Лидл 172 - февруарска винено-любовна

• 86 337
  • 1 424
  •   1
Отговори
# 585
Някой някъде дали видя четките за грим? На сточна ги нямаше.

# 586
Четките ги имах от предишно пускане (разкарах ги набързо), не са хубави. Меки, рехави са, нямат нищо общо с едни розови, в комплект с несесер бяха.

# 587
Видях вчера някаква четка, козметична, в нашия филиал, не знам дали за нея става въпрос- в черна кутийка, със сравнително къса дръжка, не ѝ обърнах внимание.

# 588
Исках късата с капаче, която е, за да ми е удобно да си я нося в несесера.

# 589
  • СОФИЯ
Абсурдно е и че съответните органи не правят нищо по отношение контрола на стоките. Коментарите за маслото и кашкавала от последните страници са доста показателни.
Ако бях в ситуация като описаната от atenan, аз също вероятно щях да предприема някакви нормативно установени действия. С разликата, че преди това бих им скъсала нервите на място, бавно и монотонно и нямаше да платя докато не се появи висшестоящ келеш. А следващият от стълбичката обикновено гледа да реши въпроса по някакъв начин, с надеждата този смахнат клиент да му се разкара от главата. Laughing Последното от личен опит. Сори, но при положение че доста институции не работят както се очаква и е редно, предприемам действия каквито намеря за добре, без да нарушавам нечии права. atenan е сезирала някого, така е установима като ФЛ. Ако някой от служителите на Лидл има някакви претенции да ги предяви по съответния ред. Интересно ми е как ще приключи този случай.

# 590
Исках късата с капаче, която е, за да ми е удобно да си я нося в несесера.
Точно тя е най-отвратителна, прескрипват се космите, случваше се да се запънат и оскубят. Имала съм друга пак на този принцип, нямаше такъв проблем.
Едит: Сега се сетих, че ми е на работата и я снимах.

# 591
Аз имах такава и ми е много удобна. Има специален механизъм, който като дръпнеш капачката, за да отвориш четката и се издърпва за да не се прищипват косъмчетата и ми е много удобна, просто исках да си я подновя, ако е същата.

# 592
Аз имах такава и ми е много удобна. Има специален механизъм, който като дръпнеш капачката, за да отвориш четката и се издърпва за да не се прищипват косъмчетата и ми е много удобна, просто исках да си я подновя, ако е същата.

Знам как се ползва, просто тази има някакви миниатюрни отвори на зъбчето и от там се засмукват косъмчета от четката.

Дано се вижда добре на снимките какво имам предвид.

# 593
Неприятно!
Ето мои четки от Лидл, но не съм ги купувала на редовна цена (мисля, че по 2-3 лв, от кошовете). Харесвам ги:

В момента ми изглеждат много скъпи.

А имам една от Алиекспрес, която много харесвах на външен вид, но цялата й коса падна. Не се е разскубала - изцяло се отдели, оказа се, че е прикрепена на кръгла мека основа. Чудя се дали да я залепя за дръжката. Не мога да я снимам сега.

# 594
atenan, след толкова многословие и чужди езици, очаква ли се да разберем какво се е случило аджеба или ще е безкраен пасквил?
Тя отдавна написа какво се е случило, явно не четеш редовно.
За пасквилите, не си се обърнал към правилният човек.

# 595
  • София
Може ли ей така да ми настърже моркови , ако може ще го взема 😁
За тази цел трябва да има приставка "Spiral Cutter", "Spiralizer" или както му казват "спирализатор".

Приставката трябвa да е с триъгълни резци:

# 596
Много се зарадвах на касите на самообслужване в К, но кратко време след това станаха с толкова дълги опашки, колкото и другите. За мен на тези каси наистина трябва да има условие да са с ограничен брой продукти.
Относно реакцията на Лидъл - сравнявам с такава на Събуей, но дъщеря ми писа в централният офис в Лондон, като описала случая. Не е искала баш тъй да стане, но и върнаха два имейла, първият, че благодарят за сигнала, вторият, след три дни, че служителят е уволнен.

# 597
Само от място за поставяне на продукти на касите за самообслужване лимитира обема покупки- там не може да накамарите нещо голямо, даже се съмнявам например, че големите пакети тоалетна хартия, които понякога предлагат, например биха се хванали.

# 598
Но на практика е така. Накамарени с връх колички чакат на касите за самообслужване.

# 599
Не знам как ще успеят да ги натрупат на везните. Мястото е горе-долу колкото за обема на детските колички.

Общи условия

Активация на акаунт