Лидл 172 - февруарска винено-любовна

• 86 221
  • 1 424
  •   1
Отговори
# 885
  • Велико Търново
Аз имах предвид едни други, но не им знам името. Едни супер обикновени, по 5 в блистер или по един. Наскоро бяха на петъчна оферта.
Това че победа ги правят не е никак зле, даже напротив! Работят си с много качествени суровини и са силно производство.
Долче, друго няма как да напишат на опаковката Simple Smile

# 886
Явно не навсякъде са заредили от всичките видове кроасани. При нас са 85 грама/65 стотинки. При нас нямаше от по-големите.
SKK, има малки кроасани Jean Pierre, 5 броя за 3,99 лв (май това беше цената, 200-250 грама). Освен това, има нормални кроасани Serenata, също и още един вид (които мисля, че са точно на Победа, но им забравих марката).🙂

# 887

Тези на мен ми харесват

# 888
  • На изток от Ада
Еи днес не се затътрих до Лидл.  Ще ме карате да купя кроасан,аз ги избягнам уж ссме на диета, макар че от дете ям кроасани, закуски .

# 889
  • Велико Търново
Точно тези показаните от пийк!
Хубави са, аз съм ги опитвала също. Меки и с крем, не много аериран. За цената си са добри.
Виждала съм една опаковка при бургас-лийските, затова така си мисля.

# 890
може ли моля рецепта за шпецле-то?
Скрит текст:
Приготвяш шпецлето леко запържено в масло. Отделно загряваш масло в тиган, добавяш нарязани магданоз и пера зелен лук, малко кромид на много ситно, поразбъркваш докато омекнат, добавяш нарязан бекон, замразен грах, разбъркваш да се сготви, добавяш шпецлето, настъргваш кашкавал, разбъркваш и сервираш.

Може да ползваш готовото шпецле като гарнитура на всяка манджа със сос, примерно към гъби в сметанов сос или към шведски кюфтенца. Или ако не харесвате сметани става към някакво пилешко с доматен сос: примерно запържваш в тиганче лук на лунички, като стане прозрачен добавяш нарязано пилешко и нарязани чушки, като поомекнат те добавяш нарязани домати да стане сос, оставяш малко да къкри, сгъстяваш с малко брашно и червен пипер, по желание може и малко сметана да се добави и накрая сервираш манджата заедно с купчинка шпецле в чинията.
Козунак си е...доста богат състав има за каквото и да е, по принцип. Grinning 
Бриош. Бяха хубави, мекички и ароматни, освен ако не са променили нещо.

# 891
len4ita, кой е гобленът? Имам един техен направен (много мъниста останаха от него), друг правя в момента, и още 2 непочнати.

Гоблена е със слона. Ще пробвам да вмъкна снимка на кутията, която снимах преди да замине в казана миналия месец (след като се уверих, че имам всичко от комплекта 😅)

Хм, нещо не се получава вмъкването на изображение - ian кода е: 373486_2104 (ако въобще се различават тези кодове според картинката).

# 892
len4ita, за рекламация не е необходимо да пазиш опаковката.
Но вероятно ще ти върнат парите.

За съжаление от кол центъра ми подтвърдиха, че трябва да върна продукта само с опаковката - няма кутия, няма рекламация. Попитах въобще нищо ли не може да се направи - от реденето на пъзели например помня, че когато имаше липсващо парче, можеше да се свържеш с производителя и да ти го доставят. В този случай обаче не става. Ееех…

Последна редакция: вт, 21 фев 2023, 03:23 от len4ita

# 893
  • София
Нямам със слон.
Но защо не ми пишеш на лични какви цветове ти липсват? Може да имам същите или подобни, останали от друг гоблен.

# 894
При нас от показаните кроасани има с 32% какао.

# 895
До сега при рекламация не съм връщала и опаковката, то няма как да пазиш всички опаковки 3 години. Освен да са поредните нови изисквания 🤔 На имейл ли им писа?

# 896
Len4ita, много неприятно това условие за рекламация.
За снимката- опитай да направиш скрийншот на самата снимка, може да е много голям оригиналния размер и затова да не се получава.

# 897
За рекламация не знам, но един ден звъннах на националния на Лидл да питам трябва ли да пазя опаковките за гаранцията. Имам доста неща и ме дразнеха вече кутии и кашончета. Казаха ми, че не е необходимо.

# 898
Ходих снощи специално за термо кутията за храна, нямаше.

# 899
  • София
Взех от пакетите кроасани с какаов крем и от баничките със сирене. Ще видим ще ни харесат ли.

Общи условия

Активация на акаунт