Коледа и новата 2007 на прага чукат, а нашите бебоци през АПРИЛ ще гукат

• 15 607
  • 294
  •   2
Отговори
# 150
  • Попово
Здравейте мамета  Simple Smile
как сте предновогодишно Wink има ли  Partyвеселба Simple Smile и ние избрахме не едно ами две именца, само по живо по здраво да се роди бебока и ще го кръстим Васил или Тодор, имена с именни дни  Wink

# 151
Токсоплазмозата се плаща, не може по пътека, освен, ако не са променили нещо.Аз си правих с първа бременност и ми струваше около 50 лв.Където и да се вземе материал се носи така или иначе в Националният Център по Заразни и Паразитни болести и там се изследва.../това за София, за другите градове незнам/

# 152
Нямам време напоследък да чета и пиша.  Wink
Пожелавам ви весело посрещане на Нова година и много здраве, късмет и усмивки.  Laughing

Искам да помоля които има възможност да пусне 1 sms на 1365 / само за М Тел/ да помогнем на Дарина да събере парички за операция.   bouquet
Ще се "видим" догодина, мили момичета!

# 153
Момичета, я изкажете мнение по въпроса:
От няколко дни го мисля, а сега го провокира, че видях мартенките - започваме една по една да влизаме в 7мия месец вече. И без да искам да предизвиквам съдбата, дали не е време да излъчим щъркелки-вестителки от нашата група?  Thinking
Аз нямам нищо против да бъда, но по лични съображения не мога да си публикувам номера  Rolling Eyes. Иначе мога на всяка щъркелка-вестителка да го пратя на ЛС. Има ли кандидатки?  Flutter

# 154
Ая, аз си го мисля от известно време същото-влизаме в 7 месец, започна да ме тресе треската, макар и все така ангажирана в работата, вкъщи...то си ми е в главата....Наближава....

# 155
Говори ми, говори ми... От няколко дни ми се върти тъпия страх да не родя много рано  Embarassed. Особено както почти всеки месец в близнашкия се появява случай на родени 27ма 28ма г.с. и са по 700-800гр. бебчета борещи се да оцелеят Sad... Не искам и аз така  Praynig

# 156
Ти с близнаците-да....ама мен питаш ли ме с едни болки в кръста, яко са ме подкарали, че чак се стреснах...Аз съм с едно-някак за близнаците да се родят по-рано съм оптимист....Пък ще добутаме до където добутаме и така.....Ая-дръж сеееее Hug

# 157
Болките в кръста са ми като за четворни близнаци  Crazy  hahaha

....Пък ще добутаме до където добутаме и така.....Ая-дръж сеееее Hug
Всички ще се държим - никакво предаване, ама да си помрънкаме малко  Whistling   bouquet

# 158
И аз от няколко дни си мисля за същото. Май започва да ни хваща някаква параноя. Аз известно време бях оставила мислите да не се роди по-рано на заден план, ама нещо напоследък започнаха да се завръщат и то с пълна сила. Като ви слушам май при всички е така Thinking

# 159
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Ако искате ми пратете мобилните си на лични и аз ще ви пратя моя и после ще съобщавам в темата.

# 160
На мен идеята ми беше да има няколко телефона в темата, за да може всички да си ги запишат  newsm78

# 161
Здравейте и от мен!
Така....май всички сме си мислили за едно и също със щъркелчета-вестители coolcool. Аз съм напълно съгласна да съм едната,имам два номера, които са постоянно включени,поне единият мога да обявя публично,няма проблем! Та записвайте номера на първия доброволен щъркел 0886 811 211. Аз имам и постоянен достъп до интернет,така че ще се постарая. yes
За имената....ние ги измислихме доста преди да направим бебо. Ако е момче ще се казва Калоян или Кристиян, а ако пък е госпожица- Ванина, Велина или Виктория, но ако нещо друго ме прихване ще я кръстя Елора, за това именце си мечтая от малка....,но също така ми харесват и кратките имена като Ида,Ева,Дара.
Замисляли сте се за новите ЕГНта? newsm78 Аз едва в началото на годината разбрах,че има такива и ми е много смешно,но не можем нищо да направим.
Въртенето на бебока....стой та гледай,няма задръжки  Stuck Out Tongue Winking Eye  Stuck Out Tongue Winking Eye  Stuck Out Tongue Winking Eye.Таткото се шегува,че се е метнало на баба си,защото моята майка е била гимнастичка,а с мен до 7ми месец е правела салта,та изглежда се предава през поколение.
Лека вечер на всички и се надявам да не се наложи да ме "използвате" като щъркелче до април....стискайте! Wink

# 162
И една виртуална почерпка за първата щъркелка  beer3 - слагам те веднага и ти благодаря за доброволството  Hug Дай Боже да не се налага да ти звъним преди 1ви април  Praynig

А какво за новите ЕГНта  newsm78?

# 163
Ами към месеца на раждане се прибавя 40,т.е. нашите бебоци живот и здраве ще са с ЕГНта започващи 0744.....
Благодаря за почерпката Crazy

# 164
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Ами към месеца на раждане се прибавя 40,т.е. нашите бебоци живот и здраве ще са с ЕГНта започващи 0744.....
Благодаря за почерпката Crazy

Това е така защото през 2000 г. е имало живи хора родени през 1900 г. и за да не става объркване.

Общи условия

Активация на акаунт