Лидл 172 - февруарска винено-любовна

• 86 248
  • 1 424
  •   1
Отговори
# 780
Това че брошурата е до неделя защо пречи на зареждането? Каквото има неизчерпано от брошурата си се предлага. Просто е преместено от рафтовете за текущи стоки на тези за стоки от предходни седмици. Във всеки магазин има такива. Обикновено са или на гърба на текущите, или до тях.
Посъбрали са, каквото е останало, подредили са го по-компактно и на освободеното място зареждат предстоящите неща. Къде е нарушението?

# 781
  • София
Нали се сещаш какво ще остане от по-желаните артикули до понеделник?
В Люлин 5 е магазина.

# 782
  • София
О, малкия Лидл - моят любим филиал!

# 783

Посъбрали са, каквото е останало, подредили са го по-компактно и на освободеното място зареждат предстоящите неща. Къде е нарушението?
При нас не е така. Миналата седмица под носа на хората прибраха стелажите със стоки 1+1.

# 784
Дори и да не са тия некоректни неща с кое кога е в брошура, пак си прогонват клиентите като посред почивен ден когато сума народ пазарува, има толкова празни рафтове, освен че вероятно и е пълно с щъкащи да зареждат и подреждат, кашони, палети и прочие. Това отгоре на тъпотията да се зареждат промоционалните неща 2 дни по-рано от обявеното. Нещо много им убягва организацията напоследък, не знам какво се опитват да оптимизират но ефектът е обратен.
Нали ако отида както много хора да си направя седмичния пазар през почивен ден и заваря това положение, след 1-2 пъти ще се замисля искам ли пак там да отида другия път.

# 785
Мисля да подам сигнал от осраните колички в нашия филиал.  Врабчетата кацат там да кълват трохи и си @к@т където сварят. Като беше пандемията миеха количките всяка сутрин. Сега е много занемарено всичко

# 786
  • На изток от Ада
Сектора за клашари !? Такива ли станахме ако гледаме купуваме от там?

# 787
  • Sofia
Това си е шеговито казано тук. Не го приемай буквално.

# 788
  • София
Хахаха... Бяхме един ден с дъщеря ми в Лидл и преди да минем на каса й казах да се отбием до клошарския щанд. Тя ме погледна недоумяващо, но тръгна след мен. Много се смя къде я заведох. Нищо не си харесахме оттам.

# 789
Това че брошурата е до неделя защо пречи на зареждането? Каквото има неизчерпано от брошурата си се предлага. Просто е преместено от рафтовете за текущи стоки на тези за стоки от предходни седмици. Във всеки магазин има такива. Обикновено са или на гърба на текущите, или до тях.

Ами точно защото не се предлагат артикулите от брошурата. В Мл2 също прибират стоките и в неделя няма нищо.
Не знам коя седмица беше, но овесеното ядково мляко беше на промо. Бях взела през седмицата, но го изпихме. В неделя на обичайното им място вече бяха наредени други артикули.

Аз съм пускала снимка в темата и за стоките от купоните - когато имаше купон за Делукс. Снимала съм как прибират целия регал в склада. А след като купонът изтече, регала на колелца беше върнат където си беше.

Последна редакция: сб, 18 фев 2023, 22:32 от marinadp

# 790
  • На изток от Ада
Да разбирам, сигурно има хора който наистина ни мислят за клошари .
Аз мн не съм гледала брошурата. Не успях да ида в Лидл тази седмица.  Исках някои неща от акция Чистото . И др можеше ама карай. С тези цени не ми се ходи

Последна редакция: сб, 18 фев 2023, 22:21 от nasito8988

# 791
  • Буркина Фасо
Да разбем, сигурно има порпа който наистина ни мислят за клошари .
страОтно  rotfImbo 

# 792
  • На изток от Ада
Да разбем, сигурно има порпа който наистина ни мислят за клошари .
страОтно  rotfImbo 
редактирах. Все бързо публикувам . Ама карай ти все ми се смееш

# 793
  • София
Аз не знам как го виждате това прибиране на стоки ... Вчера купих мокрите кърпи 1+1 които бяха преди месец сигурно, и от италианската, и от американската и от гръцката седмици си се търкалят нещата.

# 794
Да разбирам, сигурно има хора който наистина ни мислят за клошари .

Нищо общо няма. Беше споделена смешка и си остана като нарицателно в темата. Така си го наричаме, без никой да влага нищо обидно.

Общи условия

Активация на акаунт