Лидл 172 - февруарска винено-любовна

• 86 221
  • 1 424
  •   1
Отговори
# 855
Вече си гледам бележката още в магазина, почти винаги имам нещо намалено и гледам какво отчита. Онзи ден пак се връщах на касата за неотчетено намаление. Ограничила съм пазаренето на глупости , купувам най-необходимото и пак е скъпо

# 856
Ето затова пазарувам на каса на самообслужване, всичко си следя. Всички купони, които бях активирала и използвах са отчетени коректно.

Имах купон за аксесоари, взех едно скрънчи, цената е добра за качеството му.
Котлетът от европейски сом изглеждаше добре, мисля в някой от следващите дни да го опитам (него ще го направя пържен, разбира се).

# 857
Peack Готовите пуканки са люспести много и то не от скоро и са едни жилави. Спрях да ги купувам - синът ми обича, но не всички за микровълнова му харесват (заради палмата - някои марки са с много).

# 858
може ли моля рецепта за шпецле-то? може би сте обсъждали, но съм изпуснала... взех и прясното и това в пакет като макарони. гугълвах и виждам, че най-типична е в масло и с пържен лук и може би сметана, но нещо пробвано и вкусно, ако някой може да сподели, моля Simple Smile ако сте коментирали, може и на лс. мерси!

за ротето видях перфектната идея - пържените филийки на морена Simple SmileSimple Smile

# 859
  • Sofia
може ли моля рецепта за шпецле-то?...
Не помня да е обсъждано... аз го ползвам прсто като паста,  нищо че основно в азиатско е при мен.
Например:

Скрит текст:
и  ако представлява интерес рецпетата, снимката е линк Simple Smile

# 860
Бърз отчет от Лидл на Искърско шосе - имаше от всичко по много на обяд, с изключение на изварата 1+1. Бяха останали само ванилия, а аз си търсех плодови. Намерих, де, но след мен не мисля, че остана нещо. Взех протеинов сладолед, от него имаше също доста (но е и февруари все пак). Джоланите са на хърватската фирма, имаше доста пене 1+1, никакъв интерес към праховете за пране, и много роте грютце.

# 861
Отзив за този козунак? Хубав ли е,кой вкус?
Скрит текст:
Аз взех от този кекс(първата снимка е от приложението,а втората как реално изглежда и козунакът от френската седмица изглежда по подобен начин,а не както е показано в приложението) и е с ужасен,изкуствен вкус🤢
Скрит текст:

# 862
  • София
Ще пробвам вече и безкофеиново - това става ли на ЛАваца?
Скрит текст:

Какво ще препоръчате от френската? Simple Smile
Мисля да тествам и някое от червените вина
Скрит текст:

тези ги мернах в брошура от 2022 на 8-9лв...
Скрит текст:

# 863
  • In transit
Starrydream, Кот дьо Рон, третото от ляво на дясно е много хубаво. Тъкмо доизпивам една бутилка от предната френска седмица и сега си взех пак.
Розето от 5.90 също е добро. Взех и бялото да пробвам, мисля, че и то ще ми хареса. Досега само с бургундското не се харесваме, от френските вина. Grinning

Alfeya, може ли снимка на съдържанието на кекса, който си показала? Визуално ми изглежда като козунак, не кекс и ми стана любопитно какво съдържа. Simple Smile

# 864
  • Sofia
Ще пробвам вече и безкофеиново - това става ли на ЛАваца?
Скрит текст:

Не ти разбрах въпроса...  безкофеиновото на снимката пробвахме и оттогава него ползваме, вместо синята Лаваца заради цената ѝ.

# 865
  • Sofia
Шпецлето стана много вкусно само с масло и малко олио запържено. Ходих за още 4 пакета, моите всичко ометоха. Мисля и със сметана да го пробвам.
Взех и от това сухото, но не съм го пробвала още.

# 866

Alfeya, може ли снимка на съдържанието на кекса, който си показала? Визуално ми изглежда като козунак, не кекс и ми стана любопитно какво съдържа. Simple Smile
И на мен ми прилича на козунак, ама пише кекс🤷🏻‍♀️Ето съдържанието(ако не разчитате снимката добавих текст отдолу)
Скрит текст:
BG) Сладкиш с 40% пълнеж с лешници. Съставки: пшенично брашно, захар, 33. яйчен мелани", декстроза, палмова мазнина, рапично масло, яйчни белтъци", галета (пшенично брашно, вода, мая, трапезна сол), естествени ароматизанти съдържа алкохол), модифицирано нишесте, сладка суроватка на прах, мая, пшенично нишесте краве масло, на сол, яйчни белтъци на прах", състители: натриев алгинат, тума локуст бийн, емулгатори: моно- и диглицериди на мастни киселини, естери на моно- и диацетилна винена киселина моно-дилицериди на мастни киселини, натриев стеароил-2-лактилат, набухватели: дифосфати, натриеви карбонати, какао, подправки, консерванти: калиев сорбат, калциев
пропионат, пшеничен глутен, малтодекстрин (съдържа пшеница), агент за обработка на брашното: аскорбинова киселина; оцветител: каротини; пшеничен квас на прах, сухо обезмаслено мляко, млечен белтък, грахов белть. "Яйца от кокошки подово отглеждане. Може да съдържа следи от други ядки исоя.Хранителни стойности в/100g: Valor energetico/ Енергийна стойност. 1411/336kcal: Grasas/Мазнини: 13,0g: de las cuales, saturadas/от които наситени мастни киселини: 3,7g: Hidratos de carbono/Въглехидрати: 47,0g: de los cuales, azúcares/от които захари:18,0g

# 867
  • In transit
Козунак си е...доста богат състав има за каквото и да е, по принцип. Grinning

# 868
  • София
Купувате ли пиле и пилешки части Rosso? Аз не съм и се чудя заслужава ли си по-високата цена.

на нас много ни харесва. Купуваме и цяло пиле и филе. Филето не е толкова сухо, както при останалите марки пилета. Не зная дали зависи  от товас какво ги хранят, но е много различно от другите видове.
Но с тази цена вече пазарувам основно, когато е в  промоция.Anguished

# 869
  • Sofia
Съвсем.   
Как да не е "изкуствен" вкусът...

Общи условия

Активация на акаунт