Лидл 172 - февруарска винено-любовна

• 86 217
  • 1 424
  •   1
Отговори
# 990
  • София
В Лидл на Сточна гара бяха ограбили 3 шкафчета , казаха че нищо не могат да направят от охраната, дори камери не можели да проверят без полиция, тръгнах си, но една леля каза че имала пазар за 100лв от друг магазин. Кофти случка, не знам как се разви казуса .

# 991
И в Лидъл, и във Фантастико в които пазарувам, са с код шкафчетата, във фантастико всичките са изпочупени и разбити за няколко месеца, в lidl всички са изрядни. Как става така, и каква е разликата се чудя, охрана има и в двата магазина.

# 992
# 993
До сега при рекламация не съм връщала и опаковката, то няма как да пазиш всички опаковки 3 години. Освен да са поредните нови изисквания 🤔 На имейл ли им писа?

Не, директно се обадих по телефон. Обаче за това с кашоните и кутиите знам и от магазините за техника, винаги предупреждават при покупката (‘нали знаете условието за опаковката?’ 🤨) ама все пак лееееко имах надежда поне за такива артикули и то в Лидъл да не е такова условието, все пак не е техника. Уви…

# 994
Целината другата седмица нали няма да изглежда така?🤕 Бях купила глава целина от Лидъл няколко дни преди предишната промоция. Беше ме яд, че все нямаше от намалената целина и реших да почистя и нарежа тази глава на парчета и да ги сложа в хладилника...нямам представа как за няколко дни вкъщи издълбаните участъци бяха станали с консистенция на пюре.🤨 Отвън изглеждаше ок, със съвсем леки и малки петънца, но по никакъв начин не подсказваха, че съдържанието е такова:
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 23 фев 2023, 08:53 от dolce miele

# 995
  • shumen
Долсе,дано не изглежда така.
При нас шкафчетата са от старите.

# 996
Чантата са ми проверявали в студентски град още във Ф преди няма да казвам колко години. Винаги ми се е струвало незаконно, но тогава като млада провинциалистка в столицата, си я показвах. Сега само чакам някой да поиска да ми рови в личната дамска чанта, но от години не е имало желаещи. Други торби разбирам, ползвам шкафчетата, с код са нашите в Пловдив Кършияка. Но като цяло на 99% съм с колата и не мъкна багаж.
Една торба събира доооста неща, проблемът е, че като съм с количка накрая стават 4 торби и редовно съм купила неща, които вече имаме - маслинова паста, доматен сос, замразени зеленчуци...Та за мен е добра стратегия да пълня само 1 чанта, квартален магазин друг нямаме, лидл ни е кварталния и най-близък до нас Simple Smile
Мерси за новата брошура, тъкмо се чудех какво да правя в тази безсънна нощ Simple Smile

# 997
Благодаря за брошурата. Само бадеми за мен.
Морена, все някога едно от Лидлските неща в чантата ми е ново.
Благодаря за подсказката къде да търся инстантен чай.

# 998
  • Велико Търново
Сиси, ако не те знаех във форума, щях да попитам "ти бот ли си или служител на Лидл?" Simple Smile
Как успяваш всеки четвъртък в 00.00ч да публикуваш новата брошура Simple Smile евала, момиче Simple Smile

# 999
  • Sofia
... тъкмо се чудех какво да правя в тази безсънна нощ Simple Smile
Къде ти, аз в 23ч. окапвам и едва отлепвам сутринта, откак е първа смяна чедото и ставам по нощите да приготвям кутия за у-ще.  

От новата брошура харесах някои неща, нищо кой знае какво... например палачинковия тиган може да си подменя...

Последна редакция: пт, 24 фев 2023, 08:28 от Morena

# 1 000
От новата брошура някой има ли телескопична етажерка за баня? Доволен ли е? По другите магазини по 150 лв. съм виждала подобни модели.

# 1 001
  • София
Скрит текст:
От личен опит пиша - винаги имам черен шоколад в чантата,  ако ме хване хипогликемията.
2 -3 пъти дядковците охрана се пробваха да ме разобличат след проверка на чантата.
Първо - дамска чанта не подлежи на проверка, учи се в курса за охранители. Имат право да гледат само торби с покупки, не джобове, чанти и друго лично. Но исках да се позабавлявам и си отворих чантата. Старчока веднага видя шоколада и реши да ме разобличи като крадла на нац. съкровище. Предложих му да викаме полиция, само пред тях ще дам обяснение. Въртя се, сука се, пуфтя и ме напъди да си ходя.
Винаги си пазя и касовата бележка за шоколада до него, но нарочно не му го показах.
Полицията ако дойде и състави акт ще е над сумата на МРЗ.
Но охр. фирма все пак трябва да симулира дайност и понякога се престарават.
"дамска чанта не подлежи на проверка ... Имат право да гледат само торби с покупки, не джобове, чанти и друго лично." - доста дамски чанти са по-големи от пазарска торба, а хранителните стоки не са лични вещи.
"Винаги си пазя и касовата бележка за шоколада" - Длъжни сте да обявите стока, която внасяте.
Интересно с каква дата е тази касова бележка?
Така ли възпитавате внуците си,  които постоянно пишете, че са в Германия? Там едва ли ще ви минат номерата за забавление.

# 1 002
  • Sofia
От новата брошура някой има ли телескопична етажерка за баня? Доволен ли е? По другите магазини по 150 лв. съм виждала подобни модели.
Имаме я от 2 години, идеална работа върши.

# 1 003
Много гадни са бисквитите с овес и шоколад. Също повече няма да купя и от цеденото кисело мляко 10% на РС. Много неприятен дъх има.
Аз съм доволна от касите на самообслужване, но са само за малко продукти, т.е. за бързо преминаващи.
От новата брошура харесах някои неща, което все по-рядко ми се случва.
А защо вече не пишат колко е за килограм даден продукт, ако се продава в разфасовка за 800 гр.? Или никога не са го отбелязвали?!?!

# 1 004
Цеденото мляко преди беше супер. После от две кофички, едната биеше откровено на сухо мляко, другата си беше ок. С тия цени, по-добре да си взема 1кг. Олимпус. Не че го знам какво е, но поне на вкус е докарано.

Общи условия

Активация на акаунт