• 86 337
  • 1 424
  •   1
Отговори
# 600
И аз не знам, само съм ядосана.

# 601
А в нашия филиал тези каса си стояха празни. Вчера имаше само един човек на такава, служителка приканваше клиентите да ги ползват, а те си чакаха ли чакаха на опашките…
Аз пък бях втората отишла на такава от общо шест бързи каси.

# 602
Не знам какви са касите в Лидъл, но в кауфланд спокойно мога да се наредя на каса на самообслужване с доста пълна количка. И съм го правила- понякога са работили само тези каси, понякога не е имало никой друг на тях...Като време е почти същото, както на обикновена каса, така че минавам бързо и с много покупки. Ноооо...случвало ми се е някои хора пред мен толкова бавно да правят всичко на тези каси, дори и с малко продукти.🙃

# 603
Касите в Лидл са с две везни- в едната се прехвърлят нещата, които са  в пазарската кошница/количка, след като се маркират- отиват от другата страна на втора везна. Чак като приключи плащането могат са се вземат от там. Мястото не е много обемно, има лимит поне визуално, даже голям уред- вчера писах, ако е единствена покупка няма как да с е побере. Например дървените детски кухни мисля, че бяха в големи кашони, такова нещо мисля че няма как да се хване на предвидените места (везни), пък ако ще и само това да ти е покупката - няма как да си бързо пазаруващ.

# 604
Да, везните в Лидъл са по-малки от тези в К. Освен това в К маркирам директно от кошница.

# 605
  • София
ирл. масло на 20лв./кг става ли и има ли по-добро в К-нд?
ПП _ Кога пастите на тастино станаха 40ст... а бяха 25, даже са в брошура...

# 606
За маслото :
Скрит текст:
В Била от четвъртък ще има френско масло Монарх, 250 гр за 5.49 лв

# 607
  • shumen
Аз взимам от ирландското масло и съм доволна.

# 608
  • Sofia
ирл. масло на 20лв./кг става ли и има ли по-добро в К-нд?
ПП _ Кога пастите на тастино станаха 40ст... а бяха 25, даже са в брошура...
Идеално си е маслото... ирландското на промоция.  Усещам и аромат, което не мога да кажа за повечето масла на пазара (особено пък на онова превъзнасяно с краварката у ъгъла), като не говоря за бг масло или пък Президент.

# 609
Добър изразен сметанов вкус имат точно споменатото по-горе масло, което ще е скоро на оферта, а в М. намерих и едно друго френско, не толкова позната марка, но пак сметаново- към 26-7 лв беше пакет от 1 кг.

# 610
  • София
като не говоря за бг масло или пък Президент.
Маслото "Президент", което се предлага тук, рядко е произведено във Франция. Обикновено е полско или украинско.  А във Франция марката "Президент" е от нискобюджетните.

# 611
Купувам масло Президент от Македония. 200 гр. за 5 лв. По-добро е от това, което се продава при нас според мен. Вкусно ми е и цената ме устройва.

# 612
Био масло на Лидъл предлагат ли още? Добро беше като качество.
*От Гърция съм купувала Президент за 2.5 евро (тук 5 лв)... Президент, на който пише "Maslo" не е Президент, а нещо от Полша.

# 613
  • до най-прекрасния мъж
Био масло на Лидъл предлагат ли още? Добро беше като качество.
*От Гърция съм купувала Президент за 2.5 евро (тук 5 лв)... Президент, на който пише "Maslo" не е Президент, а нещо от Полша.
Няма го вече био маслото, за огромно мое съжаление. Купувах го за бебка, когато я захранвах, но от есента изчезна и сега всеки път стоя през рафта и се чудя какво да й взема. За момента вземам ирландското, сега купих от промоционалното ирландско и не е лошо.

# 614
като не говоря за бг масло или пък Президент.
Маслото "Президент", което се предлага тук, рядко е произведено във Франция. Обикновено е полско или украинско.  А във Франция марката "Президент" е от нискобюджетните.
Ползвам предимно Президент. Френско производство. Купувам от Била, Фантастико. Полско е в ТМаркет. Украинско? Не съм чувала.
Президент да е нискобюджетно? Евтино е във Франция, това е нормално. Месно производство е. Или пък визирате, че не е качествено? Има в нета инфо колкото искаш за това. В топ 5 е за 2022. 😆
Иначе в Лидъл не намирам био масло вече. Хубаво беше. В последно време пазарувам от тематичните седмици предимно. Италианските колбаси държат качество. Сега от алпийската взех торти Сахер. Предстои ми пътуване във Виена, ще сравнявам.😆

Общи условия

Активация на акаунт