Лидл 172 - февруарска винено-любовна

• 86 328
  • 1 424
  •   1
Отговори
# 540
  • софия
Морена, не си приятел! Само това ми трябваше. Много вкусно и не е много сладко. Много обичам френско грозде. Разбирам защо толкова го споменавате. Ще взема още една кофичка.

# 541
Кианти взех аз и некви сирена.

# 542
Подарявам
Скрит текст:

# 543
Отзив за огледалото от днес със 7-кратно увеличение - лош. На увеличителното нищо не се вижда. Дано ми остане време днес да го върна.
Какво по-точно му има? Прекалено голямо увеличение ли е? Или самото огледало е от некачествен материал? С много висок диоптър съм и мислех да си взема, за да го ползвам без очила. Ти с диоптър ли си?
Купих и двете огледала, за да преценя на спокойствие кое ще ми върши по-добра работа. Както писах, с висок минусов диоптър съм, но определено с 5 пъти увеличение ми е по-добре отколкото със 7. Може би има значение и фактът, че вече се появи и диоптър за близо. Simple Smile Надявам се да върна излишното без да се правят на интересни. Simple Smile
Сега виждам написаното, ходих пак следобед до Лидл и си го смених с 5-кратното. Да, проблемът е в това, че прекалено близо трябва да е до лицето. И пак ми е размазано. Създава ми и лоши спомени от преди няколко години, когато не виждах.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 14 фев 2023, 09:32 от tara 2

# 544
  • София
Ирландското масло - не ви ли притеснява срокът на годност?
произведено 07.07.2022 - годно до 027.01.2024

# 545
Трябва ми преса за коса.  Гледам в Гугъл, в стари каталози, че са били през декември, серията на К. Агилера. Този декември мисля не са пускали. Случайно да подозирате кога ще им дойде редът?

# 546
Вкусен ли е / заслужава ли си Обацтера?
Идеи за приготвяне на цялата патица с вътрешности?

# 547
Незнайно защо съм си внушила, че рендета с такива малки приставки са неудобни. Само ги заглеждам, но ги избягвам 🤷‍♀️ Функционални ли са, кое от двете е по-хубаво? Аз го искам за моркови.Аз май харесвам повече това с контейнера, но пък е с по-малко приставки 🤔

# 548
  • Sofia
Незнайно защо съм си внушила, че рендета с такива малки приставки са неудобни. Само ги заглеждам, но ги избягвам 🤷‍♀️ Функционални ли са, кое от двете е по-хубаво? Аз го искам за моркови.Аз май харесвам повече това с контейнера, но пък е с по-малко приставки 🤔
2то има само една приставка повече -  по тънки и по-дебели шайби, при първото са само един размер шайбите.  
Аз имам като второто от по стария модел и съм доволна (застава на купа, но и над дъска просто го ползвам размерат на приставките съвсем не е проблем), затова взех 1вото.  А изобщо взех, заради това че са направили  ножовете косо, а жулиените са ми най ценни.  Иначе с 4 размера шайби съм си взела едно с керамичен нож и много си го харесвам и ползвам.  

# 549
  • СОФИЯ
Грюцето няма да го забавя, то нищо като цена, 2 евро. Направо за без пари.
За какво оставих 60 лева там днес обаче не знам, утре ще проверя.
Сладък чили сос - празно място от първия ден, понеделник. Цена и означение си имаше.

# 550
Здравейте. Четох първа страница на темата, но не видях никъде мюсли в харесваните продукти. Купувате ли ги и имате ли предпочитан вид?
Обожавам!! С мъжът ми даже ги хрупаме , докато гледаме телевизия

# 551
  • Somewhere far away
Здравейте. Четох първа страница на темата, но не видях никъде мюсли в харесваните продукти. Купувате ли ги и имате ли предпочитан вид?
Обожавам!! С мъжът ми даже ги хрупаме , докато гледаме телевизия

И аз харесвам тези, редувам ги с обикновените овесени ядки.

# 552
  • София
Мюсли - Не помня някога да е имало в темата лош отзив за което и да е.
Това е също богато и вкусно :

Сладкият чили сос освен на стандартното си място, където беше свършил, го имаше и на палет на чело близо до касите ( Сточна гара, София ). Та, огледайте.

Вече има и безалуминиев ролон от "мъжките", също със светло синя капачка.

За първи път в живота си виждам в магазин
корен от магданоз. Не бях опитвал през живота си, но много ми хареса! Освен директно си го представям настърган и в много салати. Ще заспи с краставици, моркови, ряпа, цвекло, земна ябълка, алабаш, семена, кълнове. Не заедно, де. Каквото има 🙂

# 553
Днес сефтосах Лидл Борово. Въртях се като муха без глава и много ги псувах. Имаше и много народ, изненадващо за понеделник следобед. Почти всичко разместили и няма грам логика. Цял коридор пълен с безалкохолни, пълно безумие. Като се изморих от обикаляне, ми се изпречи един служител и го питах, къде са забутали консервите. Оказаха се срещу минералната вода. Аз там изобщо не минах, защото ми се видя нелогично.

Като цяло лек пазар беше. Сладко жито, камембер (бяха оставили етикета с редовна цена и за малко да го подмина), замразените готови ястия на Велмондо с булгур (добре, че пак са ги заредили), зеленчуков пастет от купона. На края минах покрай пекарната и тъкмо изкараха топли брецели с кашкавал някакъв за около 80 ст. Много вкусен беше. Взех и закуската с ябълков пълнеж.

Спанакът беше всичко друго, но не и бейби. Подминаваха го. Към маслото и пикантния сос също нямаше интерес.

Бързите каси са ок. Имаше доста клиенти на тях. Добре, че се освободи каса, защото трябваше да чакам. Почти като в К е. Разликата е в двете везни. Имах проблем с печивата, защото ги бях сложила в един плик по навик и се наложи касиер да се намесва. Само с карти е, но аз само така и плащам.
Удобното е, че по-лесно се сканира приложението, виждаш какво отчита, прибираш си нещата спокойно.

# 554
Скрит текст:
2то има само една приставка повече -  по тънки и по-дебели шайби, при първото са само един размер шайбите.  
Аз имам като второто от по стария модел и съм доволна (застава на купа, но и над дъска просто го ползвам размерат на приставките съвсем не е проблем), затова взех 1вото.  А изобщо взех, заради това че са направили  ножовете косо, а жулиените са ми най ценни.  Иначе с 4 размера шайби съм си взела едно с керамичен нож и много си го харесвам и ползвам.  

[/spoiler]
И на мен повече ми харесва това което си го купила сега. То и аз май търся приставка за жулиени🤔 Искам да стърже тънко и фино морковите за салата. А шайбите дето ги прави много ли са тънки, чете ли се вестник през тях🤭? Стават ли за салата краставици нарязани с него?

Общи условия

Активация на акаунт