Лидл 172 - февруарска винено-любовна

• 86 295
  • 1 424
  •   1
Отговори
# 660
За маслото :
Скрит текст:
В Била от четвъртък ще има френско масло Монарх, 250 гр за 5.49 лв
Минавах сутринта през Билата и викам да го погледна това масло - и то не е вносно, пише, че е Произведено за: "Мургаш 88" ООД, опаковката беше с много калпав печат, размазано лого и т.н. Погледнах после и "Президент", там си пишеше "Произведено за: LB&C, Les Placis – 35230 Bourgbarré".

# 661
  • София
Две неща само купувам от френската седмица - салам подкова и бланшираните картофи. И двете ги няма. ☹️
А, изчакай и провери. Принципно в магазина има повече неща от тематичните седмици, спрямо в брошурата.

# 662
  • София
Някой търсеше зъбен душ, днес има ново зареждане по магазините. В Люлин 5 имаше около 10 броя сутринта.

# 663
  • София
В Кауфланд има Спирализатор на прилична цена.

# 664
Plam3, и това с надписите сме го нищили, гледай елипсовидния печат и на него какво пише- от там ще идентифицираш производителя.

# 665
Здравейте,

някой виждал ли е наскоро кейл в лидл?

# 666
Взех бонбоните Морско дъно - от хубавите са, но за първи път виждам толкова дребни. Нямам предвид, че нещо лъжат клиента, те на грамаж пак са колкото трябва, но са много на брой - явно са решили, че с една кутия може да се почерпят повече хора Simple Smile
Преди съм взимала от Лидл едни в черна кутия, които си бяха с нормален размер.
А на тези кутията им е много долнопробна - само като я отворих се скъса и вътре няма целуфан или някаква хартия.

# 667
Plam3, и това с надписите сме го нищили, гледай елипсовидния печат и на него какво пише- от там ще идентифицираш производителя.
Понеже го снимах - FR 62.510.102 CE, сега виждам, че за този код става на въпрос. В интернет ми показва всякакви масла, само не и Монарх. Rolling Eyes

# 668
Аз в понеделник бях и се отчетос с  кола, сладко от ягоди , сол цедено кисело мляко , кус-кус, душ-гел ( лимон и алое  - не ми хареса на върво четене лимона ..много слаб аромат, но по-нататък ще дам повече отзиви ), мини халвички и локумчета ( за подслаждане), препарат за пералня и 2 кошници ( за баня).
Засилила съм се утре за почти всичко от петъчните неща( основно кърпички , сушеница, дом. пюре ...) и едни потници на голямото , ако ми харесат ( че на последните уж  пишеше 146/152 , но след 2 пранета са като за 134/140 и то само синята серия , бяло/сивите не мръднаха ). Споделям мнението , че качеството им е паднало ( детските боксерки са също доста умалени и с по-тясно плаче в средата вече ..но това може и да е до серия ). Иначе , към комплектите боксерки, дамски, от маминската серия ( еко-био- много мекичък памук ) - ок са засега - на 3-4 пранета са не са мръднали - но и те са със слаби ластици ( взех по-малък номер за да не ми се свличат и са ми ок ).
Другата седмица, за съжаление, пак ще троша пари - харесах бая неща - банички, мед, банички с локум( слабост са ми и на мен), анцузите дамските ( ако имат джобове долнищата и ако са по-плътни) , пилешките неща, чорапите, зеленчуците с масло ....

# 669
Кодът от елипсовидния печат дава информация за производител, а той може да произвежда и за чужда марка. Нали са така точно марките Родна стряха в Лидл - например млечните там може да са произведени от Ведраре, а може и от Алфатар, да речем.

# 670
Имам една острилка не от Лидл, но не ми е удобна и изобщо не я използвам.
Забравих да си предложа купоните тази седмица и от утре също няма да ползвам.
Тази извара прилича ли на Данонино?

* питки и десерт - не са налични 🙂

Последна редакция: чт, 16 фев 2023, 17:13 от Morkovelka99

# 671
  • Sofia
Аз като взема каквото харесвам (за новата брошура), ще пиша. Simple Smile
И пак (нали продължава да се нищи...) ще кажа ирландското масло на промоция е добро - това ми е важното, та и за другите като мен. Щото нашенското масло и извънземните да го опаковат - все тая - не става за ядене. Мое мнение да почертая, всеки да си ма неговото. Simple Smile

Идея за азиатска манджа Simple Smile    Пиле по съчуански с жасминов ориз и гарнитури

Скрит текст:

# 672
  • In transit
Понеже го снимах - FR 62.510.102 CE, сега виждам, че за този код става на въпрос. В интернет ми показва всякакви масла, само не и Монарх. Rolling Eyes
Това е производителя: http://www.briois.fr/en/our-products Купуват го явно на калъп и го опаковат с желаната от българския вносител етикет.

А на Президента, щом пише "Произведено за:", значи дадена фирма(дъщерна или подизпълнител) го произвежда за централата във Франция.

# 673
Ирландското масло го опитах, но два вида френски са ми по-вкусни и нямам причина да взема повече от него.
Днес забелязах нов продукт - бяла риба сулка, цената сега е 16.99 /кг (без оферта).

# 674
  • In transit
Ирландското масло го опитах, но два вида френски са ми по-вкусни и нямам причина да взема повече от него.
Днес забелязах нов продукт - бяла риба сулка, цената сега е 16.99 /кг (без оферта).
Прясна или замразена?

Общи условия

Активация на акаунт