Лидл 172 - февруарска винено-любовна

• 86 729
  • 1 424
  •   1
Отговори
# 90
  • до най-прекрасния мъж
Това, което имаме, е 2 тог, мисля ги водят пролетно-есенни, но на нас ни е ОК за зимата. Това на Лорели е 2.5 тог.
Точно за тоговете ми беше въпросът… на Лидл-ските пише ли го някъде?
Аз го купих без картонена опаковка и никъде не намерих колко тог е. Една мама от нашата група сподели, че на картонената опаковка пишело, че е 2 тог. По-тънко е от 2.5 определено, но не е 1 със сигурност.

# 91
Уредите в К с марка парксайд ли ще са?
Останалите продукти като ернесто ли ще се предлагат в К? Независимо че са еднакви, бранда е важен.

# 92
  • Велико Търново
Благодаря! Обърквам се вече с този Лидл Simple Smile
Купони, рулетки, скреч карти, ленти и точки... То много награди мн нещо! Толкова много че започват и по другите братски вериги да плъзват.
Очаквам скоро "за всеки 20лв пазар в Лидл, получавате 2 кауфланд точки, само сканирайте вашата карта."

# 93
  • shumen
Благодаря.
При нас в К картофи нямаше,а в Била бяха ужасни.

# 94
Снощи разглеждах брошурата на била и като цяло доста по-добри ми се  видяха цените на плодовете и зеленчуците. Жалко, че са били кофти, ще проверя днес в нашия. Никога не съм харесвала била, но съм в търсене на яйца, не за друго. Де що брошура намерих я прегледах.

# 95
Преди се смеех на ел. ренде за зарзават, ама сега мисля да взема. Това на лидл скоро не е пускано, дали става?
В т-лис гледах имаше две, но едното беше с отвор 2-3см... т.е. при тиква или зеле няма да е много ефикасно.
Ето това предполагам имаш предвид :

Аз го ползвам от миналата година и съм доволна( по отзиви на долче го взех- благодаря). Минус е , че трябва постоянно пръста ти да е на бутона за пускане и по- твърдите зеленчуци минават с повече натиск. Като цяло за кухненски ежедневни нужди ми върши чудесна работа. Ето орехи от преди малко -  влязоха в сладкиш вече :

# 96
  • Sofia
Ух... за редовно ползване тия два минуса (още първият де) тотално ме отказват.

# 97
За детските чувалчета, когато купувах есента бяха 2 тог. Надписа беше на картонения етикет. Купувала съм и пролетта. Беше по-тънко, но нямаше надпис на това колко тога е. Сравних с друго, което имам и пролетното мисля, че е 1тог. Но това по моя преценка 😉

# 98
Много са хубави картофите от 5 кг. Преди да ги похваля исках да съм сигурна, че ще си купя още 5, по възможност от същото пале от предната вечер😀
В четвъртък от немай къде взех, принципно избягвам полските продукти, но тези за пържене са страхотни, като най-добрите родопски картофи.

# 99
Аз пък предпочитам Билла за пазаруване и промоциите им са по-добри всяка седмица.Лидъл ми е по-близо и взимам някои определени неща.Много харесвах хляба с картофено пюре и лук.Вече отвътре е като недопечен.Мъфините от пекарната с някакъв странен пълнеж.В началото имаха кафе Далмайер,също купувах.Имаше за малко пелмени,вече не.

# 100
  • София
Германската верига "Лидл" (Lidl) възнамерява значително да намали продуктите от животински произход в асортимента си. Това съобщи по-рано тази седмица Кристоф Граф, ръководител на снабдяването на компанията за германския пазар, предаде сп. "Шпигел".

По думите на Граф това решение е "безалтернативно", тъй като "не разполагаме с втора планета". Важно е да се държим по начин, отчитащ ограниченията на планетата, така че ресурсите ѝ да са достатъчни за 10 милиарда души. Това може да бъде бъде постигнато, само ако намалее делът на месото в потреблението, посочва той.

По думите на Граф е важно потребителите да бъдат мотивирани в съответната посока, включително чрез тематичните седмици на веригата. Още през текущата година би трябвало процентното съотношение на животинските и растителните протеини в асортимента да бъде публикувано в доклада на веригата за устойчивостта на бизнес практиките ѝ, а към 2025 г. делът на растителните протеини трябва постепенно да бъде повишен.

Освен за отговорност към климата, с тези планове компанията цели и да подобри имиджа си, най-вече пред по-младото поколение, посочва Граф.

Все пак "Лидл" ще продължи да следва основните принципи на търговията си, която е насочена към клиенти, търсещи по-изгодни цени, и ще продължи да продава месо, отбелязва "Шпигел".

# 101
И тези минаха на бръмбари Ха Ха Ха.
Германската верига "Лидл" (Lidl) възнамерява значително да намали продуктите от животински произход в асортимента си. Това съобщи по-рано тази седмица Кристоф Граф, ръководител на снабдяването на компанията за германския пазар, предаде сп. "Шпигел".

По думите на Граф това решение е "безалтернативно", тъй като "не разполагаме с втора планета". Важно е да се държим по начин, отчитащ ограниченията на планетата, така че ресурсите ѝ да са достатъчни за 10 милиарда души. Това може да бъде бъде постигнато, само ако намалее делът на месото в потреблението, посочва той.

По думите на Граф е важно потребителите да бъдат мотивирани в съответната посока, включително чрез тематичните седмици на веригата. Още през текущата година би трябвало процентното съотношение на животинските и растителните протеини в асортимента да бъде публикувано в доклада на веригата за устойчивостта на бизнес практиките ѝ, а към 2025 г. делът на растителните протеини трябва постепенно да бъде повишен.

Освен за отговорност към климата, с тези планове компанията цели и да подобри имиджа си, най-вече пред по-младото поколение, посочва Граф.

Все пак "Лидл" ще продължи да следва основните принципи на търговията си, която е насочена към клиенти, търсещи по-изгодни цени, и ще продължи да продава месо, отбелязва "Шпигел".

# 102
Ух... за редовно ползване тия два минуса (още първият де) тотално ме отказват.
Това е за безопасност. Затова е направено да работи, само когато копчето е натиснато.🙂 На мен изобщо не ми е проблем.
Това за намаляването на месото/животинските продукти в Лидъл ми се струва смешно...😅 От загриженост за клиентите биха могли да намалят предлагането и на други артикули, ама от тях печелят повече...🤪

Последна редакция: сб, 04 фев 2023, 16:18 от dolce miele

# 103
Как по друг начин на оправдаят това , че никой не им купува месото ( или по- точно- много малко хора купуват) и витрините им все пълни с преоценено месо?

# 104
Как по друг начин на оправдаят това , че никой не им купува месото ( или по- точно- много малко хора купуват) и витрините им все пълни с преоценено месо?

Да ви кажа честно по мои наблюдения тази тенденция е само в София. В по-малките градове понякога няма изобщо месо, какво остава за преоценено.

Общи условия

Активация на акаунт