Лидл 172 - февруарска винено-любовна

• 86 199
  • 1 424
  •   1
Отговори
# 1 050
Ходих и аз днес да пазарувам - лук жълт кромид е супер отвън, отвътре е премръзнал и разкашкан. От купенито количество половината изхвърлих.
Имаше някакво раздвижване покрай едни хора - замислих се дали не са проверяващи, но май си бяха клиенти.
Наложи ми се да преподредя малко кашони зеленчук, за да мога да си взема желан продукт. Преди мен някой се беше постарал да ги разбърка хубаво и смеси.
После позатворих 2-3 хладилни витрини оставени отворени от други клиенти явно - нямаше никой като ги заварих така.
Мисля в края на месеца, че ми дължат половин заплата, ако така продължавам Simple Smile

# 1 051
  • София
Aaa, доброволният труд е безплатен.
Цели чушченца "Пикильо" има и в двата филиала на бул. "Черни връх".

# 1 052
Аз и вчера и днес се отчитам с пазар - вчера си взех едно долнище ( тънко е ,с джобове е) , чесън и кърпички ( козметични за 2,99 - още ме боли сърцето , но не мога да им намеря аналог цена- качество-бройки).
Днес пък ходих за пил. филе , замразените заленчуци , сирене железница и едно сиренце бри.
Нищо не можаха да ме излъжат с купони друго Simple Smile
Но пък за моя радост , са се завърнали ароматизираните торбички от 25л ( 3 цвята , ванилия и цветя някакви са ароматите и са на 1,59 - май с 20-30ст са ги вдигнали ..но на мен са ми супер удобни за кошчетата ).
За другата седмица, обаче май ще се пренасоча към друг магазин - само 2-3 неща набелязах и не си заслужава мъката да влезна в подземния паркинг в Ст. град и да търся къде да паркирам ( редовно чупят бариерата и вътре е станало безплатен паркинг за района ..а района е пълен със студенти , трениращи във фитнеса отгоре, колите за доставка  на Хепи също са там,  + още няколко перманентно паркирани автомбила и инвалидните места ...и то не остана място за клиенти .Преди ме дразнеше , че само един час е безплатния паркинг , а не повече, но сега вече предпочитам да е 1ч и да мога да паркирам, вместо всеки път да чакам някой да излезе , за да паркирам Simple Smile ).

# 1 053
  • Майнатаун
Ако някой има ли шкафа за баня  от брошурата следващата седмица? Интересувам се от ниския шкаф и всяка информация би ми била полезна.

# 1 054
  • София
Рядко ходим с колата в Лидл Ст. град.
Скъпия никога не влиза в паркинга. Зарязва я в калта между количките и поликлиниката. Никога не са правили проблем, то и зона няма там.

# 1 055
малко съм им сърдита аз за тези намаления, които правят, а после рафтовете празни на мястото на артикула. търся в няколко лидла кашу-то печеното с купо втора опаковка на 70% - е, нема и нема.

# 1 056
малко съм им сърдита аз за тези намаления, които правят, а после рафтовете празни на мястото на артикула. търся в няколко лидла кашу-то печеното с купо втора опаковка на 70% - е, нема и нема.

Няма го кашуто. При нас даже няма и етикет, и кашон, нищо няма. Аз още в понеделник сутринта ходих. Не са получили ли, не знам. Не мога да обикалям по филиалите. От борсата в Дружба ще купя по-евтино кашу. 20,50 лв беше килото последно.

# 1 057
  • София
В магазина на бул."Черни връх" имаше много и от двата вида - със и без сол.
Явно зареждането зависи от управителите.
А може при вас да има много хамстери да са натъпкали цялото количество в бузите.

# 1 058
  • СОФИЯ
На Сточна гара от понеделник до днес в липса са мъжките чорапи 2 бр и свещите за РД  от купоните. Днес обаче сомът беше намален на 13.99 кг.

# 1 059
Заради срока вероятно- и в Мл2 беше на такава цена и срок до 27.02. Застояла партида, в началото на седмицата зареденото беше със същия срок.

# 1 060
  • СОФИЯ
Да, същото беше и с белия амур. Там освен че намалиха цената, лепнаха и минус 30 %.

# 1 061
  • На изток от Ада
Бонго ,моля те не ми пиши на лични за мойте грешки! Не виждам добре!

# 1 062
Пуканките "ги пресрещам" с кърпа. Лично за мен не е много измислена машинката, но все пак са по-добре от тези на микровълнова.

Наистина не е добре измислена, но като вкус са много вкусни - да. Нито прегарят, нито нищо - стават едни въздушни и хрупкави, няма и шлюпки толкова. Забелязала съм, че при приготвяне в микровълнова, от домашна царевица, не в пакет, пак стават едни люспести пуканките - е с тази машинка няма такова нещо - ама голяма гонитба 🤣 Ще пробвам пак с кърпа, но ще оставя малко въздух все пак  - веднъж пробвах, но явно бях я нагласила прекалено плътно, и да - това беше най-ефикасно, измежду фолио, сито, тави, торбички и всякакви присобления, обаче пък отвора направо се запуши от пуканки…. и в един момент(всичко това ставаше за секунди…) капака се обърна - добре, че хванах лъжичката с разтопено масло отгоре навреме 😂

# 1 063
На Ст.гара има от кашуто с намаление на 2ри пакет.Свещички за РД няма от понеделник на обяд.Не ми е интересна изминаващата седмица,нито следващата.☹

# 1 064
За машината за пуканки - за да не хвърчат навсякъде, ние си направихме "щит" от хартия за печене.

Общи условия

Активация на акаунт