Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 37

• 51 055
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Изключително гадно беше от страна на Ема Уотсън и Даниел Радклиф да застанат срещу жената, която им осигури кариера и състояние.
И двамата нямаше да са нещо кой знае какво, ако не беше тя.

Затова пък, Том Фелтън (Драко) обича Роулинг и е направил изявление, че иска пак да участва - ще е готино да му намерят роля.

E, истинският актьор няма нужда да се мазни излишно на публика и критици. Simple Smile

Уотсън и Радклиф бяха най-големите издънки във филма.

# 616
Нямам предвид като актьори - те дължат признателност като хора.

Скрит текст:
Интересно е, че Ема Уотсън твърдеше, че Том Фелтън е бил първата й любов, даже го харесвала и по-късно, но той никога не й обърнал внимание.
Освен това, покойният Алън Рикман писал в свой дневник, че тя е ужасна актриса.
По някакъв начин тези неща ме радват, защото меко казано не я харесвам.
И преди някой да ме обвини, че нападам дете (едва ли не), тя е с 6 години по-млада от мен. Дете е била отдавна.

# 617
  • Варна
Не съм  чела Хари Потър и май гледах само първите два филма. Може да пробвам сериала.

# 618
  • Разпиляна във въображението
Роулинг щяла да наглежда сериалът да следва книгите. Дано не я скрият като нещо неудобно.

# 619
Изненадвате ме с тези мнения, не съм фенка, гледала съм първите 4-5 филма, но имам спомен, че съм чела негативна информация за авторката. Нямам спомен какво в момента, но съм останала с впечатление, че не е много читава, а сега тук съвсем други неща чета. Истината сигурно е някъде по средата 😅

# 620
  • Вестерос
Аз съм мега фенка на книги, филми.
Читава е Роулинг!

# 621
Какво значи "не е читава"? За либералите и транссексуалните може да не е, в този форум, както и навсякъде по планетата, те са малцинство.

Прочетох, че не само ще правят сериал, а е планирано да се случи в продължение на 10 години. Ако не прекалят с либерализЪма, може и да стане.

А четохте ли новината, че според официални данни, само около 30% от зрителите (които са започнали сериала) са догледали Пръстените на силата? По принцип, дори при по-добри от тези показатели, сериалите се прекратяват, но Безос и екипът му са упорити Simple Smile Тази новина е по мейнстрийм сайтовете, не е някакъв слух. Вече не се опитват да лъжат, че е размазващ хит.

# 622
  • Разпиляна във въображението
Аз съм от 70% Последното, което гледах е как Галадриел убеди Мириел да воюват. Това беше. Оттогава обаче съм гледала няколко пъти филмите от трилогията.

# 623
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Фен съм на Роулинг, без нея нищо от този магически свят нямаше да го има. Като хлапе обожавах книгите и. Ема, Даниел и Рупърт не ги дишах във филмите, особено Ема, браво на Алън Рикман за мнението му, споделям го напълно. В днешно време съм по-скоро умерен песимист с новините за нов прочит на любими поредици, да видим какво ще стане с тази.

# 624
  • София, България
Какво значи "не е читава"? За либералите и транссексуалните може да не е, в този форум, както и навсякъде по планетата, те са малцинство.
Прочетох, че не само ще правят сериал, а е планирано да се случи в продължение на 10 години. Ако не прекалят с либерализЪма, може и да стане.

Моля те кажи по-подробно, искаш да кажеш, че сериала ще има 10 сезона ли?
(Аз даже не съм умерен песимист, а направо съм си твърд песимист.)

# 625
"J.K. Rowling’s Harry Potter TV reboot gets new cast, 10-year commitment - Polygon" https://www.polygon.com/platform/amp/23680688/harry-potter-show- … ling-cast-seasons

Ето - не пише защо са 10 години, може би е нещо в договора. Във всеки случай, Роулинг е изпълнителен продуцент, което е голяма роля.
Очаквам кастът да е етнически разнообразен, но ако следват сюжета, не ми е толкова дразнещо.
Самата Роулинг от време на време се отмята от думите си, като когато твърдеше, че Хърмаяни поначало трябвало да бъде тъмнокожа (заради каста на пиесата), а после читатели изнамериха нейни оригинални илюстрации (авторката е рисувала някои моменти от книгите - могат да се намерят из мрежата), на които Хърмаяни очевидно е бяла.
Но както написах, все ми е едно коя е и каква е, стига да заличи Ема Уотсън от съзнанието на хората.

# 626
  • София
Ето при мен:

и другите са така.....
И при мен сега се появи Cry

# 627
Да не са хакнати нещо?!?!

# 628
  • София
Да не са хакнати нещо?!?!
Нямам представа...

# 629
  • Berlin
Хубава новина!
Ако правят и планират от сега  всички книги, нормално е да се разтегли до към 10 години снимането.
За Роулинг не съм много навътре, но знам, че е била критикувана, че е плагиатствала (или откраднала) идеи, които са развити в Хари Потър, някакви такива, че не е оригинална. След това вече в наши дни е canceled заради нейни изказвания (които пак не знам точно какви са😅).

Общи условия

Активация на акаунт