Лидл 172 - февруарска винено-любовна

• 86 229
  • 1 424
  •   1
Отговори
# 810
Лупилу купувам аз

# 811
Някои ако иска купон за кола да пише, имам налични от всички комбинации.

# 812
Лошото е че променят грамажа, бройките на продуктите и то надолу...

# 813
Ето един прост пример за разлика в цената със стотинки в рамките на почти два месеца, а не година
Февруари

Декември

# 814
  • София
Не пазя касови бележки. Проверявам и изхвърлям. Но ги имам дигитални. Не се връщам да ги гледам.
Старая се да не се задълбочавам, че глава ме боли от цените и получавам сърцетуп. Sad

# 815
Честно казано, и аз съм така, но ми стана много любопитно как вървят цените, затова ги и разбутвам сега. Та, още един пример
Януари 2023

Февруари 2023

# 816
Ох за плодовата извара ми е много мъка за изварата кило в кофа също!
Това младо прасенце какво го правите?? Как се готви

# 817
И аз никога не съм го виждала при пускане роте грюцето или свършва или не го виждам 😆, а много искам да го опитам. Другия път дано имам късмет 🤭

# 818
Здравейте!
Поизтървала съм ви, но вече по-рядко пазарувам в Лидъл и само конкретни неща.
Гофретите с купон  до днес имат нова опаковка.
Много хубав се оказа кашкавала 1+1 Наше село. Специално търся хем хубав, хем да не е 50 лв/кг - трудна работа вече.
За цените на киселото мляко съм Astonished Вереята на промо няма вкус на нищо.
Тази седмица два пъти ходих за Бретцели от Алпийската седмица - замразените. Сполучливи са.
Краставиците в Русе на "Майор Ат. Узунов" бяха зле. На пазара са 6.50 за кг кривите Simple Smile Изненадах се, че има Чери домати и коктейлни за около 10лв/кг, а не за 20-25 лв.

# 819
Младото прасенце (на части, останалото във фризера) в плик за печене с картофи, гъби, съвсем малко вода, мазнина и подправки по избор. На не висока температура 150 - 160) за по-дълго време във фурната.

# 820
Да похваля детските дънки, за момче 146 см, черни, материята е леко ластична много съм доволна, за първи път взимам дънки. Много добре стоят.

# 821
  • София
Сутринта по бТВ говореше от КЗП един... Били доста актове, над 60, за 3 дни, да видим кои ще са печелившите. Спомена и за това че нелоялно било да пуснеш промо на нещожси, а на живо да го няма ...не разбрах санкции има ли за това. А и салати и прочее трябва да са цена за кг. Не за 100г. Аз не мога да хвана в нарушение иначе бих ги сигнализирал с удоволствие.

# 822
Купувате ли пиле и пилешки части Rosso? Аз не съм и се чудя заслужава ли си по-високата цена.

# 823
Витаминче, не помня дали съм купувала от тази марка (на редовната им цена със сигурност не), но много харесваме вкъщи Coccoricco (не съм сигурна, че точно така се пише). Бонфиле и обезкостено бутче съм купувала досега.

# 824
  • Буркина Фасо
Младото прасенце (на части, останалото във фризера) в плик за печене с картофи, гъби, съвсем малко вода, мазнина и подправки по избор. На не висока температура 150 - 160) за по-дълго време във фурната.
ами така се приготвя и старото прасенце Smiley

Сутринта по бТВ говореше от КЗП един... Били доста актове, над 60, за 3 дни, да видим кои ще са печелившите. Спомена и за това че нелоялно било да пуснеш промо на нещожси, а на живо да го няма ...не разбрах санкции има ли за това. А и салати и прочее трябва да са цена за кг. Не за 100г. Аз не мога да хвана в нарушение иначе бих ги сигнализирал с удоволствие.
мисля, че преди време го приеха като изискване ако дадена насипна стока се предлага на грамаж на етикета да е написано и цената за килограм. ако има и двете цени не е нарушение.

Общи условия

Активация на акаунт