Сливен 4 - Следпразнично настроение

• 16 595
  • 296
  •   1
Отговори
# 180
didun4o, бързо да оздравявате всички и да се възстановите, а купона няма да избяга - ще си го направите много хубав.

Иве, говоря за него почти месец, накрая трябваше да го направя. Не е сложно изобщо - само така изглежда.

А иска си сръчност, не е толкова лесен, аз досега съм успявала само един заек да спретна, но и той стана долу-горе, но детето беше страшно доволно/стига ми тая награда Laughing/

# 181
ЧЕСТИТ РОЖДЕН НА МИТКО и от мен, честит ти рожденник Дидунчо!!! newsm59  bigdance2
Съжалявам, че сте болни но това не пречи да си спретнете едно хубаво купонче в предстоящите дни.Бързо оздравяване. newsm10

# 182
И аз видях крокодила,Меги, какво да кажа страхотен е БРАВО newsm10.Сигурно някъде го има писано но не видях с какво всъщност е пълен.Ако имаш време напиши подробности как се прави.Благодаря предварително.  bouquet

# 183
мЕГИ, наистина страхотни неща правиш  Peace да не забравиш за боички да ни купиш Wink

Дидунчо
, пожелавам ви бързо да се оправяте Hug

# 184

Благодаря ти,Меги! Аз по принцип съм "схванато" момиче и в скоро време ще бъда мн.добра форумка. Кой да ти види че предварителния преглед излизал отгоре newsm78
Дидунчо, чувам че този грип минавал бързичко. На моя позната на детето изписали само Нурофен за температурата. На следващия ден малкия беше значително по-добре. Скорошно оздравяване и як купон за годинката! nbirthday

# 185
  • София/Сливен
И аз видях крокодила,Меги, какво да кажа страхотен е БРАВО newsm10.Сигурно някъде го има писано но не видях с какво всъщност е пълен.Ако имаш време напиши подробности как се прави.Благодаря предварително.  bouquet

Благодаря за похвалите.  Hug
По-нагоре дадох линк към темата за крокодила - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=112929.0 - там много мами са писали с какво са го пълнили - има поне 10 разновидности на плънката, има и със сладка плънка. тук съм писала аз
Макар че тук не е много място, ама хайде  Grinning ще напиша и тук - моя беше с лук, гъби, бялото месо от едно пиле на грил, което никой не яде (друго са си бутчетата) и един гъбен бульон - да остане без течност, да не намокри тестото. Отделно в малко мазнина задуших настърган морков (и с маааалко водичка) и сложих мъничко Маги Вълшебен вкус Пиле вместо сол. Разстелих върху тестото морковите, отгоре гъбената смес и... после ставаш художник или скулптор или... и аз не знам какво. Моя мъж само притичваше до компютъра да казва кое как се прегъва - но аз го чета от толкова време този крокодил, че го бях научила наизуст.

мЕГИ, наистина страхотни неща правиш  Peace да не забравиш за боички да ни купиш Wink
Дидка, не съм забравила, ами аз към центъра ходя 2 пъти в годината. Даже днес сме се наканили с моята съседка да ходим, но тя май има ангажимент да ходи в градината дето ще записва детето (че то тук е ужас с тези градини), не знам дали ще стане. Казвайте кой друг иска, че да знам от цвят по колко броя да купувам. А за цветове - вземам от всички които има в момента - 3-4 цвята обикновено.

# 186
Честит ти рожденник, Дидунчо! Да е здрав и да ви радва много!!!извинявам се, че е на патерици

# 187
Привет на всички.
Преди малко ни пуснаха интернета в офиса и бързам да вляза във форума, че сега пък вкъщи нямаме интернет и докато го пуснат ще мине поне седмица.
didun4o, малко със закъснение, но честит ти рожденник. Много радост да ви носи, и бързо да оздравявате. И аз имах мастит миналия месец. Много е гадно. Изцеждане му е майката. Пламен го държах само на кърма 3 дни и така ми мина.
И моят Митко от вчера е болен и след малко се прибирам вкъщи, че татито е сам с двамата и отивам да му помагам.
Добре дошли на новите мами. Много се радвам, че се увеличаваме. Дано и като правим срещи да се събираме повече мами с дечица.
Меги, тоз крокодил и аз го правих преди време  Laughing Ама моят нещо не ми хареса и не го фотографирах. Твоят много добре изглежда.
Хайде аз си тръгвам. До скоро.

# 188
Дидунчо, първо да ти честитя рожденника на патерици, а на него пожелавам весело и безгрижно детство, изпълнено с пакости и игри! Дано да се оправяте бързо и да отпразнувате годинката както си му е редът!

welcome на новите попълнения и да списват редовно!

Ние с моя син тези дни го откарахме на хойкане и не можем да се приберем. Уж излизаме на разходка и като се отплеснем, че чак до вечерта. Ама като гледам това ще ни е. Времето се разваля...

Казвайте кой друг иска, че да знам от цвят по колко броя да купувам. А за цветове - вземам от всички които има в момента - 3-4 цвята обикновено.

Меги, извинявай, но аз пак нещо съм изпуснала - за какви боички става дума.

Весел ден на всички!

# 189
Благодаря още веднъж за пожеланията Hug Heart Eyes
Иве, следващият ми изпит е на 5.02 по английски- тук-таме попрочитам нещичко Laughing

мама-диди, дано и при нас мине по-набързо PraynigИначе Митето цяла нощ кашля, направо ужас - сега има лека температура, ама се чудя да му давам ли нещо за нея или да изчакам още Thinking

Меги, забравих да ти похваля крокодила - супер е Peace

zoisiqna, аз живея в Даме Груев 14 бл. - съвсем близо сме Peace

# 190
Лони, Меги ще ни купува боички за тортички, сладки и т.н. - като на снимките и Laughing
Давай си и ти поръчката  Wink а ти Меги, когато имаш възможност тогава отивай - не е задължително да го правиш само заради нас Wink

# 191
  • София/Сливен
да Лони, става въпрос за течни сладкарски бои, те трудно се намират даже в София. Из готварския форум доста се коментират и благодарение на него го открих това магазинче на Женския пазар (т.е. аз не съм го и виждала, но тази моя съседка, която си е от София го откри по моите извадки от форума).  иначе стават и боите на прах за яйца, на които е означено, че са за сладкарски цели, но и тях май ги няма, ако не е Великден.

Та, ако друг иска, да казва. Ако някой иска само определени цветове - да напише кои. Не ми пречи да си нося бележка. А за цените - и аз точно не ги знам - но моите са 5 шишенца от 25 мл и 3 пакетчета на прах около 9 лв.

Днес се провали ходенето, утре ако не вали отиваме.

Кате, той крокодила от много време се върти, така си го харесах преди доста време, но никога не съм месила и се отказвах да чета рецепти само като видя, че има мая. Това е първия ми опит в месенето и изобщо първото пипване на мая, затова съм толкова горда и се похвалих и тук.

Последна редакция: вт, 23 яну 2007, 13:43 от М_е_г_и

# 192
Здравейте на всички.Аз днес съм малко шашната, че малката сутринта се събуди с висока температура 38,8 течащ нос и накашляше.Дадох и свещичка и нурофен, свалихме температурата и отведнъж все едно, че нищо и е нямало спря да кашля носа спря да тече.Ходихме до болницата е нищо и няма, гърдичките чисти гърлото не е зачервено, а какво беше това чудо не знам.И сега ми е много притеснено въпреки добрите резултати, в крайна сметка все някаква причина има да вдигне тази температура. newsm78

# 193

zoisiqna, аз живея в Даме Груев 14 бл. - съвсем близо сме Peace

Трябва да се видим и Мама Диди е в 10бл. трябва да си организираме една срещичка в квартала.

# 194

мама-диди, дано и при нас мине по-набързо PraynigИначе Митето цяла нощ кашля, направо ужас - сега има лека температура, ама се чудя да му давам ли нещо за нея или да изчакам още Thinking

Ти си му давай за температурата и да яде настъргани плодове особено ябълки, сокчета му давай. И не се шашкай. Ще му мине като на кученце. Успех!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт