Лидл 172 - февруарска винено-любовна

• 86 229
  • 1 424
  •   1
Отговори
# 900
Като сте подхванали темата с рекламациите, да се включа и аз с един въпрос. Grinning

Някой знае ли как процедират, когато вече веднъж след рекламация и направена замяна (с нов продукт изпратен директно от Германия), се появява отново същият дефект и при новата бройка.
Връщат ли парите или пак по същия ред пращат нов?

Знам, че най-вероятно процедират според конкретния случай, но все пак инфо за реален опит би ми дал някакви насоки, какво да очаквам и дали изобщо да се занимавам.

Последна редакция: вт, 21 фев 2023, 11:04 от alllllimei

# 901
  • shumen
Банички взех аз и се харесаха.

# 902
Вчера бях в Лидл Борово. Взех малко неща: плодовата извара, сладък картоф от купона, ябълки, препарат за прозорци Медикс, закуска с локум, малка вода сега е 29 ст. Хляб Живена.с купон естествено нямаше.

Работеха само две каси и имаше хора, за това отидох на бързите каси. И изненада първо проблем с водата, появяват се няколко бутилки при сканиране на баркода. После сладките картофи изобщо не бяха вкарани в системата, имаше някакви в мрежа. И се наложи касиерката ръчно да ги маркира. Тъкмо й казвам, че със закуската ще се справя и тя: Ами и нея я няма, защото е от днес. Идваше ми да се гръмна. Бързите каси са предпочитани от мен, но когато някой не си е свършил работата си губят смисъла.

Последна редакция: вт, 21 фев 2023, 11:05 от Poli Hristova

# 903
  • София
Като сте подхванали темата с рекламациите, да се включа и аз с един въпрос. Grinning

Някой знае ли как процедират, когато вече веднъж след рекламация и направена замяна (с нов продукт изпратен директно от Германия), се появява отново същият дефект и при новата бройка.
Връщат ли парите или пак по същия ред пращат нов?

Знам, че най-вероятно процедират според конкретния случай, но все пак инфо за реален опит би ми дал някакви насоки, какво да очаквам и дали изобщо да се занимавам.
ние правихме рекламация на повреден зъбен душ.
в магазина не сме ходили, писахме на някакъв мейл сописание на проблема.
казаха че изпращат по куриер нов.
пристигна поработи два три месеца и същия проблем, включваше се докато не се ползва.
писахме пак и изпратиха още един.
съответно и той се повреди по същия начин, но решихме че е нагло и не писахме трети път.
купихме нов, който работи без проблем вече доста време.

# 904
Подарявам(за първи път от около над месец имам печеливша скреч карта и няма да я ползвам🥴)
Скрит текст:
Гризините са до 26.02

# 905
За зъбния душ да кажа, първият, който имах, го повредих, защото реших, че мога да добавям прополис в резервоара и така го запуших, но вината си беше моя. Може да се добавя вода за уста, изпробвано и много е хубаво.

# 906
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Въпрос, кой са тези банички дето тази седмица масово се купуват и харесват? Може ли снимка Hands Pray

# 907
  • София
Въпрос, кой са тези банички дето тази седмица масово се купуват и харесват? Може ли снимка Hands Pray

# 908
Така по няколко пъти се наложи да връщаме ел. четка за зъби - третата още работи.
Един акумулаторен виброшлайф обаче като дефектира и третата бройка, която изпратиха ни възстановиха парите.
И двата уреда бяха с нормална употреба, но качеството е такова явно.
Последното, което се оказа дефектно без да е ползвано, а само пробвано е зарядното за акумулатор. Но там май изтече гаранцията.

# 909
една рецепта си изнамерих за шпецле с гъби-грейви сос, по идея от дадената снимка в немски ресторант Simple Smile
https://www.savorynothings.com/jagerspatzle-german-dumplings-with-mushrooms/

и оещ една от бг сайт - https://www.hedonist-bg.com/recipe/shpetsle-s-gabi-na-tigan/

# 910
От вчера срещу всеки касиер има човек с таблет и нещо засича. Какво точно правят?

# 911
От вчера срещу всеки касиер има човек с таблет и нещо засича. Какво точно правят?

Правят анкета на клиентите - от кой квартал сте, получавате ли брошура, колко члена е домакинството, на каква стойност е направената покупка, доволни ли сте от обслужването...Такива въпроси питат.

# 912
  • София
Здравейте! Може ли да ми кажете кой от зеленчуковите замразени миксове в Лидъл не е лют? Трябва да приготвя за една бъдеща мама, която никак не обича люто, а сега пък не трябва и да хапва пикантно?

# 913
Здравейте! Може ли да ми кажете кой от зеленчуковите замразени миксове в Лидъл не е лют? Трябва да приготвя за една бъдеща мама, която никак не обича люто, а сега пък не трябва и да хапва пикантно?

Досега не съм попадала на лют зеленчуков микс. Грах и моркови или микс от няколко зеленчука взимаме редовно от тези в зелените опаковки от ПА. Може би има люти само в тематичните седмици.

# 914
Мексиканският е много вкусен и със сигурност нелют. Имаше карфиол, броколи и моркови.

Общи условия

Активация на акаунт