Коледа и новата 2007 на прага чукат, а нашите бебоци през АПРИЛ ще гукат

• 15 761
  • 294
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Честита Нова 2007 година![/glow]
Тази всички ще я запомним!
 luvbed  fertilization  EFP  preggo  newsm07 а някой ден и  family6

Здрави и добрички бебчета ви желая и само поводи за усмивки!

# 226
Честита Нова Година и от нас   Hug
Пожелавам ви много здраве и късмет през 2007, както и много любов и търпение - особено необходимо  Crazy
Тя ще е наистина незабравима за нас година и нека бъде изпълнена само с положителни емоции, продиктувани предимно от нашите така очаквани рожби  Heart Eyes Да се родят здрави и безгрижни, а ние да съумеем да станем добри родители и да отгледаме прекрасни хора bouquet

Честито и на всички именници   bouquet

А от мен една виртуална почерпка, защото с новата година влизаме в 7ми месец   chef  Mr. Green

# 227
Честита Нова година, момичета![/color][/size]
Да е здрава, мирна и благословена за вас и любимите ви хора! Да ни направи най-щастливите майки на най-прекрасните и най-здравите бебчета! И за много години, европейци!  newsm08

Поздравявам ви със снощната феерия от светлина в софийското небе!
Весел празник и на всички именници!  babydust7

Последна редакция: пн, 01 яну 2007, 18:42 от alina_nana

# 228
  • БГ
4ЕСТИТА НОВА ГОДИНА И ОТ МЕН! Hugмного усмивки, любов и красиви моменти през цялата година, и април-сладурски и здрави беб4ета!  bouquet

Последна редакция: пн, 01 яну 2007, 14:14 от tevolere

# 229
честита нова година и от мен
здрави щастливи и с сладки бебчета април
честито на именниците и благодаря за пожеланията  Laughing
надявам се всички да са си изкарали добре посрещането на новата година. при мен беше много весело въпреки че си мислех че няма да ми хареса. компанията беше страхотна и направиха всичко възможно да ми е добре и да не усетя липсата на половинката ми  Laughing
сега отивам на пазар за да се приготвя за гостите довечера
чао и успешен ден

# 230
ВЕСЕЛА,СПОРНА И ЩАСТЛИВА НОВА 2007 ГОДИНА НА ВСИЧКИ "ЕВРО-МАММИ"!!!
БЪДЕТЕ МН.ЗДРАВИ, ОБИЧАНИ И  ВЛЮБЕНИ !!
И НЕКА ЩЪРКЕЛА НА ПРОЛЕТ  ДОНЕСЕ ПРЕКРАСНИ,ЗДРАВИ БЕБЧЕТА НА ВСИЧКИ БРЕМЕНЕЛКИ!!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕНИЧКИ!!!

# 231
  • гр.Варна
Честита Нова година мили момичета!Желая от все сърце много здраве на нас,всички около нас и април месец да имаме най-прекрасните,здравите и послушни мъници:)2007 е годината на приемането ни в Евроsъюза,но най-вече-с появата на нашите беборчета!!!
Много успешна,щастлива 2007 година и от нашето семейство:)
Целувки
newsm51

Последна редакция: пн, 01 яну 2007, 16:29 от hristina_k

# 232
Честита Нова Година, мили априлки!Много хубави пожелания сте изписали,аз се присъединявам към всяко едно от тях! Нека тази година бъде началото на най-щастливото време от живота ни с нашите евро-бебоци Joy

# 233
                 Нека новата година,здраве и успехи донесе .
               Нека старата година всичко лошо отнесе .За да може след година -точно в полунощ
     ,всички с усмивки пак да вдигнем тост .Къща озарена от весели и здрави бебчета . newsm30

Честит имен ден на именничките .  bouquet

# 234
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!

Пожелавам на всички бъдещи мами много здраве, късмет и усмивки и здрави и хубави бебчета напролет Hug

# 235
  • Разград-София
Честита нова година мили мои момичета.Пожелавам ви от сърце много здраве щастие лични успехи късмет и най-вече здрави бебета! Много целувки ! Маги

# 236
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Когато старата година си отива, а Новата в 12 се роди желаем ви от все сърце да сте щастливи  и нека в тази нощ красива се сбъднат вашите мечти   Hug

# 237
Мили момичета ... за мен новата  година не донася очакваното ...
Полежахме малко в  болница ...
бебо вече не е  сред  нас ...
пишете още едно ангелче в  списъка ...
Съжалявам , но вече  не мога да остана в списъка ви ...

# 238
  • Разград-София
alabina - мила много съжелявам сърцето ми се сви като прочетах това очите ми се напълниха  Sad Cry!  Немога да ти кажа нищо което да те  успокой или да намали болката - такова нещо да знаеш от мен НЯМА,само мога да ти кажа - бъди силна,не унивай!Прегръщам те силно  Hug Hug! Ние сме с теб!

# 239
Алабина, ужасно съжалявам да прочета това......мъката е огромна...дано се възстановиш психически и физически бързо...за сега друго няма да ти пожелавам, освен това...много сила...прегръщам те!

Общи условия

Активация на акаунт