Мен не ме мислете Сезон 3 ❤💚

• 20 881
  • 218
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Петък вечер аудиторията е значителна и явно искаха така да уважат българския Оскар

# 91
Здравейте, попаднах на сериала и изгледах 26 епозода в playtube. В уикипедия пише, че 26 епизода са първи и втори сезон. Съответно след това пускам сезон 3 еп. 1, но някак ми липсва информация между двете, пропускам ли нещо?

# 92
  • Галифрей
Не пропускаш, в сезон 3 ще са 13 и сега въртят по тв. Май този сезон ще е последен.

# 93
Благодаря!

# 94
  • София
По 26 сезона са първи и втори сезон т.е. общо 52. Така че май си пропуснала втори сезон, ако правилно те разбирам. Третият е 13 епизода.

# 95
О, май наистина цял сезон прескочих. Благодаря.

# 96
  • София
Нещо последния епизод ми мина много бързо, без да се е случило нещо. Направо се изненадах на финалните надписи, имах чувството, че бях гледала 20 минути.
Какво е мнението ви, прави ли са родителита на Яна по въпроса със жилището? Аз мисля, че има юридическа възможност хем да се отчете нейния принос, хем той да не е половината

# 97
  • Пловдив
Мисля, че просто си изсмукват от пръстите сюжет...ми не ми е ок.
Ся ще завъртят и Ася с адвоката...явно брака и не върви.

# 98
  • Галифрей
Мисля,че родилите на Яна постъпиха тъпо. Ся разбирам, че искат да я подсигурят но все пак живеем в модерни времена. Разбирам го Мартин,че му стана неприятно.
Харесва ми как изглежда градът ми всичко е зелено и свежо ( скоро ще стане така) приятно ми става. Все път като дават пейзажите си мисля, как го правят да изглежда толкова хубово? 😁
За сега сезонът върви малко тъпо, ама те като копират оргиналният сценари е така. Чакам сватбата.  Според мен Петьо и Ася ще се оформи интрестно,имат химия.

# 99
  • Галифрей
Изгледах най-новият епизод * тежка въздишка*  аз спойлери няма да казвам,но докато още ми е прясна мисълта. На драматично го обърнаха нещата  и майката на Яна ужасно ме дразни 😔

# 100
  • София
Харесва ми как изглежда градът ми всичко е зелено и свежо ( скоро ще стане така) приятно ми става. Все път като дават пейзажите си мисля, как го правят да изглежда толкова хубово? 😁
От птичи поглед не се виждат счупените тротоари и мръсотията. А същевременно се виждат неща, които ходейки отдолу, няма как да оцениш подобаващо.

# 101
  • Галифрей
Знам, но се пак те главно са снимали в центъра където на места си е хубово, особено когато всичко е цъфнало. 😁

# 102
Брей,този новият адвокат го бива. Мислех, че е само арогантност, его и празни приказки. А пък актьора си е точно на мястото и в ролята и чак ти става симпатичен и персонажа, нищо че  не заслужава симпатии.Пък и костюмите му стоят перфектно. В лицето ако понапълнее и махне тези брадички.. Е не е Руши де.
Ще ми липсва сериалчето. Още колко епизода имаме, май ги преполовихме?

Последна редакция: пт, 07 апр 2023, 21:33 от Amber*

# 103
  • София
Аз се чудя по-скучно от това може ли да стане?

# 104
  • София
Отдавна не бях писал. Гледам за фон, колкото да отмятам.
Няма живец, няма нищо.
Целия сезон е един огромен филър.

Общи условия

Активация на акаунт