Боледуване на децата ни-тема 70

• 39 460
  • 838
  •   1
Отговори
# 180
  • shumen
Силве,имаше нещо за потупването,но не помня за какво беше и как се правеше.Иначе докато прави инхалация не са ни казвали за потупване.

# 181
  • Varna
Ами ето след два дена на градина, започна да покихва по честичко, докато накрая не почна да изхвърча сопола. Оставих я у дома днес. Ще се опитам да пресека в началото. Направо ми писна. Седмица не може да изкара. Какво е това кекавото.

# 182
Потупваме по гърба като кашля, за да извади храчка. Логично по време на инхалация се за кашля и ако сте с пулмикорт, така по-лесно откашля. Иначе упражненията подпомагащи откашляне - духане на балони, кърпички и т. Н.

# 183
За инхалациите не знам, но като беше с бронхит, педиатърката в кабинета ни показа как да го потупваме. Беше си доста силно, с изпънати пръсти, на които върховете са долепени 🤌(май не го описах добре).

# 184
Силно трябва, за да се откърти секрета. От галяне няма смисъл. Започва се от долу и постепенно се преминава на по- високо ниво. И аз не го обясних много добре Grinning

# 185
  • shumen
СимонаК,моя е същият.След 4 дни на училище и беше готов.Вчера пък за малко излезе сам,но не е събиран с деца и снощи и днеска подсмърча.

# 186
  • София
Движението е малко като при задавяне както се тупа,но по-леко,не чак толкова силно.
Аз не тупам,карам детето да диша възможно най-дълбоко  и ако имам Вентолин и Пулмикорт правя първо Вентолина и след около 10 минути и Пулмикорта,така има най-голям ефект,една млада докторка ми го каза и има логика като се замисля.

# 187
  • shumen
Някои запознат с алергиите да каже според теста има ли нещо или няма нищо.Това е теста на Дени от миналата година и алерголог каза,че няма нищо,но онзи ден пулмоложката каза,че има лека алергия към белтъка на кравето мляко.

# 188
Избутахме седмица на ясла,а предната седмица само понеделник и баща ми я гледа,днес кихна три пъти преди ясла като чуя да киха и лошо ми става.🙈

Тоест  след  отпуската ми  изкара 6 дни и висна сопола.
Хубаво беше в отпуска да си я гледам и здрава.
Уикенда сме на село там има много сняг дано удържим.Зареждам торбата с лекарства за всеки случай.

# 189
Аз вече съм станала толкова мнителна, че тази вечер пръснах гранофорин, само защото е по-лигава от обикновено и говори само за болести. Дано да съм се презастраховала..

# 190
  • shumen
Как са болните?
Мими,дано устискате здрави.А торбата с лекарства си я нося с нас навсякъде,че две поредни години в Трявна като ходихме изкарваше някакъв вирус и търсих посред нощ аптеки.

Последна редакция: сб, 11 фев 2023, 13:26 от danaeka

# 191
Цитонамазката я виждам перфектна, ПАП 1. Алергиите ми изглеждат отрицателни, така пише, отрицатешен към изследваните храни.

# 192
Дана, има доста висока реакция на хистамин. На дъщеря ми беше 7/5, а на мъжът ми 15/5, така че според мен е добре да направите кожни тестове за алергии, но не към храни. Цитонамазката е ок.

# 193
  • shumen
Бръм,то пише отрицателни,но пък във Варна пулмоложката ни каза,че е с лека алергия към белтъка на кравето мляко.
Apllegarden,ще видя,ако трябва и за друго да направим тестове за алергии.

# 194
Изпуснала съм новата тема, разочаровах се от така хвалената добавка регулат ,давах и на двете деца  ,накрая вкисна и го изхвърлих ,и двете се разболяха ,  моля споделете нещо друго имунотрофина ли биозин ли ,в чудо се виждам ,пуснах и малкото на ясла...

Общи условия

Активация на акаунт