Трапезата отрупана е с какво ли не, а за ФЕВРУАРЧЕТО ще има само млекце и пюре

• 10 728
  • 324
  •   1
Отговори
# 120
Честита Нова Година! Да сте живи и здрави и нека малките ви сладурчета да ви донесат през новата година много емоции и супер изненади!  bouquet

# 121
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!

Моят Слънчо посрещна новата година заедно с нас - удържа до 12 часа - даже сякаш разбра, че е по-особен ден-празник и беше много весел и бодър независимо от късният час. Заспа едва към 12.30 и сутринта спа до 10.00, та и ние успяхме да се наспим. Wink

# 122
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! Много здраве, късмет и радост през 2007, нека годината е пълна с хубави поводи за почерпка, а малките сладури да растат живи и здрави, да ни радват и изпълват домовете ни с детски смях.

# 123
  • София
 Здравейте, момичета!

И Рая си посрещна с нас новата Година. Постоянно се стряскаше от фойерверките и най - накрая си я взехме при нас. Смя се, игра и към 1 ч вече взе да се гуши и да заспива.

А моята госпожица откакто й излезна зъбче и от горе почна да скърца със зъби. Знам, че ако го прави на сън, това е признак за глисти, но тя си скърца будна. Явно й е интересно  newsm78.

От новогодишната трапеза й се ослади млечната салатка. вие давате ли вече и такива работи?
 Вчера направи 11 месеца и й дадох пюре от черен дроб - хич не й хареса  Sick.

Днес е св.Силвестър. Честито на празнуващите!

# 124

ЧЕСТИТА НОВА 2007 ГОДИНА!!! santa2  madnoel People Santa

Аз посрещнах 2007-ма на площад "Батемберк" с баба, а Криси го оставих вкъщи да пази татко си, да не прекалява с шампанското Wink. Имаше предложение да се вдигнем всички, включително и малкия и да ходим заедно, но Криси заспа много късно и когато стана време за тръгване спеше много дълбоко и ми беше гадно да го будя, та затова татко му "се жертва" и остана да си празнува вкъщи.

# 125

А моята госпожица откакто й излезна зъбче и от горе почна да скърца със зъби. Знам, че ако го прави на сън, това е признак за глисти, но тя си скърца будна. Явно й е интересно  newsm78.

Кристиян има 2 отгоре и 2 отдолу и много се забавлява да скърца със зъбки. Също така  обича да хапе (което мен не ме радва особено, като се има  в предвид, че сме главно на кърма Laughing)

# 126
Здравейте, милички!

Иринополис, много хубаво пожелание, доно се сбъдне. Мони спа като "къпан", въпреки,че татко му гърмя половин час с каквото си помислите. Той моя мъж е пироман. Като се роди Момчил всички разбраха по пукотевицата. Незнам за новогодишната трапеза, обаче от коледната, Мони яде руска салата и много му хареса, вчера яде пуканки, като види, че ядем нещо и полудява. Висчко иска.

# 127
Ooo моето момче също си хапна млечна салатка..много му хареса,а за сърмичките..направо цирикаше от радост,че хапва нещо различно от кухнята.Наблегна на пилешките пържолки.Специално за него направихме без подправки и много му харесаха.А,опита и от баклавата на мама..голяма радост,голямо нещо.Абе,с 2думи..голямо хапване падна Joy

# 128
и моят всичко си хапва вече.Много ни се усладиха сърмичките,млечната салатка ...абе всичко,но най-обича да смуче кокал от пържола  Mr. GreenГолямо мазане пада.
Момичета ,не иска обаче кисело мляко,не е притесително нали?
От кога мога да давам киви,мандаринка.Като смуче мандаринка и му харесва.Киви не съм пробвала. newsm78
Утре ще правя дроб сърма и на него ще дам.Ние не готвим пикантно и солено,така,че и той си хапва.

# 129
Честита Нова 2007 Година!Здраве, щастие, любов и много успехи да ви донесе!А на децата весели игри и много смях!

На 26.12 Тея проходи. Вече прави по 5-6 стъпки и се учи да се спира сама, без да има към нея протегнати ръце.

Много се радвам да видя завърналите се мами!  Hug

# 130
Честита 2007 година!!! Нека е пълна с много здраве, късмет и любов!

Митко посрещна първата си Нова година в моите родители, а ние бяхме на ресторант, след това на бар...голям кеф...Изкарахме си страхотно  Laughing
Изобщо не се е събудил повреме на "бомбардировката" в полунощ.

Като ви чета започвам да се притеснявам вече - Митко нито прави опити да се пуска да ходи самичък, само аз като го държа за двете ръце и тогава стъпва само на пръсти, нито има зъби, нито пък говори нещо различно от та-та-та и ла-ла -ла и т.н. Какви пържолки, какви кокали.......Ако има по-едро парче в храната му започва да си го вади с ръка или да кашля.  ooooh! А и друго ме притеснява - не иска никаква вода или сок.Като му дам сок пие 10 мл. и повече не иска, а водата пък изобщо не я поглежда.Вашите деца по колко течности пият на ден?

# 131
Дикси, не се притеснявай за течностите - Вики също абсолютно отказва каквато и да било течност, различна от АМ - нито вода, нито чай, нито сок - нищо. Лятото беше пропил вода, така че предполагам в момента просто няма нужда. Дори не му предлагам - той ме поглежда с такъв укор, когато усети, че не е мляко... Joy

Честито, Игси! На Тея и пожелавам бързи и неуморни краченца и несекващо любопитство към околния свят!  bouquet

# 132
Честита Нова 2007 Година! Много здраве и щастливи мигове с любимите ви хора   bouquet

Ние посрещнахме новата година при свекитата, беше много хубаво, малкия си спинка спокойно, не се събуди от пукотевиците.
Да се похваля Боби се пусна съмичък и си направи първите крачки, и после цял ден си ходеше и пускаше без да търси пръстче, но на другия ден явно го хвана шубето и сега по-често търси за нещо или някои да се хване отколкото сам да си ходи:) Иначе още и ние нямаме зъбче,много го мъчат и онази нощ не е спал, дано скоро и ние да се присъеденим към зъбатата банда:)
Дикси не се претеснявай, всяко дете си е индивидуално, Боб и той до скоро не искаше да вижда нито вода, нито сок, сега се излъгва да пийва по-малко сок, но максимум 30-50 мл да му се събира на ден, а някой дни дори не близва.
Айде после ще кача и малко снимки, сега отивам да преспивам мранчо Simple Smile

# 133
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА И ОТ НАС!!! Ние с Калоян ви желаем най-напред здраве на всяка една от вас и семействата ви, после много щастие, радост и повече усмивки през новата година.

Ние празнувахме в къщи сами с бебо и мъжа ми. Яни горе-доли спа добре, но като започна джънгъра и канонадата от пиратки в 12 се понадигна да види какво става, но като го погалих се тръшна и пак си заспа. Бях през цялото време при него в стаята и не можах за първа година да видя фоерверките навън и да запаля накой друг бенгалски огън. За сметка на това мъж ми се ууууляя. Изгърмя 2 кутии с пиратки  Mr. Green

# 134
Честита Нова 2007 Година!
Марти посрещна първата си НГ при майка ми и е спал цяла нощ,а ние бяхме на кръчма,танци до сутринта много яко Mr. Green
От Коледната трапеза си хапна от баницата,сърмички,пържолки...абе май от всичко опита тоя мой лакомник Joy
И Марти си скърца със зъбките откакто избиха горните и му е много интересно,а и хапе това диваче Joy
diksi и Марти почти не пие течности,има дни,в които и 10мл не е изпил ooooh!ни сок,ни чай,ни вода абе нищо.Напоследък имаме напредък пие около 30-50мл Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт