🧷Terzi/ Шивачът🧷ЧААТАЙ УЛУСОЙ - Проекти , колеги и приятели- Тема 2

• 29 665
  • 723
  •   1
Отговори
# 315

Братята Йълмаз са ми любими!
Наистина на Чаго много му отиват такива екшън роли.
Феми,именно,за тази роля на продуцента говоря. Да защитава интересите му.Знам,че не зависи пряко от него. Но той договаря условията все пак!
Доста време мина от излизането на  Йешилчам. От тогава-нищо.
Благодаря,че споделяш стари интервюта!
Имам някъде много преведени на едно място,трябва да ги потърся и да ти дам линк.

# 316

Уаууууу Хазалджъм за Ланкоме от новата реклама и презентация.  Прелестна , разкошна красавица  Най добрият модел на Ланкоме марката.

Дъхът ми спря:flushed: . Кралица е ! Никой мъж няма да и устои. Ако го направи нема вкус или е жИлезен Joy  
Sparkling HeartFlowers Cherry BlossomGreen HeartHands Nail CareHands Nail Care

https://twitter.com/Ulusoy222/status/1643935677812178944
🤍💅💅💅

страстния колаж за Джентълмен ме кефи

Ново интервю и фотосесия ще има за предстоящите проекти.

Нези , на бг ли са преведени или на руски . Мятай линк ако ми хареса ще го сложа на заглавния пост.

https://twitter.com/Tinzirella/status/1643754885966602241?s=20
Баръш Калъч, като гост в предаване . Тоя човек остарява красиво, като отлежало вино класно.🍷 Сега имат проблеми екипа в Шербета заради Аман лицемерите.  Шоу тв и продуцента се борят срещу това  с адвокати. Зрители и гилдията подкрепят продукцията.  

колежката Афра от Йешилчам на корица на списание с нова фотосесия

Продължавам от архива след като ви е интересно. Аз ги знам почти наизуст, но е хубаво да си припомняме . При него няма тактики  и фалш . Неудобно му е да говори за ашк. Срамежливко е . Blush Трогна ме с пожеланието накрая.
Много красиво се е изразил.

Интервю на ЧУ за  списание ELLE, декември 2014 г

Феновете му го обичат. За да се срещнем с него, търпеливо изчакахме подходящия момент и успяхме да поговорим с него за детството му, творчеството, целите, критиките към него, интереса към него от медиите, любовта на феновете, любовта, за която не иска да говори , и най-добри пожелания за 2015...

Бих искал да ви кажа: "
Той е точно като нас!" Но това би било лъжа. Погледнете още веднъж корицата и останалите снимки: "И Бог създаде човек!" — как му отива тази фраза!
Но да се говори за Чаатай просто като за красив мъж би било несправедливо. Той е много трудолюбив и не ни показва умората си.

Elle: Какво беше детството ти, в какво семейство израсна?

Ч: "Баща ми е емигрант от България, майка ми е босненка. Имаме голямо, приятелско семейство, привързано един към друг, те се опитаха да ме възпитат като достоен човек. Сред роднините ми имаше много мои връстници, което повлия на хиперактивността ми. Но, слава Богу, след известно време ме пратиха на спорт, играх дълго време баскетбол. Иначе не можех да успокоя неудържимата си енергия и постоянно се наранявах. И аз като всяко дете имам спомени, които предизвикват усмивка на лицето ми, а има спомени, които ме карат леко да се изчервявам. Израснах на улицата и много се радвам за това, защото изживях детството си пълноценно".

Elle: На кого приличате по външен вид и личност?
Ч: ''Външно, на баща ми   по характер съм повече като майка''.

Elle: Кой беше любимият ти актьор като дете?

Ч: "Спомням си много добре, когато бях на 10-11 години имаше един такъв сериал "Смело сърце". Това беше първият сериал, който събуди "момчешки" прояви в мен. Много обичах Кенан Имирзалиоглу. Все още много обичам и уважавам този прекрасен човек".

Elle: Ясно е, че сте продължили напред и сте станали актьор. Получавате уроци по актьорско майсторство...

Ч: "Актьорството беше резултат от светкавично решение. Получих предложение след Best Model. В Турция телевизионният сектор е насочен предимно към сериали. Изведнъж се озовах на снимачната площадка. Трябваше спешно да начертая план за кариерата си и реших да стана актьор. За моето развитие започнах да ходя на уроци по актьорско майсторство, защото само външен вид и привлекателност няма да издържат дълго. Като цяло се опитвам да направя всичко възможно най-добре и за това трябва да положа усилия".

Elle: Мечтаеш ли за филм?

Ч: "Ще имам проект с Ay Yapim през лятото на 2015 г. Вече сме започнали подготовката. Режисьор ще бъде Али Билгин.
Имаме много талантливи писатели. Всички сме много развълнувани. Вече започнах да работя по ролята си. В свободното си време провеждаме срещи. Вярвам в нашия успех.

Elle: Какви други планове имаш за бъдещето, какви са целите ти?

Ч: "От момента, в който започнах да се занимавам с този бизнес, си поставих определени цели. В началото ги дефинирах според възможностите си. Заех проекти, с които вярвах, че мога да се справя и все още ги правя. Смятам, че успехът в актьорството трябва да се постига постепенно. Аз не съм мечтател - аз съм реалист. Старая се да се развивам и вярвам, че ще имам успешни проекти".

Elle: За какво си помисли за първи път пред камера?Какви бяха чувствата ти?

Ч- "Беше странно. Тъй като не бях наясно с техническите подробности, бях объркан и извън контрол. Но постепенно, с течение на времето, започнах да наблюдавам процеса и ситуацията започна да се променя. Бях в постоянен контакт със снимачния екип. Тогава разбрах, че няма причина за вълнение и всичко около мен започна да носи удовлетворение, но не мога да кажа, че лесно се отнасям към камерите извън снимачната площадка".

Elle: Продължаваш ли да получаваш уроци?

Ч - "От месец се подготвям за новата си роля. Трябва да работите усилено, за да постигнете резултати. Особено ако уважаваш себе си, бизнеса, който правиш партньорите си, както и всички, които ме обичат и подкрепят, трябва постоянно да работя върху себе си".

Elle: Кой е най-суровият ви критик?

Ч: "Като цяло трябва да бъдете най-строгият критик на себе си, но понякога ние се самозалъгваме, можем да приемем лошото за добро. Този риск винаги е налице. Така че, когато се самокритикувам, за да съм сигурен, че съм на прав път (независимо дали става въпрос за живота или работата ми), се консултирам с хора от обкръжението си, на чийто житейски опит разчитам, и смятам, че това ме движи в правилната посока. Но все пак ми се струва, че основният ми критик е баща ми".

Elle: Страхувате ли се от критика?
Ч: "Напротив, аз вярвам в нейната полза. Да не забравя и моите фенове, аз също се вслушвам в тяхното мнение".

Elle: Кой е най-добрият комплимент, който си получавал?
Ч: "Всъщност съм малко срамежлив . Не обичам да говоря за това.  В крайна сметка нашата работа предполага това".

Elle: И двата ви последни сериала са много успешни. Оказва ли ви натиск по някакъв начин?
Ч: "Зависи как гледаш на живота. Не възприемам това като натиск, а като мотивация за постигане на успех. Провалът на проектите ми, напротив, би ме натоварил повече".

Elle: Казват, че е рисковано да се правят сериали подред:
хората се уморяват от едни и същи лица. Какво мислиш за това?
Ч: "Това е много фина линия. И в този сектор казват, че ще изчезнеш за един сезон и ще бъдеш забравен. Снимките в сериала са много интензивни и уморителни. Това темпо е много изморително както физически, така и психически. След известно време съществува риск окото да започне да се замъглява. Поради тази причина има смисъл да вземете кратка почивка, за да се подготвите за нова работа."

Elle: Как успехът ограничава живота ви? Можеш ли да ходиш по улиците?

Ч: "Да, разбира се, ограничава по определен начин.  Ходенето по улицата не е основният проблем. Тази професия изисква жертви. Например, трябва да сте по-внимателни в действията си, във всяка своя стъпка. Хората може да ви възприемат като модел за подражание. Независимо дали ви харесва или не, тази мисия е поверена на известни хора. Но най-вече не се притеснявам от вниманието на другите, от реакцията им, когато ме видят".

Elle: Нека не го заобикаляме. Много си обичан, много хора те харесват. Това количество внимание разглезва ли човек или повишава самочувствието му? Какво се случва?
Ч: "Благодаря ви за мнението. Мисля, че за всички е еднакво, независимо дали си знаменитост или не. Всеки обича любовта и вниманието, а понякога това ни глези. Все пак и аз съм човек и харесвам този вид любов и внимание. Тогава смятам, че съм направил нещо стойностно и това ме прави щастлив. Освен това ви стимулира добре. Но не трябва да забравяме, че славата и успехът отминават. Основното нещо е да кажете зад гърба си: "Той е добър човек."

Elle: Ако не беше станал актьор, тогава...
Ч: "Отново бих избрала професия, близка до тази област. Може би да стана оператор".

Elle: Оптимист ли си? Какво правиш, когато се случи нещо лошо?
Ч: "Мисля, че съм песимист. Подхождам към всичко от негативната страна. И, предвиждайки всички възможни пречки, подхождам към ситуацията подготвен. Разбрах, че ме мотивира. В трудна ситуация мога да бъда спокоен и хладнокръвен. Вместо да се нервирам, аз се опитвам да намеря решение и изход от тази ситуация".

Elle: Планирате ли живота си? Кажи си след година, след пет, след десет ще направя това и това?
Ч: ''В този сектор съм от четири години. Ако тогава ме попитате: "Какви са плановете ви?" - Днешните ми успехи дори не биха ми дошли наум. Така, че не знам какво ще се случи след 5 или 10 години. Всичко, което мога да кажа е, че естествено имам планове. Планът за кариера е много важен за постигане на вашите цели''.

Elle: Изненадан ли си от такъв голям интерес към личния ти живот? Или вече си свикнал?
C: ''Не е изненадващо. Откакто съм пред очите ми, хората искат да знаят повече за мен, интересуват се да знаят всичко за мен. По цял свят е така. Истината е, че изглежда имаме твърде много от това. Но човек свиква с времето''.

Elle: Какво те привлича най-много в една жена? Какво не ти харесва?
C: ''Започнаха въпроси за капани (смее се). Първо, не обичам да използвам думата "не харесвам" по отношение на жените. Не само в отношенията между мъж и жена, но и в приятелските отношения ценя най-вече искреността. Мога да бъда приятел с всеки, който се обърне към мен искрено''.

Elle: Ревнувате ли любимите си хора?
Ч: ''Всъщност отговорът е във въпроса. Не знам как може да не ревнуваш любим човек. Разбира се, има моменти, когато ревнувам''...

Elle: За известен човек като теб колко трудно е да скриеш връзката си от външни влияния, от пресата?
Ч: ''Това е въпрос на пресата: ние се опитваме да го скрием, те го намират и го правят публично достояние. Но това трябва да става в рамките на уважението и моралните стандарти. Въпреки че сме известни, ние сме социални хора и също искаме да прекарваме време с приятели и семейство. И ние се опитваме да го направим далеч от човешките очи''.

Elle: На какво те научи любовта?
Ч: ''Мисля, че все още не е дошло времето да отговоря на този въпрос''.

Elle: Имате ли визия за бъдещото си семейство? Как си я представяш?
Ч: ''Не мисля, че има описание за това. Мисля, че ми е твърде рано да мисля за това. Фокусиран съм върху работата и кариерата.  Картината на семейството, в което съм израснал, е пример за мен''.

Elle: Грижиш ли се за външния си вид, за облеклото си? Какво носиш?
Ч: ''Да, опитвам се да се обличам добре. И това е не само защото съм видим, но и ми позволява да се чувствам добре. Предпочитам удобни дрехи, широки ризи''.

Elle: Какъв цвят ти стои най-добре? Имате ли личен стилист?
Ч: ''Обичам черно. Харесвам и цвета каки. Получавам професионална помощ от стилисти. Правя покупки заедно с моя стилист Илкнур Айканат''.

Elle: Използвате ли аксесоари?
C: Нося часовници и гривни. Мисля, че без да прекалявате, малките аксесоари могат да завършат вашия външен вид.

Elle: Ако отиваш на изискано парти, какво ще облечеш?Ч: "Зависи от концепцията на партито. За церемонията по награждаването предпочитам смокинг. За поредното важно събитие костюм специално ушит за мен. Винаги обсъждаме стила на костюма със стилиста. На партита или неофициални партита предпочитам спортно облекло".

Elle: Какво правиш в свободното си време?

Ч: ''Спортувам. Имам натоварен график, но обичам да прекарвам време със семейството си. Не знам колко съм добър в това, но обичам да рисувам с маслени бои. При мен действа като терапия. Подготвям се за нов проект. Уча се да свиря на нови музикални инструменти''.

Elle: Какво бихте си пожелали през новата 2015 г.?: Знам, че не можеш да кажеш това, което си наумил, иначе няма да се сбъдне (смее се). ''Но преди всичко искам да пожелая на нашата страна тази година да не умират работници, да не се секат дървета, да няма жестокост, война и насилие. Ние живеем в най-красивата страна на света и нашата Родина е най-важното нещо, което имаме. Надявам се да го разберем и оценим още повече''.

Последна редакция: пт, 07 апр 2023, 15:52 от femmi2

# 317
https://cagatayulusoybg.wixsite.com/cagatayulusoy-bg/press
Ето тук има интервюта,Феми. Всички са на български.

# 318
Сега разгледах сайта от линка. Преводите са от темата на Чачо,  която съществуваше преди време. Знаят турски и всичко е с качествен превод.
Превеждали са и проекти. Отдавна не съществува тази тема замря предполагам следят новостите около него. Ще се въздържа да публикувам линка засега.

като свъси вежди мноу обичам Sleeping

От Ланкоме

Тези думи на Чаго  ги помня и заради това не разбирам какво е аресал в бившата с празния поглед  и без талант или вече това не е важно за него ? Наистина харесва естествената красота.  И аз не харесвам прекаления грим , но е хубаво, когато се подчертава фино с грима красотата. Предал се е пред  зелените очи и таланта на Хазалка и това не са фантазии и думите й че много я е ревнувал.
За нея е правил неща за които не е удостоявал други с внимание.

Цитат
ТЪРСЯ СМИСЪЛА В ОЧИТЕ
Външният вид е много важен, но това не е достатъчно. Според мен таланта, способностите и външния вид трябва да са в едно. Харесват ми жените, които не прекаляват с грима. Обичам естествената красота. В една жена първо гледам очите, да няма празен поглед. Търся смисъла в погледа на една жена.

МНОГО Е ЛЕСНО ДА БЪДА ЩАСТЛИВ

Цитат
Аз съм човек, който се радва на всичко. Искам да кажа, че за да съм щастлив не е нужно някой да направи нещо специално. Не обичам много да празнувам рождения си ден и да получавам подаръци. Когато купувам подаръци на някой друг се чувствам по-щастлив. За мен най-големият източник на щастие е когато хората, които обичам са до мен.

Така е.  Не обича да празнува РД  и може да бъде щастлив с хората около него и разбира се с хобито му.  

Цитат
Не обичам раздърпани, широки неща. Предпочитам много тесни и очертаващи тялото дрехи. Не изпитвам удоволствие от пазаруването, но заради работата съм длъжен да го правя. Не прекарвам много време в магазините, меря и излизам. Даже, ако дрехата е от марка, която често купувам и я харесам, мога да я купя без да я меря.

Какъв въпрос  са му задали Joy тогава е флиртувал и нищо сериозно не е имал.

Кога ще е сватбата?

Цитат
Много е рано още. На 21 години съм. Трябва първо да съм сигурен в себе си. Ще стане в момента, в който се почувствам уверен.

Това е актуално още.  И преди съм го коментирала , щото го познавам няма да го направи след като  не чувства увереност. Не само любовта е важна по принцип и това да си уверен финансово също. Може  да живееш и обичаш и без подпис. Ако в сегашно време го попитат затова какво ли ще отговори , ако изобщо се отпусне.
Само да ми падне и имам възможност ще го изпотя, като го интервюирам и предразположа. Всичко ще си каже:joy:

Последна редакция: сб, 08 апр 2023, 00:00 от femmi2

# 319
Не знаех,че преводите са от тях. Те ли са тези,които са провеждали и сериали?
Сайта е много хубаво направен . Освен "Ичерде"  със субтитри има и много снимки и други материали.
Браво на тях!
Надявам се да превеждат и новите му проекти.
Хубав уикенд ви желая!
Предстои един от любимите ми празници!
       Flowers Tulip Flowers Tulip Flowers Tulip Flowers Tulip Flowers Tulip

# 320

Прелест , наслада за сетивата!
Половинката на сърцето. 💕
Продуцентите какво се туткат и не ги съберат отново ??  Хайде някой смелчага и най вече Хазал да не се дърпа.  Тя си е инат и се влияе от клюките, сега и омъжена. Това всеки ден си го пожелават феновете по света.  
Нещо смело и романтик любовно или  комедийно ще е яко. Двамата имат талант затова. Като не може в реала ще им се наслаждаваме на екрана и проектите заедно или отделно.

Нези , техни са преводите на сериалите.  Хубав и подреден е сайта.
Не ми се вярва да се наемат с новите проекти ще се радваме да има качествен превод.

реакцията след като пред теб е Аполона

И Бог създаде мъжа! Как му приляга тази фраза Heart
Nature FireNature Fire

До нерде стигнаха в ОС по бтв Джансуто натровили ги ? Не съм гледала, щото се дразня на Фера и Чепикови. Тоя пълнеж със семейството на капитана също е дразнещ. Не може без това, като се запълва време.  
Късно ще се усетят, когато изгубят Фера. Емко ще иска да умре заедно с нея . Толкова е несправедлив този финал заради кривите сметки на Аксой.

Heart Eyes
тази фраза важи и за този еркек капитана от ОС

Последна редакция: пт, 07 апр 2023, 20:51 от femmi2

# 321
Привет!
Енгин бей е качил това стори

Преди време май с Чачо бяха ходили заедно на такъв боксов мач. А,дано и сега да отидат заедно и да го видим. Wink

# 322

Толкоз ни е домъчняло за него на мач или другаде да иде някъде за да го видим .
На мол не е стъпвал от години не обича такива неща .
Някой да се смили над нас и пусне нещо от сета с главната звезда . Мръъъън !

Конкуренцията Дисни плюс е пуснала рекламлар с Таркан .https://www.youtube.com/watch?v=V_qi05cbYn8
 И там са потайни, като снимат  в рекламата са по добре от НФ.

Ново от любимката.  Картина на изкуството .
И Бог създаде жената , как и подхожда  тази фраза! . Sparkling Heart
Какви очииии .Green Heart Грима на Ланкоме е перфе .  Качествено е при тях, но е солено като цени , особено парфюмите . Ползвала съм  от наливните уж оригинални се водят .

Последна редакция: сб, 08 апр 2023, 18:03 от femmi2

# 323
Честит Лазаров ден!
Нося ви Лазарка

и Лазар

# 324
Здравейте на Цветница!
Хубаво и цветно настроение на всички. 🌷🌷🌷🌷🌷🌿🌸💐🏵️☘️
Цеце , и тук да те поздравя за празника и Наздраве! 🍷🍷
И вкъщи имаме именници да са ми живи
и здрави и благословени.
Така ще сложа почерпка с емотки в момента не съм на компа.
🍷🍷🍸🍸🍸🥮🥮🥮☕☕☕

Вече сме с 8 ,3 млн. последователи в ИГ. Новата снимка от НФ има ефект. Ако беше активен досега да е навъртял много и така е добре.
Както коментирах феномен. Не е от тези, които ще купува последователи не го интересува.
Дали изобщо влиза да чете в мрежите ?

Колежката Аслъхан Малбора рекламира Котон.
Като бях в Истанбул разгледах марката и дрехите. Не са лоши, но не си купих нещо специално.

Режим мрънкане..
Докато заснемат и пуснат Кубра искрено се надяваме да изгледаме сериала и филма.  
За награда сме и паметник с това търпение и любов.♥️
Две години  липсва на екран и да има проекти и работи не се е спрял и  сме на суша. 😠

Последна редакция: нд, 09 апр 2023, 11:30 от femmi2

# 325
Благодаря, Феми!
И твоите именници да са живи и здрави!

От сега да вдигаме чашите, че Чачо рядко си отваря избата. Ама нали сме привилегировани, а и имаме повод...

# 326
Честит празник и от мен!
И аз съм цветенце-Незабравка. Kissing Heart

Хубав празник на всички! Да ви е  цветно и хубаво!

# 327

Честит празник, Нези! 

На този цветен празник ти пожелавам слънчеви дни, мечтите ти да не губят красотата си и много любов да изпълва сърцето ти!

Феми, честит празник и на твоето семейство!

Бъдете живи и здрави, усмихнати и сплотени!

# 328

Ще успея ли през тела да отделя снимка. Ако се вижда значи съм успяла да сложа двете красиви и талантливи  цветенца в къщичката.🤎🤎🤎💚💖🌸🌸🌸🌿

Нези 🌷💖  честит празник и на теб и приятно изкарване.
Чачи няма да те забрави ,никой от нас не е забравил и ще ни зарадва.
Някой неща не зависят от него.
Ех ,сега да ни се яви усмихнат от дворчето или от сета. Предполагам ще почиват на Рамазана гилдията.

Емка,💐 Благодаря за красотите и на теб весел празник и бон апети.

Цвети , донеси ако не те затруднява репетицията от танца на Ебру и Биркан. Много са готини. Heart Eyes
В джентълмена ще има песни ,искаме и танци. Казанова тъкмо се научи на това мноУ е пъргав.  

Още нищо няма официално от НФ за турските премиери за май.
И на нашата улица ще изгрее слънчицето.

Последна редакция: нд, 09 апр 2023, 16:56 от femmi2

# 329
Нези, Честит имен ден !
Много сбъднати мечти!

Феми, то е само снимка репетицията. Има догадки, че танца ще е в 5 епизод, но не знам, все пак са само желание

И нещо от мен. Последното ми творение

Общи условия

Активация на акаунт