Боледуване на децата ни-тема 70

• 39 446
  • 838
  •   1
Отговори
# 165
Аз пък бих завела детето на детски рожден ден - нали така или иначе е по цял ден със същите деца в яслата, какво значение има, че ще е с тях още два часа след ясла на рождения ден.
Моите бяха 10 дни вкъщи за грипната ваканция. От понеделник тръгнаха на училище и градина, вчера вечерта малкият каза, че го боли гърло. Уж 6-годишен, ама на - 3 дни му трябваха и вече готов с вируса. Днес пак сме си вкъщи. Засега е само гърло, започнах си стандартните илачи.

# 166
Пърпъл, тази подпухналост се получава от самата алергия според мен. На дъщеря ми на два пъти и бяха подпухнали клепачите преди няколко месеца. В началото си мислех и аз като теб, че е от ежемесечното инхалиране на Пулмикорт, но всъщност след като утихнаха нещата и клепачите се успокоиха. Другото, което ми хрумва е да е някаква странична реакция от нещо, но какво, не знам...питала ли си лекар за тази подпухналост?
Бронховаксом дъщеря ми сега пие, минахме първия курс и ще започваме втория. За ефект е рано да се говори, защото не е била на градина, но ще тръгва скоро, така че ще видим.

# 167
Тони,пулмоложката каза каквото си избера после да му давам за имунитета,но да има С,Д,Цинк.
Дано не си занесете от Пампорово бацил.Мен затова ме е страх да го водя на почивки сега.
Данека, може да погледнеш този Зинсед аз в момена го давям на моето дете точно с вит Д , С цинк и селен , но още е на трети прием и нямам отзиви.

# 168
Мисля че кортикостероидите правеха подуване след спирането им. Върти ми се нещо от по време на Ковида.
Задържам до сега и не пия антибиотик,  всъщност изключвайки сутринта, като че ли имам подобрение. Много антибиотик изпих в последно време и се притеснявам. В същото време ме плаши и тази кашлица.

Последна редакция: чт, 09 фев 2023, 14:56 от brumm

# 169
  • shumen
Бръм,дано се разминеш с АБ.Аз също и детето изпихме доста АБ и сега пием за гъбички лекарства.
Пърълче,дано е добре и ходи на градина детето.
Моме,дано е добре малкия.
Apllegarden,вие как сте?
Данита,ще видя и за Зинсед без туй пулмоложката каза каквито витамини си избера да му давам 14 дни след лекарствата.
Бронховаксом мисля,че е хубаво да се почне Септември,но ще питам понеделник педи все пак.

# 170
Вчера сопола беше прозрачен, днес е жълт.
Какво е това чудо няма край.
Може и секрет да й пусна.

# 171
Дана, добре сме. Единствено започвам да се притеснявам, че от лечението дъщеря ми започна да напълнява, а и по принцип си е от добре хапващите деца. Засега не е нещо фрапиращо, но ми направи впечатление. Набедила съм Рупафина за виновник, едва ли е от Бронховаксома и Ефирата...

# 172
Моята голямата пак вдигна Т снощи през ноща и сега. Утре на преглед пак и ми се струва ,че ще и изписват Аб . А при вас майки как започна вируса. Мен ме хвана гърлото от днес и се чудя дали тези малките не ми лепнаха пак нещо.

# 173
При мен почна с кашлица, противна, от трахеята. След аб се оправих, на 4 ден цъфнах с гърло, гноен секрет и постепенно кашлица отново. Днес съм може би около 7-8 ден и кашлицата намаля от противоалергичните.
Спрея вече го понасям добре, не ми е замаяно от него.

# 174
  • София
И мен ме тръшва,от носа ми текът реки,гърлото ме дразни и ми се кашля 😣 Мъжа ми кашля и той брутално,пи Ериус от зор.
Хлапето си диша Вентолина и пие Ердомед промяна има ,но минимална ,в събота сме на контрола.
Много брутален и продължителен вирус 😣

# 175
На 29-ти ме заболя гърло така няколко дни,после запушен нос щях да се побъркам ...така мина първата седмица.Втората с кашлица.Всичко подред.
От години....нямам спомен... не съм кашляла след като карах първи ковид и там ме удря.

# 176
Дани, дано вече сте на оздравяване и да свършва тая гадна серия.

Пърпъл, моето дете се подува така от Урбазон. Слага ли ли сте?

# 177
  • София
Пърпълче,подуването е от лекарствата и от болестта.Дай му време и ще спадне.

# 178
  • shumen
Apllegarden,де да се отнасяше за моя това с хапването.
Камъче,при мен започна с болки в гърлото и кашлица.
Бъбълче ужасен е вируса.
Силве,благодаря.То Т спря да вдига,кашлицата и тя понамаля,но днес на обяд поиска да излезе малко и го пуснах и сега познайте дали не подсмърчаше и дали не хърка като Дарк Вейдър.

# 179
Казвали ли са ви да потупвате децата по гърба като правите инхалации? Аз уж го потупвам, пулмологът ми беше показал, но не съм сигурна колко силно трябва да е (доста лекичко го правя) и по време на цялата инхалация ли трябва, т.е. няколко минути?

Общи условия

Активация на акаунт