Лидл 172 - февруарска винено-любовна

• 86 717
  • 1 424
  •   1
Отговори
# 45
  • Sofia
... Имам съдомиялна но компулсията ми нашепва че преди ги заредя трябва да поизмия тенджерите и тиганите. ...
Затова не искам... смятам го за уред, на който ще слугувам.

# 46
Имате ли наблюдения дали въобще пускат специални купони? Като онези за сирената

# 47
Има реклама, че сега за Свети Валентин ще има някакви скрити купони, сигурно ще е нещо като Коледния календар.

# 48
  • Sofia
Имате ли наблюдения дали въобще пускат специални купони? Като онези за сирената
Тогава се оказа някакъв изтекъл вътрешен или нещо такова... та не би трябвало да има други такива.

# 49
... Имам съдомиялна но компулсията ми нашепва че преди ги заредя трябва да поизмия тенджерите и тиганите. ...
И аз така мислех преди, после взех и съм доволна.

# 50
Купихме тази лазаня но се оказа че тавичката е пластмасова.
Как процедирате?  Пише уж във фурна но нещо не ми се вярва. В същата тавичка беше и БамиГоренга. Тогава го пресипвах във Йена и така го пекох, но там нямаше подредба на пластове.

И аз така мислех преди, после взех и съм доволна.
Когато  4-ма са възрастни и се хранят само у дома този уред е от голяма полза. Сега сме 3-ма и пак ми от помощ. Ако бяхме а режим хранене само вечер сигурно и аз щях да мисля така. В моя случай дори някой да я разтовари е голяма полза.

# 51
  • Sofia
Как процедирате?  Пише уж във фурна но нещо не ми се вярва. .. Тогава го пресипвах във Йена и така го пекох, но там нямаше подредба на пластове.  ...
Нищихме го това преди няколко дни.. пекат в нещото... ама ако не щеш... срежи я и изваждаш.

# 52
  • shumen
Има ли картофи в Л и на каква цена са?
В К няма при нас.

# 53
Как процедирате?  Пише уж във фурна но нещо не ми се вярва.
Защо не ти се вярва? Sweat Smile Четеш инструкциите, пише на каква температура, пише какво се маха и какво се оставя, четеш точно и следваш точно. Лазанята не я харесвам напоследък, но преди май се махаше само фолиото отгоре, ама чети на опаковката.

# 54

Аз пък точно обратното, откакто си купихме съдомиялна преди 7-8 години все едно се преродих. Нищо не мия преди това, директно пъхам всичко в нея, като само ако има някакви остатъци по съдовете (рядко) ги махам със салфетка. Въобще не й слугувам, препаратите са достатъчно силни и като я пуснеш на високи градуси с гланц съдовете блестят от чистота. Само и да вметна, че разходът ни на вода падна с два кубика.

Последна редакция: пт, 03 фев 2023, 14:01 от DARSANH

# 55
Една снимка за размисъл ... В Лидъл бяха такива цените.
Скрит текст:

# 56
И аз си имам течен сапун в кухнята, много често си мием ръцете там и не искам да го правим с веро.🙂
Скрит текст:
Веро купувам от Кауфланд 1 литър за 2,49 лв или Елви 450 или 500 мл за 1,29 лв, и двете са ми ок за кожата на ръцете.🙂 С Феъри, Пур с лимон направо ми се "сваляше" горния слой от кожата...
 Нямам съдомиялна, но някой ден ми се иска да имам. Изобщо не мисля, че е нужно да се мият предварително съдовете, нормално премахване със салфетка на остатъци и по-обилна мазнина мисля, че е ок...

# 57
Благодаря за новата тема, брада Flowers Rose
Днес пазарувах обичайни неща и бонбони за 1 ст. от купона за РД. Имаше кални битки при нас навсякъде и за всичко, магазина беше като бойно поле. Касиерката - усмихната, мила и ѝ личеше колко е уморена.
Имам съдомиялна от 2 г., преди това мислех, че е глезотия за мързелани. Ами, грешала съм много. Нищо не мия предварително, тя върши всичко,само остатъци обирам със салфетка. Имам и веро, но купувам от Гърция качествено Феери. Все пак не всичко се мие в миалната, но с една опаковка карах около година. Веро от Лидл не бих взела.

# 58
  • велико търново
Скрит текст:
Много точно казано,,бяха,, такива цените. Вече не са.
Картофи в чувал има ше вече няма.
Да Ви питам от два дена няма етикет на консерва за куче 1250гр.Беллондо. Наложи ми се да питам служител. Нямало защото се е повишила на 3,49лв.ужас за мен. Няма да купя.

# 59
  • Sofia
Скрит текст:
...,бяха,, такива цените. Вече не са.
Баш...  колкото и да го мислим това е.

Общи условия

Активация на акаунт