Ние все още не сме от тях.
Габи пък всеки ден открива нови звуци и си ги бръщолеви без спир. Минахме през гърлено "ха" и "ххххххх", звуци започващи и к, г, а днес пък цял ден грухти като прасенце и как го докарва само - пак едно такова гърлено
Дикси, и Габи все още не иска да яде по-големи парченца. Като й дам нещо такова започва едно бъркане с пръст в устата, прави се, че й се гади и прочие номерца, после хапва още една-две лъжички и не иска повече. Явно още не са свикнали. Мисля, че просто е въпрос на време, да свикнат, че не всичко, което се яде, е млекце. Често й давам коричка хляб или нещо, което може да яде с ръце, за да свикне с чувството на по-големи и твърди храни в устата.
Ние на нова година бяхме на гости и Габи беше барабар Петко с мъжете. Е, не стоя будна през цялото време, сложих я да спи към 8,30 и като по поръчка се събуди в 11,50, за да посрещнем заедно Новата Година. След това си тръгнахме и това беше нашето празнуване.
Нещото, което много ме изуми първата ми Нова Година тук, е тишината в новогодишната нощ. Всичко е толкова тихо и заспало. Само в центъра е по-весело. Има заря и глъч, но в кварталите - бомба е паднала.
А пък най-интересното беше, че посрещнахме и Българската Нова Година с майка и татко по Skype - гледахме се и се чувахме и все едно бяхме заедно. Толкова хубаво беше. Вдигнахме наздравица в полунощ и като се разгърмяха хората, чак при мен се чуваха пукотевиците и гърмежите.

.
1,5 литра на ден...А Митко водата която поема е от двете хранения с АМ сутрин и вечер - значи 480 мл. и ако изпие 10-20 мл. сок - общо 500
Бебчовците правят каквото и когато си поискат и имат нужда...няма страшно,няма да се обезводни бебо
Лора е на периоди,някога пие,някога не..на нея от баницата й се падна нова къща(сигурно ще купуваме дървена
те уж щяха да променят нещо по въпроса,но...не знам вече..Ели,ние пък купихме надуваеми маса и фотъойли,но и те се отпускат..явно не са добре направени..иначе Лора ги харесва малко..най-си обича дъската за писане и музикалното кормило..да я похваля-все по-добре се справя с 'рисунките'..аа,и ние направихме 5-6 крачки 

), а от новогодишната баница здраве и любов; на Тея учение сватба (нали ще тръгва на ясла - викам си ще я женим - гаджета... едно-друго