Лидл 172 - февруарска винено-любовна

• 86 771
  • 1 424
  •   1
Отговори
# 120
Не вярвах, че някога ще ми излезе от скрач карта надписа Печелиш..днес ..стана чудо кроасан за 1 ст. Grinning
Явно днес раздават кроасани по 1 стотинка... и моят купон от скреч картата е точно за кроасан. Grinning

# 121
Миналия месец четох за палмовото масло - то не е по-вредно от другите растителни масла, но това се знае. Проблемът с плантациите е по-интересното нещо - всъщност се отглеждат точно тези палми, а не повече слънчоглед, рапица или друго, защото са най-икономични. Ако беше друго, щяха да се заемат в пъти повече територии, за да се добие същото количество продукт.
Т.е. палмите сами по себе си не са нито вредни, нито виновни. Консумацията е голяма, защото хората са много.

# 122
Подарявам:

Скрит текст:

# 123
Леле, този Граф е за спешна психиатрична помощ. Не животинските продукти са проблем, а свръх потреблението.

Сега по темата Лидл. Ходих до Борово и чак днес видях, че го затварят до 10ти. Естествено всичко читаво с червен етикет беше опоскано. Ей, много яде този народ. Видях само етикети намалено днес.

В крайна сметка взех био банани с купон, сладък картоф, мъфин, кокосова захар, толстолоб, преоценен безглутенов кекс, майонеза.

Стори ми се, че ПЗ са на нови дървени щандове. Таблетите бяха зациклили и ефин младеж ги рестартираше.

Надявам се като го отворят и ние да имаме каси на самоубслужване.

Последният път в К ми се случи нещо шокиращо. Маркирайки един продукт видях, че цената не беше по етикет. Извиках касиерката да ми го махне от сметката и тя му каза, че трябвало да махне цялата досегашна сметка и да започна отново. Около 5 минути я гледах невярващо. Явно женицата не беше в час с тази технология. Обясних й, че в същия този магазин нейна колежка ми махна едни яйца, които бях объркала. В Б също съм връщала маркирани неща и са ми ги махали, без да ми изтриват цялата сметка. Искрено се надявам в Лидл да са по-качествени касите и по-компетентни служителите.

# 124
Подарявам и аз купона за овесеното блокче от скреча, както и всички седмични.
Скрит текст:

# 125
  • На изток от Ада
Взех машината за пуканки.  Сега пуканки трябва да търся. В кауфланд имаше онзи ден не открих  .Взех закуска със солен карамел добра е .

# 126
  • Sofia
Взех машината за пуканки.  Сега пуканки трябва да търся. В кауфланд имаше онзи ден не открих  .Взех закуска със солен карамел добра е .
Честита да ти е. Simple Smile  Пък ако не намираш пуканки,  да пращаме...

# 127
  • На изток от Ада
Благодаря! Тя майка ми сее пуклива царевица, но живее на село. То не е близо. 
Нямаше друго о седмичните,  теганите, уреда за гофрети и понички.  Видях в К .ще мисля

# 128
Последният път в К ми се случи нещо шокиращо. Маркирайки един продукт видях, че цената не беше по етикет. Извиках касиерката да ми го махне от сметката и тя му каза, че трябвало да махне цялата досегашна сметка и да започна отново. Около 5 минути я гледах невярващо. Явно женицата не беше в час с тази технология. Обясних й, че в същия този магазин нейна колежка ми махна едни яйца, които бях объркала. В Б също съм връщала маркирани неща и са ми ги махали, без да ми изтриват цялата сметка. Искрено се надявам в Лидл да са по-качествени касите и по-компетентни служителите.

Чак пък 5 минути да я гледаш, без да зададеш обикновен въпрос "Защо"!?
На тези каси на самообслужване, нали се теглят продуктите, като се махне един от тях по време на маркиране, няма ли да даде грешка?
Не съм ползвала такава каса, затова само си разсъждавам.

# 129
  • shumen
Яйца при нас купувам от магазина на Боримес на 40 стотинки бройката.

# 130
Бозата не се прави трудно. Само трябва да се купи една боза за закваска.

# 131
  • На изток от Ада
Бозата не се прави трудно. Само трябва да се купи една боза за закваска.
Ние правихме 1 път на мъжа ми с майка ми. Ами не стана особено.

# 132
Германската верига "Лидл" (Lidl) възнамерява значително да намали продуктите от животински произход в асортимента си
Интересно. В кварталния Л. веганските деликатеси залежават.

# 133
  • София
Германската верига "Лидл" (Lidl) възнамерява значително да намали продуктите от животински произход в асортимента си
Интересно. В кварталния Л. веганските деликатеси залежават.

Друга герм. верига вече го направи - Алди юг.
Нищо не се е изменило. Единственото неудобство е, че мръвките, млечните  и колбасите на прИмоция от брошурата се зареждат в по-малки количества и свършват бързо. Ако искаш да купиш нещо такова трябва да щурмуваш по-рано. Като сме там ММ редовно ходи за отварянето за да вземе св. врат и подобни благинки. А ние, спящите получаваме бонус - топли закуски.
Да, веганските неща и там се подмятат дълго време. Но - държавна политика, т.н. климатично неутрална...

# 134
Пускат ли дамски ски екипи в ЛИДЛ и кога?

Общи условия

Активация на акаунт