🧷Terzi/ Шивачът🧷ЧААТАЙ УЛУСОЙ - Проекти , колеги и приятели- Тема 2

• 29 679
  • 723
  •   1
Отговори
# 285
https://twitter.com/cagatayyfanclub/status/1571580804907556865
 в дискотеката Беррак и Чачи - това е за Терзи с техните герои.
Спомнили са си миналите летни  страсти. Професионално си работят.  
Това мисля ще го гледаме втори или трети сезон .

Цитат
Çağatay Ulusoy Fan Club

Çağatay Ulusoy от снимките на Terzi (The Tailor)
🔥
@cagatayulusoyy #Peyami #tb

# 286

Flowers Tulip ФЕМИ* много целувки днес от Казанова
и сбъдване на всичките ти желания и мечти!!
Kissing Heart

Cupid

# 287
Софиии😘 Трогна ме че си запомнила РД.🌷
Още не съм чела хороскопа.  Навъртях годинки,  не ща правя равносметка, че главата ще ме заболи.
Здраве и късмет и на  близките ми също другото ще се нареди. Амин! 🙏
Казанова ще ми направи най хубавият подарък, като се появи и ми се усмихне.Gift Heart  
 Такъв Аполон  забравяли се въпреки особеностите му ?
Дори да опитваш не е лесно. Какво остава, когато реално го познаваш.

По - късно ще почерпя сега съм натоварена вкъщи.

Пак да измрънкам НФ трети турски проект пускат филм на 14 април.
Това е рядкост три проекта и то филми.
За Терзи мълчание. През май вече ще има развитие и с Терзи.   
Опитват се да наваксат заради траура и пускат повече продукции.

Последна редакция: нд, 02 апр 2023, 12:24 от femmi2

# 288
Честит Рожден Ден, Феми!
Много сбъднати мечти!

Родените на 2 април попадат под зодия Овен. Астрологичното значение на този ден показва личност, която е прогресивна, неспокойна и конгениална. Овенът от 2 април е динамичен индивид, който се радва да отпуска своите сили и енергия в полза на другите. Връзките, партньорствата и сътрудничеството са подчертани с този рожден ден.

Овенът е един от кардиналните астрологични знаци, заедно с този на Рак, Козирог и Везни. Кардиналните знаци са катализатори и инициатори на нови предприятия. Първият ден на Овен започва на 21 март и започва пролетното равноденствие. Като първият знак на зодиака, овенът представлява енергията на надеждата и потенциала. Те поставят началото на нов цикъл, за който множество вълнуващи възможности чакат да бъдат материализирани и проучени.

Тъй като 2 април попада под втория декан на Овен, подвлиянието на Лъв подчертава креативността и необходимостта от самоизразяване. Пристъп на драма и жажда за внимание може да превърне този Овен в хисторична примадона. Те са ярки, спокойни, енергични и откровени. Истински и страстни, те носят сърцата си на ръкавите си и казват това, което наистина чувстват.

Хората, родени на 2 -ри, са склонни да имат много връзки, както платонични, така и романтични. Дори докато са в ангажирани отношения, те могат да продължат да поддържат активен социален живот извън него. Въпреки това те могат да бъдат много привързани към партньорите си и често зависят един от друг. Вероятно те ще искат да влачат любимите си хора навсякъде, където отидат и да ги парадират с гордост. Овенът от 2 април обича да демонстрира публично своите партньори и да ги държи до себе си, сякаш се присъединяват към бедрата.

Като партньори те са много внимателни и загрижени. Те доброволно правят хубави неща за любимия си и са принудени да защитават и да се грижат за най -добрия си интерес. На 2 април хората желаят да установят траен любовен съюз с партньора си и работата и енергията, необходими за управлението му, са в рамките на техния набор от умения. Те знаят как да издържат на бурите и правят отстъпки и приспособяване, за да зарадват партньора си. За тях това е да бъдат в него заедно през дебели и тънки.

# 289
Честит Рожден Ден, Феми!

Нека празника ти бъде увенчан с много усмивки,
наздравици от сърце и добри пожелания, които да се сбъднат!

# 290
Revolving Hearts
Душата е единствената, която знае от какво точно се нуждаем.

Скрит текст:
Почерпка и Наздраве ! Wine Glass

Kiss

Благодаря  милички от сърце за пожеланията .Flowers Tulip
Цвети , Flowers Tulip хареса ми за Овните на тоя ден . Не съм от тия с многото връзки .   С гордост ще парадирам с Аполона ! Stuck Out Tongue Winking Eye
Емоциални и страстни и откровени.

Последна редакция: нд, 02 апр 2023, 17:30 от femmi2

# 291
Честит рожден ден,Феми! Birthday
Бъди здрава и много щастлива!
Пожелавам ти един ден да ги видиш на живо!

# 292

Честит рожден ден, Феми!

Бъди здрава, щастлива и влюбена!
Продължавай да мечтаеш, мечтите винаги се сбъдват!

Благодаря за почерпката и приятно прекарване на празника.

# 293
Нези , Емка , Джаки  Грасияс Hug
На домашно ще се почерпим . Не обичам шумни купони . Колата е в ремонт и няма как да идем някъде .

тази мечта ко се сбъдне да се докосна до тях ще съм най щастливият човек на света. Ако е рекъл Господ ще се случи. Земни и истински , досега не са ме разочаровали . Няма фалш при тях .

Софииии , айде на купона с Аполона и рима се получи
Класика в жанра и Огнено!🥵🥵🥵💋♥️

тук е на яхтата да му намажем гръбчето да не изгори. В началото на връзката им позволяваше на папараците да го снимат с кукумявката на яхтата. След това зор да ги щракнат особено след лигавщините се покри.  

🤎
любимката ми  за кеф Heart Eyes и нея искам да слушам на живо . Гледала съм изпълнения в нета . Уникална е !
https://www.youtube.com/watch?v=tsM0WWRbk9o

Озан се появи. Липсва ми на екран тоя пич .Heart Eyes

Последна редакция: нд, 02 апр 2023, 18:27 от femmi2

# 294

Flowers Tulip ФЕМИ* за купона ша та чакам
в нашата тема с още елексир..
Tada

# 295
Успешна и здрава нова седмица на всички. Времето  се побърка, сняг през април.  Хубави празници следват  Великден ,Цветница, именни дни. 🌿

На мен ми е заспало..и пак суша.
Айде да снимат на обществено място и да намажем и ние.
Тая фабрика ,където работи Гьокхан нерде се намира ?
Вероятно  в някой пущинак ,беден квартал.
Пресата обсъжда облеклото на Мелиса Шенсоолу, където е с мениджъра в Мюнхен.
Няма нищо от събитието, което се проведе в Зорлу център с Хазалка и други колеги. Закрито ли е било ?
Може да си правим грешни сметки ,но се надяваме благотворително любимеца да се появи на 23 април.
В списъка е сред колегите, които се организират и от фандома също.

Последна редакция: пн, 03 апр 2023, 17:39 от femmi2

# 296
Това време е само за питие и гледане на някое филмче.

Ех,ако имаше нещо ново от наш'то!
Феми,какво ще има на 23 ти април?

# 297
Наздраве с по питие.
Филмчета, но с нашия звяр.  Други не ща не са ми интересни и завладяващи.  
Опитвам се да гледам турско ,ама...
Освен Чудото с Ебру и Биркан друго не следя. Гювентам си разбира от работата ,както и екипа на сериала.
Започнах ЕГО заради Мелиса и Алперен ,но изгледах с мишката само началото.  Мелиса Памук е супер, на мен си ми харесва и нея я смятам за хладна или дърво.
Красавица е.
Смешната визия на главния не издържах. Joy 
Имат огнен заряд двамата в Сблъсък но тук не ми харесват. Никой не открива топлата вода в сценария.

Най после ще изгледам Аватар 2.
Харесвам такива филми.

Нези , тогава е денят на детето в Турция.
Миналата година тогава след затишие се появи благотворително в област Фетие по покана на областният управител.

Мениджъра още ли е в Мюнхен или се е върнал ?

Хазалка ще ни зарадва с реклама на парижкия Ланкоме .💅  Лейля Сюрея беше с нея в специална каравана.

Последна редакция: пн, 03 апр 2023, 18:02 от femmi2

# 298
Май да. Ето го.

Вчера пък беше на мач на Галатасарай и Баерн Мюнхен. Имаше сторита от стадиона.
Дано го поканят някъде наш'то и ние да намажем и да го видим пак.
И на мен нищо друго не ми се гледа...
Айлето е по една серия на седмица,гледам го като го преведат.
Надявах се,че някой ще преведе Йешилчам, поне на руски,ама йок!

# 299
Енгин бей е фен на футболния  Галатасарай също като Чаго. Говори се че ЧУ има акции там. С тях се обедени, като помощ  за трагедията със земетръса.

Ти мислиш ли че не го канят ?! Той е темерут и ги реже. На партита на работодателя си не присъства. Гювентам не го е задължил и НФ.
Фотосесии снима само за проекти. От ЕЛЛЕ - Турция с право се обидиха след като им отказа новогодишна фотосесия и им каза да ползват стари снимки. Реклами не ще. Благотворително няма да се скрие. Той е с голямо сърце. ♥️
Да не забравяме как го посрещнаха и в Грузия по покана на организаторката през 2019 г.
Посети болница с дечицата. Сумата, която е дарил не се оповести. Така и трябва. Не е задължително.

Нези, случайно Чачи да не се е излъгал да лайкне мениджъра:joy:
От векове нищо не е лайквал.  Преди се радвахме, като отразяваше Хазалка и аркадашите.

Туркиш пресата как си ги измисля.
 Не ги ли е срам?
Башак ревнува Киво от целувката със СС и е казала, че ако не спре ще се разведе с него. Това е му е професията ,ако с всяка колежка така го заплашва..
Не е лесно с тази професия.  Трябва наистина да имаш голямо доверие и не само това. Тази професия ти отнема и ти дава много.

Последна редакция: пн, 03 апр 2023, 21:02 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт