Лидл 172 - февруарска винено-любовна

• 86 337
  • 1 424
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Вчера взех светещия душ, много е як.

# 571
  • Sofia

Идея за тортила сандвич - Тортила с авокадо, черна леща, сладък картоф, спанак и сирене;  чушка, краставица,  слива

Скрит текст:
Всичко без лещата е лидълско Simple Smile

Много интересно изглежда тази тортила, има ли нещо специално при нейното приготвяне или просто смесвате съставките след обработката им? Simple Smile
Не са смесени...
Скрит текст:
намазвам цялата тортила с авокадо (овкусено с лим.сок и сол),  а отгоре натрупах в този ред на ивица  лещата (овкусена със сол и малко олио), печения сладък картоф, спанака (на пара и също посолен) и поръсих сирене и завих.

# 572
"В случая оплакването не е за принципа, а просто в името на егото и за да се даде урок на „противника“, тъй като в писмото до Лидл не настоявате за въпросната корекция, която очевидно не ви е толкова важна"

Няма как да знаете за какво съм настоявала в писмото до Лидл : )
И това обезсмисля всички направени на таза база изводи.
Не гледам на касиерките като противници, които трябва да побеждавам за утвърждаване на егото си. Но много внимателно следя всяка процедура, свързана с лични данни на клиентите и действия спрямо тях, както и вътрешни процедури, свързани с потребителски права. В този случай наистина ме изумиха Лидл. Лидл, не касиерката им - тя прави каквото и колкото може.

# 573
ирландското масло- в М. до 15.02 са две за 7.29 лв.
аз купих 6 бр. вадя от фризера и ви снимам- в Лидл същото ли е?

# 574
  • Sofia
ирландското масло- в М. до 15.02 са две за 7.29 лв.
аз купих 6 бр. вадя от фризера и ви снимам- в Лидл същото ли е?

Скрит текст:

https://www.lidl.bg/p/niska-tsena-visoko-kachestvo-promotsii-na- … dsko-maslo/p80154

# 575
еми в М. по оферта излиза , но..да няма да презареждам

# 576
  • Sofia
еми в М. по оферта излиза...ц
С тия 70 стотинки разлика, не впечатлява. Simple Smile

# 577
"В случая оплакването не е за принципа, а просто в името на егото и за да се даде урок на „противника“, тъй като в писмото до Лидл не настоявате за въпросната корекция, която очевидно не ви е толкова важна"

Няма как да знаете за какво съм настоявала в писмото до Лидл : )
И това обезсмисля всички направени на таза база изводи.
Не гледам на касиерките като противници, които трябва да побеждавам за утвърждаване на егото си. Но много внимателно следя всяка процедура, свързана с лични данни на клиентите и действия спрямо тях, както и вътрешни процедури, свързани с потребителски права. В този случай наистина ме изумиха Лидл. Лидл, не касиерката им - тя прави каквото и колкото може.
Така е, няма как да знаем, както и няма как да знаем как точно сте се държали и вие самата в магазина. Simple Smile

Затова изводите са базирани единствено на разказаното от вас, в което удобно пропуснахте някои неща, едно от които е и вашето писмо към Лидл. Вие преценихте да не се вижда, но пък техния отговор публикувахте, с надежда да се възмутим и да застанем на ваша страна.

С изказванията си, без да искате сама се издадохте, защото не обмислихте добре какво да напишете и лъснаха несъответствия, което предизвиква съмнения в достоверността на разказа ви. С това фактически ни разкрихте и част от липсващата информация, а думата ви изгуби стойност.

И понеже се вижда, че и вие правите само толкова, колкото можете... (точно както снизходително се изразявате за касиерката), затова и дискусията е безинтересна и безсмислена.

Не забелязвам да ви е безинтересна, напротив  - забелязвам дъъъъъъълги постове, квалификации към мен, нападателно поведение.
Един добронамерен съвет ( точно както ме съветвате в предходния си мейл ) - ако толкова много държите да защитите Лидл в спора, просто оставете темата с проблемите и пропуските им да се забрави и затрупа с постове за стоки и промоции. По - малко клиенти ще разберат и обърнат внимание на проблемите. Повдигайки я отново и отново ще насочвате интереса към тях и към себе си, а постовете ви определено не са балансирани.
Хайде със здраве!

# 578
Аз този път се въздържах за маслото. Имам още запаси, в къщи не се яде в големи количества.
Нещо ми е съмнително този път - няма промоция на позната марка, появява се от нищото неизвестно какво, което залива веригите с ниска цена. При това през ръчичките на нашенска фирма, известна с далаверите си. Дори и тези 83% масленост са ми съмнителни, защото стандартът е 82%.

# 579
Няма как да взимат под внимание оплаквания по интернет, защото представете си не харесвате даден човек и знаете, че работи в лидл или където и да е. Почвате от фалшиви или дори от собствения ви имейл да пишете оплаквания с идеята да му навредите.
Ако след всяко такова оплакване гонеха персонала си, магазините щяха да са на самообслужване. А и управителите знаят, че има и криви клиенти и не могат да заемат страна като не са били свидетели на случката. Нито са във Биг брадър, за да се записва всяко действие на камера/микрофон.
Мнението ми не е насочено към вас и вашата ситуация, а защото по-нагоре срещнах мнение, че отговорът им бил шаблонен и стандартен. Пращат го, вероятно с идеята, клиентът да види , че отзивът/оплакването е прочетен/о от уважение. Има си управители, които преценяват кога даден човек е конфликтен и няма работа е тази фирма вече.
И на мен не ми е приятно, когато някой се държи троснато или не ми помага при въпрос , но отивам, взимам, за каквото съм там и си заминавам без да задълбавам кой какво и защо.

# 580
  • Sofia
Хората сме различни, всеки е прав за себе си и толкова.

# 581
Скрит текст:
Скрит текст:
Незнайно защо съм си внушила, че рендета с такива малки приставки са неудобни. Само ги заглеждам, но ги избягвам 🤷‍♀️ Функционални ли са, кое от двете е по-хубаво? Аз го искам за моркови.Аз май харесвам повече това с контейнера, но пък е с по-малко приставки 🤔
2то има само една приставка повече -  по тънки и по-дебели шайби, при първото са само един размер шайбите.  
Аз имам като второто от по стария модел и съм доволна (застава на купа, но и над дъска просто го ползвам размерат на приставките съвсем не е проблем), затова взех 1вото.  А изобщо взех, заради това че са направили  ножовете косо, а жулиените са ми най ценни.  Иначе с 4 размера шайби съм си взела едно с керамичен нож и много си го харесвам и ползвам.  

И на мен повече ми харесва това което си го купила сега. То и аз май търся приставка за жулиени🤔 Искам да стърже тънко и фино морковите за салата. А шайбите дето ги прави много ли са тънки, чете ли се вестник през тях🤭? Стават ли за салата краставици нарязани с него?
 Пробвах - 2-3mm шайба краставица... като толкова е и по-тънкото от двете на другото ренде.  Аз тази дебелина я ползвам за сандвичи, за салата искам по-дбели резени. Simple Smile
Скрит текст:

Еф, аз ако не снимах храната, може и моето ренде да си спеше в шакафа или поне по-рядко бих го ползвала. Simple Smile
Просто да го извадя и после да го връщам... затова онова за шайби с различни дебелини ползвам много, защото ми виси на кука, пред погледа ми е и само грабвам.  А шайбите лесно стават на клечки/жулиени и така... Simple Smile

Идея за тортила сандвич - Тортила с авокадо, черна леща, сладък картоф, спанак и сирене;  чушка, краставица,  слива

Скрит текст:
Всичко без лещата е лидълско Simple Smile

[/quote]
Морена, благодаря май започнах да се отказвам. Ще го видя на живо пак 😂 и ще реша. Може ли ей така да ми настърже моркови , ако може ще го взема 😁

# 582
Често критикувам Лидл по много други въпроси, но само когато има основание за това. Правдата е избраната страна, не случайно Темида е с превръзка на очите, за да не подбира между управител, клиент и касиерка. Wink

Ето и днес за празника, голямо разочарование. Нищо интересно не пуснаха, даже и валентинските им купони, незнайно защо бяха само до 12.02. Confused Не че нещо и от тях ми хареса, ама по-добре за самия ден да се бяха постарали, а днес празно...

Нищо и от брошурата не ме грабна... Можеше от кóлите да взема, да се намират, ама то пък наистина всичките комбинации са само със Zero. И тя не е лоша, но наистина са с доста различен вкус.
Макар и рядко в различни периоди съм харесвала и едната и другата, ама към момента бих предпочела "захарната". Май ще трябва да се комбинирам с някой от Zero феновете и да се менкаме.JoyJoyJoy

# 583
Аз този път се въздържах за маслото. Имам още запаси, в къщи не се яде в големи количества.
Нещо ми е съмнително този път - няма промоция на позната марка, появява се от нищото неизвестно какво, което залива веригите с ниска цена. При това през ръчичките на нашенска фирма, известна с далаверите си. Дори и тези 83% масленост са ми съмнителни, защото стандартът е 82%.
Да, тази марка с този % не сме я и виждали май по витрините. Сигурно и с това масло така са направили, големите пити и режем, печатаме опаковките и айде - по витрините. По същия начин се появява в кауфланд и такъв кашкавал, той даже и име си няма, просто кашкавал от витрината, след четвъртък или само в събота. Купуваш нещо, а не знаеш какво е, на кой производител, какво съдържа, чак като ти отпечатат и залепят етикета.... къде спят тези регулаторни органи не знам. Със сигурност това са някакви не читави партиди.

# 584
  • Sofia
... Морена, благодаря май започнах да се отказвам. Ще го видя на живо пак 😂 и ще реша. Може ли ей така да ми настърже моркови
Скрит текст:
, ако може ще го взема 😁
С морков няма да пробвам за сега, та ето ако така може да се ориентираш, че аз като купувах нямаше отворена кутия, та да погледна.

Скрит текст:
Ситното

едрото

Общи условия

Активация на акаунт