Лидл 172 - февруарска винено-любовна

• 86 274
  • 1 424
  •   1
Отговори
# 690
  • Sofia
Няма шанс да иде във фурната с мъж рибар. Simple Smile   
Та мм преди години беше хванал 10кг Бяла риба на яз. Батак,  12 човека  я ядохме, тъкмо до водата.

# 691
  • софия
Ходих да чета за сулката. Няма кости, бяла риба (обичаме). Но пък се пържела. Ще помисля, яде ми се риба.
Между другото, в ПА има пушен паламуд. Ние не се справихме с онзи от "промоцията" 😏 Не беше нашето.

Намерих си рецепти за фурна. Пише и че не мирише докато се готви. Ще се яде сулка 🙂

# 692
Ами така де, има рецепти за сулка на фурна. Реших, че не пречи да се опита, какво пък. Но според мен панирана най-добре ще бъде.
Впрочем вчера имаше малко бройки в нашия филиал, 3-4 тарелки. Сега да не вземе да изчезне съвсем 😅…

# 693
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Една молба, ако някой е опитвал плодовата извара от другата седмица може ли да даде отзив. Как е на консистенция, като стандартна извара с плодов аромат или тип гъсто кисело мляко? Сладка ли е, или по-скоро има киселичък вкус? И последно как я ядете? Слагате я в някакво ястие, или така си я ядете като десерт. Благодаря на отзовалите се.

# 694
  • София
Една молба, ако някой е опитвал плодовата извара от другата седмица може ли да даде отзив. Как е на консистенция, като стандартна извара с плодов аромат или тип гъсто кисело мляко? Сладка ли е, или по-скоро има киселичък вкус? И последно как я ядете? Слагате я в някакво ястие, или така си я ядете като десерт. Благодаря на отзовалите се.
Директно с лъжица, но не е само извара, а има и йогурт вътре. Консистенция ми е трудно да сравня с нещо - най-общо като кисело мляко, но не цедено. Крайно сладко не е определено.

# 695

На Данонино има вкус. Не е толкова сладко. Става.

# 696
  • Sofia
Мдаа нещо средно и сладостта не е прекалена и идеална за мюслито ни - така най-вече се ползва у нас.

# 697
Купоните за колите ги бях използвала.
Сега гледам обаче пак са се появили и трите. Бъг ли е това?
Имате ли и вие отново същите купони?

# 698
Не съм ползвала купоните за колата, при мен дава 2 дни до изтичане, не помня с какъв срок бяха и това нови или стари купони са не знам, не ги следих в приложението. Погледнах на условия - там на моите пише от 13 до 19.02.

# 699
  • София
Купоните за колите ги бях използвала.
Сега гледам обаче пак са се появили и трите. Бъг ли е това?
Имате ли и вие отново същите купони?
Вчера на Скобелев / София имаше планини от стекове, магазинът беше пълен,но не забелязах интерес към тях.
Възможно ми се струва, предвид това, заявените количества да надвишават търсенето и да не е бъг, а насочено действие.
Иначе не мога да ти отговаря - не съм ги ползвал и при мен си стоят старите.
Ако някой има нужда , ще ги предоставя, разбира се

# 700
Morena, какво са казали по новините за млякото? Нямаме "кабелна", само нетфликс и нво гледаме. Аз мляко както писах отдавна взимам само червеното UHT, което не се държи в хладилник. Взимаме по един кашон и седи в гаража. Всеки ден слагам в следобедното кафе, слагам в палачинки, кексове, а децата пият мляко с мед и канела от време на време. Та консумацията му в нас е завишена.
Днес ще изневеря на лидл и мисля да напазарувам от фирмения магазин на Добротинца млечни и месо, ама да не разводнявам темата. От новия каталог харесах пилешките истории, плодовата извара не е лоша и е на добра цена. От както увеличиха цените спрях да купувам плодово мляко за децата, а го обичаха, ама ще ме извиняват.
Шпековия салам на Pikok го харесваме, но ни омръзна. От кога е 1+1, вече не помня Simple Smile Да не им залежава?
И да ви кажа колко съм загубена. Имах черен шоколад за 1ст. Отидох специално за него, разбира се направих 40-50лв сметка и на излизане като погледнах бележката - не е намален. Ядосах се, реших че съм взела друг, че нещо са ме измамили и т.н. Погледнах дигиталната бележка - няма такава. Умната аз забравих да си сканирам приложението. Та се връщах да си взема още един шоколад, сега сме заредени Simple Smile

# 701
zvаnchе, сулката е суха, не я съсипвай на фурна. 😬
Иначе, рецепти има всякакви.

# 702
Странно как търговците от малките магазинчета не са изкупили колата. Наистина си е добро намалението. Мислех, че няма да има след първия ден, но май ще мога и аз да се възползвам от купона, че чак днес ще успея да стигна до магазина Simple Smile

# 703
  • Sofia
Morena, какво са казали по новините...
И да ви кажа колко съм загубена. .... Умната аз забравих да си сканирам приложението. ...
За без пари е от производителите и 80% нагоре по магазините... мен ако питаш са повече... от 1лв  на 3...
Спокойно, няколко пъти ми се е случвало да не си маркирам картата, а купувайки нещо с купон... Wink

Сулката може и на фурна, в хартия... затворена, не директно печене...

Последна редакция: пт, 17 фев 2023, 12:13 от Morena

# 704
Странно как търговците от малките магазинчета не са изкупили колата. Наистина си е добро намалението. Мислех, че няма да има след първия ден, но май ще мога и аз да се възползвам от купона, че чак днес ще успея да стигна до магазина Simple Smile
Защото са заявили и заредили порядъчни количества. В магазини където се мъдрят по няколко бутилки от кумова срама имаше 2 палета и в средата на седмицата вече бяха пресполовени. Учудващо повечето се пазаруваха зеро + зеро за разлика от зеро + нещо друго. Явно наистина има любители на зерото. Въпрос на мнение дали изкуствените подсладители са вредни. Лъгаха едно време как аспартама водел до рак, но без да кажат в каква доза. За да направи рак аспартама трябва да го консумираш с лъжиците всеки ден в продължение на години. Но както се казва като има глупаци ще има и мошеници.

Общи условия

Активация на акаунт