🧷Terzi/ Шивачът🧷ЧААТАЙ УЛУСОЙ - Проекти , колеги и приятели- Тема 2

• 29 669
  • 723
  •   1
Отговори
# 300
Нези, случайно Чачи да не се е излъгал да лайкне мениджъра:joy:
Joy Феми,всички се шегуват, че си е забравил паролата за ИГ.
Лайкове-йок!
И въпреки всичко,не само,че не се отказват от него но и феновете му се увеличават!
Не знаех,че е чак такъв темерут...
Защо така? Все пак професията му е публична. Изисква се малко усилие от негова страна.

Най-чаканите образи!

# 301
Добро утро !
Сега си направих топъл чай със закуската и цъкам из нета.  

Като си е забравил паролата да си я смени ,нали има такава опция в ИГ.
Сеща се за нея само на НГ. Хората се шегуват ,какво да правят друго.
Разчитаме на аркадашите да споделят снимка или клипче.   
Това си е феномен при тая неактивност и неуважение да му се увеличават феновете. Заради проектите му и таланта е.  Всеки знае че ще си заслужава. Липсва ни екран , но малко остана до премиерата на Терзи. Ако тия от НФ помислят след всичкия тормоз да пуснат два сезона накуп. Няма да се случи. За никого не правят изключение.
Поне да няма голяма пауза.

За новото фото от Кубра коментират ли  в ИГ ? Отново избра интересна тема и роля.  Ейвалах!

Последна редакция: вт, 04 апр 2023, 09:54 от femmi2

# 302
Добро утро!

Така е,Феми-абсолютен феномен!
Да,разбира се, че коментират. Има доста фен групи на Чачо в ИГ. Това са верни негови фенове ,обичат го и коментират,че това ще бъде неговата година. Чакат с нетърпение новите проекти.
Аз съм последвала някои от тях,а и те мен и като отворя ИГ почти винаги ме посреща някой образ на наш'то. Много е приятно. Докато чакат нещо ново, хората не се отказват и постоянно публикуват негови стари снимки. Това е то-ашк! Heart
Аслихан е била на рожден ден.
Много е сладка!

Последна редакция: вт, 04 апр 2023, 12:33 от nezito

# 303

Сбор от фотосесесии

Обедно - следобедно кафенце за тонус

Красиви Усмивки:heart_eyes:

Колежката от Делибал - Лейля Лидия Тугутлу с новородения си син Еврен Дениз.
Честито и много да ги радва Heart Eyes

Готино фото цветно . Браво на фотографа  и стилиста . Ахсенчето е сладурка рижавелка .Yum Ще я гушка и радва Чачи в Кубра. Двамата ще се радват да се видят отново след агента.

Цитат
Ахсен Ероглу, в интервюто си за списание ELLE, говори за първия си опит на театралната сцена, тя отговори: „Отровата вече се е разпространила във вените. Сега не можете да ме откъснете от театъра. Зрителят е основният. Да бъдеш в контакт с публиката е усещане, което те поддържа присъстващ и в същото време повишава самочувствието ти."

Седмичната класация на световната IMBD за актьори и личности. Нашите хора са на 17 и 28 място.
По принцип, като имат излъчени проекти и реклами дърпат напред  така е с повечето колеги.

завладяващо чаровна естествено, красива усмивка Hearts

Аркадаша Киво  не търпи такива неща и е опровергал слуховете за развод заради колежката .  
Цитат
Удоволствието у дома и на снимачната площадка е много добро. Ние дори не обръщаме внимание на тези фалшиви новини, които се повтарят във всеки проект.

Последна редакция: вт, 04 апр 2023, 16:36 от femmi2

# 304

Чудят се вече какво да пишат. То да кажеш,че е имало страшни целувки в сериите на Айлето  досега, та чак развод! Grinning
Поне нещо по-достоверно да измислят!
По темата за наш'то спряха да пишат май?
Той е над тези неща,не иска да се занимава с глупостите на жълтите вестници.
Но имам чувството,че точно заради тях не се показва много . Всяко негово появяване става повод за някакви клюки и глупости.
А той иска да го възприемат като един нормален човек.

И ние затова го обичаме!

Той е едно не пораснало дете в тялото на мъж! Heart

# 305
Здравейте !

ново - от брата Аталай . Пораснал е и се е разхубавил , харизмата и красотата на Чаго няма как да я стигне. Завърши киноизкуство в Лондон. По -големия брадърс удари рамо и го подкрепи . Двамата работят заедно в проектите му.

https://twitter.com/snmylmz98/status/1643529670665678848
От сета на Кубра .Какви са тез кучета и тях ли снимат у сериала ?

Всеки иска да е като нормален човек ,когато си известен и те следят под лупа не е толкова лесно.
Клюки винаги ще има. При аркадаша не е за сефте да пишат такива неща.
Но има и такива примери някой не издържат да гледат половинките си в горещи сцени. Мароне италианския актьор  затова се разведе.
В 365 дни проекта  е откровен секс. В Айлето няма кой знае какви целувки. На платформи е друго нещо. Чачи в това отношение няма равен. С гадже без гадже си върши работата. Кой знае нерде е истината за раздялата им  и това може да се е отразило.  
За темата с коя флиртува и има ашк спряха  да пишат засега.Мениджърката на Афра отрече и заяви, че го обича и уважава, като по голям брат. Преди това клюкаха, че  неверника е кръшнал с някоя си Илкин. Лятото ще се появят още на хоризонта. Ако е вампир  да не я показва. Joy
Еднодневки няма да ги брои. И така му е добре  да лети свободно и спокойно.

Запазила съм в архива интервюта от рускините с Чачи.
В тези тема съм забравила в началния пост да сложа думите на Умут Арал един от режисьорите  за работата си с ЧУ. За новата къщичка ще коригирам пропуска.

От първите колеги, които започнаха да говорят колко е различно да снимаш на платформи и даде път на останалите колеги след успеха на Защитника . 6 години е това сътрудничество вече с американците. Не го пускат , нито той се отказва от тях. Разбира се и продуцента Гювентам след като е продал проектите на НФ. Това е бизнес .
 Чок му забавиха новите проекти , никога не е било чак така . Направо  не се издържа... Head Band
Айде след като се вижда, като гражданин на света да направи нещо международно, има правилните хора затова .

🔥 ИНТЕРВЮ НА ЧААТАЙ УЛУСОЙ ЗА РАНИНИ

Р: Първо, честито!
Ч- ''Благодаря много''..
Р: Благодарение на английските субтитри и платформата, не само турците, но и целият свят ще гледат The Protector на 14 декември. Какво е чувството да си на един клик разстояние от целия свят?
 Ч- ''Едно кликване.. добър въпрос, благодаря. Това ще се случи за първи път. Преди много от нашите сериали са били продавани в чужбина и са гледани в много страни, особено в Южна Америка и Изтока. Бяхме обичани като актьори, но това е нещо друго. Както казахте, аз съм на един клик разстояние от света. Обикновено нашите сериали се закупуват 6-12 месеца след пускането им по телевизията, общо взето след излъчването на сериала. Но сега имаме възможността да бъдем гледани от 130 милиона зрители в 190 страни едновременно. Смятам това за голямо откритие както за нас самите, така и за нашия сериен сектор. Това е прекрасно усещане''.
Р: Много актьори имат мечта да "отидат в Холивуд". В момента вие сте най-близо до него. Ти подписа с една от най-престижните компании в Холивуд. И ти стана първият актьор, избран от Netflix..
 Ч - ''Благодаря.. беше наистина вълнуващо да работя с Netflix, защото това е много ефективна платформа, водеща в своя сектор по целия свят. Да бъда част от всичко това, част от това семейство, е много важна стъпка за мен. Плановете ми не са да остана само в Турция. В допълнение към работата тук, трябва да предприема стъпки за разширяване на перспективите си по света. По отношение на кариерата се виждам като гражданин на света, няма ограничения в главата ми. Мисля, че това, което правя и ще правя, ще помогне на младото поколение, което е свързано с тази професия, да не се поставя в рамките на планирането на кариера''.
R: Netflix активно променя системата по целия свят. Те инвестират много в млади производители и творци. Има ли талант, който са видели и пропуснали? Те избират най-добрите представители на сектора, но поемат и млади таланти като Алекс Пина, който не беше познат преди Paper House.
 Това сътрудничество само с Протектора ли ще продължи или вече са ти предложили друг проект?
- (Поема си дълбоко дъх)
Ч - ''Моите чувства в това отношение също са силни, но.. (смее се) Все още няма нищо официално. Тоест, може би ще стане, а може би не, не знам .. Няма сигурност, но срещнах прекрасни хора, работих с прекрасен екип, в топла семейна атмосфера, със страхотни професионалисти. Разбира се, бих искал да продължим това сътрудничество, надявам се''.
Р: Просто опитах късмета си. ДОБРЕ. Свършихте работа с Netflix, но все още работите с турци. Работи по стандартите на Netflix, но го направи в Турция. Да предположим, че утре играете в Холивуд. Готови ли сте да се изправите пред стандарти, които се различават по динамика и предизвикателства от нашите?
Ч- ''Не е толкова лесно, колкото казвате. Този сектор е много по-голям, отколкото изглежда. Сега съм в процес. Ето защо съм в Ел Ей. Искам да работя на техния пазар. Това са моите планове и ако искате това, трябва да установите контакти с хората. В момента съм в процес на среща с правилните хора, работя върху себе си и разбирам този сектор. Не искам да се движа бързо, първо ще науча тънкостите и подробностите на системата, а след това ще направя крачка. Работата по проекта Netflix беше чудесно начало. Това ускори и подобри процеса на запознаване и установяване на контакти с хората. Няма нужда да предприемате колебливи стъпки, без да сте се подготвили да изпълните условията.''
Р: Чел ли си комикси като малък? Кое ти беше любимото?
 Ч - ''Не, не съм му голям фен''.
R: Marvel или филми на DC?
 Ч - ''Обичам филмите на Marvel, но ако ме бяхте попитали преди, бих казал, че не съм голям фен на фентъзито. Но съм гледал почти всеки филм на Marvel. Работата по този проект ми даде съвсем различно усещане, когато се съгласих на този проект, бях много развълнуван, че има елементи на фантазия''.
R: Кой комикс герой бихте искали да изиграете, ако ви предложат предложение от Америка точно сега?
Ч-  ''Не се смятам в състояние да кажа "Искам да играя това, не искам да играя онова...". Обичам да правя правилните ходове. Вместо да поема водеща роля, бих предпочел да играя малка роля в проект, където се чувствам по-добре за първата стъпка''.
Р: Имаш невероятно смирение, дори не мога да те накарам да градиш мечти.. (и двамата се смеят). Протекторът е подновен за втори сезон, беше официално обявено днес. Честито!
Ч- ''Благодаря ти!''
R: Мислите ли, че някой може да се притече на помощ на Netflix Fantastic Heroes Hakan в Сезон 2?
Ч-  ''Имате предвид гост-актьорите.. Наистина не знам, ще зависи изцяло от стратегията на Netflix. Може би имаш предвид кой друг може да влезе в този свят''..
Р: Може ли Хакан да бъде гост в техния свят? Той настоя.. (и двамата се смеят)
Ч- ''Дори не знам'' ..

Р: Знам, че си уморен и от сутринта си на пресконференция, а утре имаш премиера. Ще ти задам един последен въпрос. Каква е най-голямата разлика между заснемането на The Protector в сравнение с предишните ви снимки?
Ч- ''Условията на труд. Снимахме 10 епизода. Отне ни два месеца и половина. И усещам, че не съм уморен, работихме при човешки условия и по правилата. Без недостатъци. Ако работното време не свършваше, оставахме и снимахме сцени, които дори нямаше да снимаме този ден.''
Р: Бяха ли толкова организирани? Не мога да го повярвам.
Ч- ''Много организирани. Започвайки от обедната почивка. Ако на часовника е 13:00 и сте по средата на заснемане на сцена, те са приключили със снимките. Тъй като в началото не бях свикнал с тази система, можех да кажа „Брато, това са само няколко сцени, ще снимаме и след това тръгваме.“ Но когато свикнете с тази система, разбирате, че тази организация е много полезна по отношение на производителността.''
Р: Казах, че това е последният въпрос, но забравих нещо. Току-що интервюирах Кели Лугенбел и тя ме помоли да те попитам. Defender трябва да продължи за сезони 3 и 4. И през новите сезони Хакан ще носи латексов клин, какъв цвят предпочитате? (Първо настъпи дълго мълчание, а след това избухна смях.) Шегувам се разбира се.
Ч- ''Трябва да е материал, в който няма да замръзна. И аз обичам каки, ​​така че нека да е каки.
Р: Благодаря много за отделеното време.
Ч- ''Благодаря ти!''

Последна редакция: ср, 05 апр 2023, 17:30 от femmi2

# 306
"От сета на Кубра .Какви са тез кучета и тях ли снимат у сериала ?"
По-скоро е нещо символично. Написала е нищо от сорта на "нашия начин на преминаване в сета".
"Чок му забавиха новите проекти , никога не е било чак така . Направо  не се издържа... "
Абсолютно!!! Weary

# 307

Ахсенчето що не сподели фото с Чачи. Предполагам няма да я скастрят след като НФ Официално публикува от сета.
При режисьорите затишие.

Произведения на изкуството. Тази последната ми е особено въздействаща, като графит . Heart Eyes

https://twitter.com/OnlyCagatayU/status/1643599292077056003
дали още е в тази агенция Холивудска ? След като го пишат значи още е там . Хазалка също е там . Самата тя го потвърди в интервю и каза, че с Чаатай са мислили планове  заради ковида се е отложило .  Тогава феновете полудяха от тия думи да ги видят отново заедно.

Какво мислите от зададения въпрос от Т каква роля искате да играе в Холивуд ? Аз искам Бооонд . Stuck Out Tongue Winking Eye

От фотото за казармата изглежда е сменил коафьора си. Преди беше Шукрю Дуду правеше му прическите в ОС.
Обича да си прави реклама, като се снима с известни клиенти. Салоните са му луксозни.

Последна редакция: ср, 05 апр 2023, 21:43 от femmi2

# 308
Ехааа,би бил страхотен като Бонд! Heart Eyes
Иначе той самия е казвал,че би изиграл ролята на Джо Блек . Представям си го и в тази роля! Ще бъде по-добър от Брат Пит.
А в ИГ са задали въпроса "бихте ли казали какво е направила тази агенция за кариерата му?"
В интерес на истината и на мен ми е интересно.
Феми,видя ли в поста ми от вчера Аслихан? Много е сладка с тази прическа!
Имам предчувствие, че ще бъдат страхотна двойка!
Интересно ми е също Чачо дали е прочел книгата"Кубра" или си чете само сценария? И въобще дали чете книги?
Един от въпросите,които бих му задала,ако имам тази възможност.

Последна редакция: ср, 05 апр 2023, 20:01 от nezito

# 309
В Ичерде си беше като турския Бонд така, че идеално му пасва.🤩 Ще сложи американците в малкия си джоб.
Ще разбива психиката на всички с неземна красота и талант.

Тази агенция няма голяма полза  за да сме честни и Чаго трябва да пожелае да излезе извън Турция. Сам казва в старо интервю, че иска. Освен ако не си е променил плановете.  Постига целите си винаги.
Там е сложно и за самите тях , какво остава за другите.  Голям късмет и с правилните хора до теб може да пробие.  Да е социален сред хората също е важно. 
Може ли някой да провери кои са в тая амер. агенция? Чувала съм за звезди. Престижна е известна.

Нези ,видях я Аслъхан в редакцията. Сладурана е. И аз мисля, че ще са страхотни в Кубра и ще имат заряд.
То се видя и от фенското клипче. Heart Eyes
За книгите мисля, че чете и е споменавал.
Би трябвало да е прочел книгата заради проекта.
Не ми се вярва да не се е запознал. Rolling Eyes
След като е одобрил сценария и навил да играе ролята значи е почувствал нещо.
Иначе щеше да откаже. Темата е интересна и актуална.

Последна редакция: ср, 05 апр 2023, 23:25 от femmi2

# 310
Момичета, вие сте на вълна Кубра. Знам какво е да чакаш да видиш някой кадър от снимките и никой да не ти удовлетворява желанията. Ама поне готовите продукции да пуснат. От колко време вече чакаме Шивача и Джентълмен. Време е да се смилят и над нас простосмъртните. Реших, че и аз трябва да помрънкам малко...

# 311
Добър да е денят и да ни огрее с кадър / кадри от Кубра.

Цвети , 🌷 мрънкай може теб да те чуят.
Забравиха за нас простосмъртните и не им пука.  
Вече съм уморена и губя търпение.  Повечето сме така.
Джентълмен до края на годината ,като нищо могат и да го забавят още.
Мисля си ,че преди Терзи ще пуснат сезон 2 на Клуб.
Снимаха го миналото лято. 
Изглежда и Шахсуто са снимали продължението и предстои да  се излъчи. Серенай ще снима отново за НФ след Семейство.
Продуцент е Ай Япъм. Сценаристката е Едже Йоренч с която работеше в ПО.
На гребната на вълната е СС след затишието от дълго време от екрана.
Не крия, че  не я харесвам изобщо, но ми допада, като играе луди роли каквито и отиват на същността.

Последна редакция: чт, 06 апр 2023, 11:21 от femmi2

# 312
Здравейте! И да мрънкаме ,и да не мрънкаме,нищо няма да се промени. Много си мисля и се чудя защо е така... Какво прави този мениджър? Това затишие и бавене на всичките му проекти не вреди ли на кариерата му? Чие решение е това?
Направо нямам думи вече!!!
"Серенай ще снима отново за НФ след Семейство.
Продуцент е Ай Япъм. Сценаристката е Едже Йоренч с която работеше в ПО.
На гребната на вълната е СС след затишието от дълго време от екрана.
Не крия, че  не я харесвам изобщо, но ми допада, като играе луди роли каквито и отиват на същността."

И аз видях това. Ами браво на нея! И аз не съм и супер фен,но ме кефи по някакъв начин.
А и не можем да отрече голямата химия, която имаше между нея и наш'то в ПО.

Не случайно в ИГ всеки втори коментар под новината за новия и проект е ,Чачо да и бъде партньор.Wink
Което мисля,че няма как да стане.

# 313

Sunglasses😯🥵❤️‍🔥❤️‍🔥🤎💋

за настроение любимката ми с невероятният си глас и красота ! Heart Eyes
Красив текст . https://www.vbox7.com/play:14b07c60dd

Нези , това не зависи от никой само от НФ. Мениджъра може да ги помоли и пита що се туткат толкова ? Чаго може да снима колкото си ще с тях  след като нищо не излъчват кел файда.
В рекламлара са слаби особено с филмите за сериалите повече наблягат.
До края годината ще ни зарадват с Чачовите премиери. Въпроса е по кое време ?

Феновете на Меджезира искат, ама йок да снима отново със СС.  За нищо не света и заради каквито и пари няма да го навият. Причините много и не ми се говори затова.

Не знаех за това дело на Гювентам. Има адвокати и възможности нема го мислим.
Млад и амбициозен продуцент на гребена на успеха и славата . Много от турските звезди работят за него. Креативен е.

Цитат
Прокуратурата поиска шест години затвор за продуцента на OGM Pictures Онур Гювенатам по обвинения в "причиняване на смърт по небрежност" на Хасан Каратай, който почина в резултат на падане от стълбите по време на снимките на сериала "Dar / Atiye". Обвиненията срещу артистичния директор Дениз Кобанбай бяха свалени.

На заседанието на 50-та камара на наказателния съд в Истанбул присъстваха адвокатите  на Онур Гювенатам, Маруф Кемал Явуз и Дениз Кобанбай, Сюрея Игитбаши. Адвокатът на Кобанбай Игитбаши заяви, че в първата експертиза нейният клиент не е признат за виновен, а във втората е обвинен в нарушение, причинено от лошо управление, и поиска оправдателна присъда на клиента си.

Адвокатът на Гювенатам, Явуз, се позова на две различни експертни становища по делото и заяви: „И двете становища си противоречат. Прокурорът не може да даде мнение, докато тези противоречия не бъдат решени. Няма връзка между моя клиент, жертвата и събитието, така че въпроси не могат да се считат за негова вина и отговорност.Молим клиента ни да бъде оправдан, като за отстраняване на противоречията между двете заключения е необходимо делото да бъде изпратено за разглеждане на трети специалист.”.

Съдът реши да отхвърли исканията за нова експертиза, тъй като те няма да внесат нищо ново по делото предвид събраните по делото заключения и всички материали по делото

Скрит текст:

От архива..

Списание Хелоу

Преди три години те снимахме в Монако. След това прекарахте известно време в Америка, след това проект на Netflix. Как бяха тези три години за вас?
Ч- ''Интензивен, вълнуващ, в движение. Заедно с това се пробвах в области, в които мога да се развивам. Започнахме страхотни неща''.

Всички ваши проекти до момента са имали огромен успех. Всички имаха висок рейтинг и добър бокс офис. Каква според вас е формулата на успеха?

Ч-''Добрият сценарий, добрият режисьор и професионалният снимачен екип са много важни, да. Но най-важното е трудът и постоянството според мен''.

Чаатай Улусой, когото познаваме като актьор от 10 години, сега ще стане сценарист и режисьор. Какво ви подтикна да направите това?

Ч- ''Дойде с времето. Все пак това са две професии, които се хранят една от друга. Освен това ми стана интересно какво се случва от другата страна на камерата и реших да погледна там. Любопитството е това, което ме движи. Имах опит със заснемането на късометражен филм в Лос Анджелис преди. Беше като пробно пускане. Хареса ми и реших да продължа да пиша сценарии''.

В света има много актьори, които пишат сценарии и правят филми. Кой от тях ви харесва?

Ч -''В този смисъл аз нямам идоли и модели за подражание. Всеки жанр има различни талантливи хора. Но ако имате нужда от име, то в комедийния жанр например това е Мел Брукс. Той е сценарист, актьор и режисьор на своите филми. И така се придържам към моя път''.

Чаатай Улусой  е човек, когото почти не виждаме, който се крие от погледа, когато не работи. Това тактика ли е или социален живот ?

Ч- ''Нито едно от горните. Не съм човекът, който ще се притеснява  измисляйки тактики на поведение. След тежка работа се уморявам и се опитвам да отделя време за себе си след нея. Когато нямам проекти, отделям време за моите хобита, занимавам се с духовния си живот, слушам себе си''.

Везните се смятат за знак на баланс и креативност. С творчеството всичко е ясно, но как сте балансиран човек? Можеш ли да си извън контрол? Какво може да ви извади от равновесие?

Ч -''Като цяло съм спокоен, да. Може би само когато се отдалечавам от природата за дълго губя равновесие''.

Имаш основното си хоби, за което феновете ти знаят и това е морето. Дава ли ти усещане за безкрайна свобода?

Ч -''Научавам всичко за живота в морето и от рибите. Когато хвана риба, аз буквално се превръщам в такава. Морето ту се тревожи, ту се успокоява, ту се успокоява, ту бушува. Гмуркането ми доставя невъобразимо удоволствие и спокойствие''.

Кой познава Чаатай Улусой най-добре от всички в този живот? Кой е пазителят на неговите тайни?

Ч -''Моят мениджър Енгин Айканат ме познава най-добре от всички. Той знае всичките ми тайни''.

Имате връзка с Дуйгу Саръшин, която криете от погледа. Как се справяте? Как е да сте заедно двама актьори: пълно съгласие или от време на време има проблеми?

Ч - ''При нас всичко е наред, всичко е наред''.

Как ще бъде 2020 г. за вас? Какво могат да очакват вашите фенове?

Ч-[b ''Нови начала, нови неща. Мисля, че моите фенове ще го почувстват с мен. Ще реализирам планираните проекти, надявам се годината ще е натоварена''.][/b]

-----------------------------------------
  тук ме разсмя сладура, като казва мразя да пазарувам и пробвам дрехи разбираш ли? JoyJoy представям си как сладко го казва и леко се напряга . Като не обича стилистката му пазарува или си поръчва онлайн.

Чаатай Улусой е телевизионна звезда на годината на GQ

Риза, $1080, Prada в Matches Fashion. Дънки, $650, маратонки Bottega Venete, $985, Valentino

таз шерания грозна , като от пазара нема  и лев да дам за нея ко ще и най марковото да е.

Ако искате да правите телевизионни предавания в Турция - и може би можете да го направите, Турция е на второ място след САЩ като износител на телевизионни драми в световен мащаб - има няколко неща, които могат да направят живота ви труден.

Средно един епизод от турска телевизионна драма е с продължителност от 110 до 120 минути. Сериалът се състои от десетки епизоди на сезон, а графиците за снимане често са по 16 часа, шест дни в седмицата. Впечатляващи резултати, да, ако процесът не ви убива.

Пуловер, $805, Gucci в Matches Fashion. Дънки, $655, Bottega Veneta . Обувки, Dolce & Gabbana

това ми е като пижама, но ми харесва

„Когато вървите по улицата, усещате, че въздухът е различен. Той е много стар и има сърце“, казва Улусой. „Това не е обикновен град. Можете да усетите смесицата от модерност и исторически аспекти на града и това е едно от големите обещания на шоуто към зрителите: да покаже контрастите между двата свята. Беше изключително преживяване да представя Турция и Истанбул на нова публика чрез шоуто.“

„Преди Netflix дори да планира да пусне това шоу, аз го маркирах като цел за себе си: да участвам в проект на Netflix. Фокусирах се върху тази цел." Именно тази страст и решителност го накараха да бъде лесно избран за първите награди GQ в Близкия изток.

„Много съм щастлив и развълнуван да бъда част от това събитие“, казва той. „И аз съм толкова развълнуван да дойда в Абу Даби и да видя тази страхотна страна.“

Но първо, по-належащи въпроси: как новият герой на Турция ще се съобрази с нашия дрескод за вечерно облекло без правила? Има пауза....

„Още не съм приготвил  нищо. Може би смокинг? Това е вълнуващо…” Той замлъква отново, преди да продължи разговора, този път със заговорнически вид. „Наистина мразя този процес, разбирате ли? Това е необходимо зло, което трябва да извършим. Мразя да пазарувам и да пробвам дрехи. Това е много труден процес за мен."

Малко по-лесно от пазаруването, реч, която Улусой казва, че ще измисли на място. „Когато излезеш на сцената, всичко се променя, разбираш ли? Каквото и да почувствам в този момент, ще го кажа.”

Последна редакция: чт, 06 апр 2023, 15:20 от femmi2

# 314
Здравейте, дами!

Да се разпиша и аз с Йълмаз брадърс, че много си ги харесвам. Иска ми се да видя Чачо отново в такъв силен екшън. Но с удоволствие ще изгледам "Шивачът" и "Джентълмен", стига да се появят най-после на екран.
     Феми, благодаря ти, че пускаш някои от старите интервюта на Чачо, позабравихме ги.
     Ехх, ще можем ли отново да се радваме на интервюта и фотосесии от нашия любимец.

Общи условия

Активация на акаунт