Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 37

• 50 977
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Имаше питанка за Трите тела поназад- има бг букви в субсланд (оттам си тегля за Вещиците на Мейфеър)

https://subsland.com/

Много ми хареса как почна Всевиждащото око Heart Eyes

# 106
Окото с много силен хорър елемент ли е? И много ли е сапунен?

# 107
# 108
  • Бургас
Не успях да намеря Pam & Tommy в Зелка. Аз ли нещо бъркам или са го свалили?

Напиши го в търсачката с and, не с &. Даже може и да не го пишеш. Просто напиши: pam tommy

# 109
В зелка на приемат нови регистрации за жалост. Някой ако има да шерне някое акаунтче.

# 110
От къде сваляте/гледате Трите тела?

# 111
Йелоустоун, с Кевин Костнър, никак не е лош. В щата Монтана, Дивият запад, каубои, лудо правосъдие, шантави отношения, абе яко е.

# 112
Приключих Trigger.
Сериалът е руски. Разказва за психолог, който използва брутален метод,
изправяйки пациентите си пред техните страхове. Лична оценка 7/10.

Продължавам с новия сезон на Vera
Който обича английските крими сериали и е пропуснал този, препоръчвам.

# 113
Белият лотос!
Социална сатира в само 6 епизода.
Изключително силен и въздействащ втори сезон!

# 114
Остават ми още две серии от втория сезон на Триггер. Сериалът наистина е много интересен. Отдавна съм фен на Максим Матвеев, а в тази роля е невероятен.

# 115
Първи. Доколкото четох критиките към сериала са, че представя евреите като добрите, а палестинците като лошите. А аз лично очаквам сериал, в който да няма лоши и добри. Поне в този конфликт аз лично смятам, че така трябва да се представи - без лоши и добри.
О не... изобщо не представя израелците като добрите, да не спойлвам, само ще кажа, че доста пъти се показват като жестоки, неизпълняващи закона, поставащи държавата над личноста, което води до лични драми. Показаха доста добри и палестинци жертва на конфликта.
Ти каза, че ти харесва за сега , гледай го и пак ще говорим Simple Smile
Ето в първи епизод още те отвличат човек и стрелят в джамия, това представа за невинни ли е ? Сериалът е доста интересен, на мен ми е абсолютен фаворит от всички сериали през последните години. Да, представят различни мотиви, които ги водят. Но е факт, че едните и другите приемат живота по различен начин, но силите са изравнени.

# 116
  • София
Йелоустоун, с Кевин Костнър, никак не е лош. В щата Монтана, Дивият запад, каубои, лудо правосъдие, шантави отношения, абе яко е.

Има си отделна тема, в която го обсъждаме в подробности.

Белият лотос!
Социална сатира в само 6 епизода.
Изключително силен и въздействащ втори сезон!

Виж темата само за сериала;)

# 117
  • Somewhere far away
От къде мога да сваля всичките сезони на куп? в замунда го има, но всеки епизод по отделно и трябва да си играя с часове, ще ми отнеме супер много време да изтегля всичко.

# 118
  • addicted
Скрит текст:
От къде мога да сваля всичките сезони на куп? в замунда го има, но всеки епизод по отделно и трябва да си играя с часове, ще ми отнеме супер много време да изтегля всичко.

Пусни си SkyShowtime за 4 лЪва и го изгледай спокойно като човек.

# 119
Аз пък обичам да тегля точно епизод за епизод, особено ако е нещо, което не съм гледала. Само ако е сериал, който искам да си имам на флашка и да го нося някъде, тегля цял сезон.

Общи условия

Активация на акаунт