Боледуване на децата ни-тема 70

• 39 485
  • 838
  •   1
Отговори
# 210

Това ли е по концентрираната на алайв?

# 211
Супермама, аз преди 3 дена се събудих с кръвоизливи в двете очи от кашляне. Още кашлям. Не съм почнала антибиотик още. Не съм с бронхит, не е слязло надолу.

# 212
  • Varna
Аз много от витамините поръчвам от IHERB. Идват със Спиди до адрес вече. Според някои познати, витамините от Щатите били по концентрирани, т.е. по хубави. Незнам дали е така. Много от нещата ми идват по на сметка.

# 213
Симона и аз вчера мислех да ги разгледам как вървят препоръчай ми нещо от което си доволна може и на лични

# 214
  • Varna

Това и поръчах сега. За себе си витамини, докато бях бременна. В12, омеги. Зависи какво ти трябва. Има ужасно много неща. Само за сравнение, витамин В12 купувам 180 таблетки, на цена тук за 90.

# 215
  • София
Колко е доставката добавки от Iherb през GGBG до България?Нещо не мога да се ориентирам в сайта,а съм харесала за мен разни неща.
Извинявам се за спама.

# 216
  • Varna
Със Спиди е доставката до адрес. Направо от Американския поръчвам. Свали си приложението.
Над 70 лв е безплатна доставката. Във цената е включено ддс и мито. Нищо не се доплаща после. Преди беше голяма хамалогия със Български пощи.

# 217
И аз поръчвам основно от iherb, последно вит. Д и колаген за мен. И доста бързо идват поръчките. Не съм търсила Пулмикорт 😁

# 218
Много благодаря

# 219
След шарка дават, че имунитета се възстановява до 3 месеца - не го вярвах, докато не ми се случи. Щерката, тогава на 7г вече не боледуваше често  - след варицелата беше с непрестанен сопол. След точно 3 месеца, всичко секна, като с вълшебна пръчица. Синковеца и той беше зачестил боледуванията след варицелата. Наистина сега съм на мнение, че направо срива имунитета тази болест.
Витамини трета година поръчвам от Германия комплексни и съм доволна. На промоция са около 20 лв и ни стигат за двамата за около месец и половина. Давам в периода октомври- март. За сефте щерката на 8г е без имуностимулант тази година, да чукам на дърво не е отсъствала от училище.

# 220
  • shumen
Димитрова,дано се разминете с разболяването.
Тони,моя,ако има как цял ден ще седи бос и по блуза.Омръзнало ми е да повтарям да се облича и обува.
Нади,аз до миналата година давах Марсианци и Лимфомиозот,водя го пролет и есен на Трявна и от две години не беше се разболявал така жестоко и не беше отсъствал от училище,но тази година не дадох нищо и за два месеца ми направи серия от бронхити и пневмония.Пулмоложката и педи казаха,че след Ковид много им пада имунитета,както след варицелата.

# 221
Дребната се събуди със запушен нос. :/ Мен и мен ме дразни гърлото нещо. Чудя се какво да взема да я пресека.

# 222
Дребната се събуди със запушен нос. :/ Мен и мен ме дразни гърлото нещо. Чудя се какво да взема да я пресека.

Бих започнала с инхалации, инфлуцид и цинабсин, витамин Ц, витамини, ШС 3.

# 223
Здраейте на всички и бързо оздравяване!
Катлея отива утре на градина, а в сряда сме при проф. Переновска. Ще правим и спирометрия. Стискайте палци да се разбере вече от къде е кашлицата.

# 224
Здравейте,

Знаете ли да върлува нещо с предимно висока температура без други симптоми (не грип?)

Общи условия

Активация на акаунт